Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου - Την παρέδωσε ο 16χρονος γιος τους

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος που «σφράγισε» τον έρωτά τους μετά από 18 χρόνια! Η πιρουέτα της νύφης την ώρα του «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Το τανγκό με τον γιο της, το αισθησιακό τσιφτετέλι της νύφης και το ζεϊμπέκικο του γαμπρού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι δυο ηθοποιοί μετά από 18χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, του 16χρονου Πέτρου, αποφάσισαν να παντρευτούν και να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο τους, Πέτρο, ο οποίος καμάρωσε τους γονείς του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

6dd8560e-20231212172939_6Z3A6068

Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή!

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά, με τους καλεσμένους να τους «λούζουν» με ρύζι για να ριζώσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

kouris-topalidou3 kouris-topalidou1-1 kouris-topalidou2 kouris-topalidou5 kouris-topalidou6 kouris-topalidou4
kouris-topalidou3 kouris-topalidou1-1 kouris-topalidou2 kouris-topalidou5 kouris-topalidou6 kouris-topalidou4

Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός την στιγμή που ο παπάς έλεγε το γνωστό «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» όπου παραδοσιακά η νύφη πατάει το πόδι του γαμπρού, έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε!

Αντί λοιπόν να το... πατήσει, σήκωσε το δικό της πόδι με κίνηση... μπαλαρίνας προς τα πίσω, κάνοντας ακόμα και τον Νίκο Κουρή να σαστίσει προς στιγμή αλλά να γελάσει στη συνέχεια, δείχνοντας συγχρόνως και λίγο αμήχανος.

Η Λένα Παπαληγούρα που ήταν καλεσμένη στον γάμο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το συμβάν και απάντησε περιεκτικά:

«Όποιος έχει τις δυνατότητες έχει και τις επιλογές».

Το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και της μουσικής με τους οποίους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν συνεργαστεί στην πορεία της καριέρας τους.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Καρακάση, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Λένα Παπαληγούρα ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

karampeti markoulakis-skoula zouganeli-2 sofina-lazaraki 20231212180641_6Z3A6269 katsafadou karakasi-3 lampropoulos nathena
karampeti markoulakis-skoula zouganeli-2 sofina-lazaraki 20231212180641_6Z3A6269 katsafadou karakasi-3 lampropoulos nathena

Από τον γάμο του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη φιλία, πρωταγωνιστώντας στη σειρά #IQ160 - τον 2ο κύκλο της οποίας θα δούμε με τη νέα σεζόν - αλλά έχοντας συνεργαστεί και στο θέατρο.

«Να είστε πάντα έτσι ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, σε όλα μαζί. Να νικιέται ο φόβος και να κερδίζει η αγάπη. Είστε φανταστικά άτομα. Σας αγαπώ. Και τον Πέτρο» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός δημοσιεύοντας κι ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την δεξίωση.

406982817_594939939431501_4524083227273462343_n

Ευχές στην κάμερα για το ζευγάρι έδωσαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Λένα Παπαληγούρα και η Μαριλού Κατσαφάδου

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για τους ίδιους και τους φίλους τους.

Το ίδιο γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε και στην δεξίωση που ακολούθησε μετά τον γάμο με το ζευγάρι να μην σταματάει να χορεύει, αφιερώνοντας διάφορα τραγούδια ο ένας στον άλλο.

Μάλιστα, όπως θα δεις και στο βίντεο η Έλενα Τοπαλίδου δεν συνέχισε να φοράει το νυφικό της, αλλά επέλεξε ένα μπλε slip dress, το οποίο αναδείκνυε τη θηλυκότητά της και την έκανε να χορεύει ακόμα πιο άνετα με τον Νίκο Κουρή.

Βέβαια, η ίδια μαζί με τον γιο της του είχαν και μια έκπληξη - όπως και στους καλεσμένους - χορεύοντας τανγκό.

Η Έλενα Τοπαλίδου άλλωστε, πριν την υποκριτική είναι χορεύτρια και χορογράφος και μπορεί να ασχολείται κυρίως με τον κλασσικό χορό και το μπαλέτο, όμως όπως θα δεις και από το βίντεο είναι το ίδιο εξαιρετική και στο τανγκό.

Στη συνέχεια όμως, η ηθοποιός – χορογράφος αφιέρωσε και ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στον σύζυγό της, Νίκο Κουρή, ενώ εκείνος με τη σειρά του χόρεψε ζεϊμπέκικο για χάρη της.

Το σχετικό βίντεο με την πιρουέτα της Τοπαλίδου, προβλήθηκε στο #HappyDay σήμερα και σχολιάστηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία προσπάθησε να κάνει την πιρουέτα στον αέρα.

Πλάνα από τον γάμο έδειξαν οι πρωινές εκπομπές

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»