H Ναταλί Κάκκαβα απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του;»

Για το αν τελικά θα γίνει η εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, ποια πρόσωπα θα τη στελεχώσουν και αν τελικά θα συμμετέχει η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασαν στο #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρακτηρίζει ως «ανωμαλία» ότι όλοι συζητούν μία εκπομπή φάντασμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».  

Να σημειώσουμε εδώ πως το ρεπορτάζ του #ToPrwino ανέφερε πως η Νάταλι Κάκκαβα θα μείνει τελικά εκτός της εκπομπής στο Open Tv, εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού. Εκτός από αυτό – σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1 – φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν έχει καλές σχέσεις με την Μαριάντα Πιερίδη.

Η Νάταλι Κάκκαβα, διαβάζοντας την αναπαραγωγή που έγινε στα sites, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με το σημερινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από το @toprwino_ant1 και διαβάζοντας αυτό τον τίτλο στο @zappit.gr αναρωτιέμαι τα εξής: 1)Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα…

2) Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλέτα της εκπομπής του; 3)Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του, λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει; Ή απλά ήταν ένα επικοινωνιακό show;» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»