H Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την μικρή Εύα συγκίνησαν τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της - Η κόκκινη Κατερίνα Γερονικολού στο κόκκινο χαλί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βράδυ της Δευτέρας 11/12 πραγματοποιήθηκε η avant premiere της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» με λαμπερούς καλεσμένους.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος αφιέρωσε την ταινία στην κόρη του Εύα αλλά και στη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού. H ηθοποιός μάλιστα επέλεξε για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό στράπλες κόκκινο φόρεμα.

giannisd

Το σενάριο ανήκει τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ, όπως οι Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής και Κατερίνα Τσάβαλου.

kourampiedes-apo-xioni-2-800x528 kourampiedes-apo-xioni-1-800x529 alesd sofias-1 nikis sdd kouras mimis tsaolaki koyrasd kourabiedes2
kourampiedes-apo-xioni-2-800x528 kourampiedes-apo-xioni-1-800x529 alesd sofias-1 nikis sdd kouras mimis tsaolaki koyrasd kourabiedes2

Το παρών στην κινηματογραφική πρεμιέρα έδωσε πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, μεταξύ αυτών και η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα.

oultatos

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την μονάκριβη κόρη του σε μια σπάνια φωτογραφία και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» αναφέρθηκε και στην κόρη του, Εύα και αποκάλυψε πως η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνη, καθώς μια τρυφερή στιγμή τους στάθηκε η αφορμή για να την σκηνοθετήσει. 

Τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την μικρή Εύα συγκίνησαν τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

tsimitselis-1

Μάλιστα, η ηθοποιός προχώρησε και σε δυο αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Στην πρώτη, βλέπουμε την αφίσα της ταινίας με την ίδια να σημειώνει, «Καλή αρχή»  ταγκάροντας τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στη δεύτερη, η Βάσω Λασκαράκη φωτογράφισε την κόρη της μαζί με τον Άγιο Βασίλη, κάνοντας και πάλι ταγκ τον πρώην σύζυγό της.

laskaraki_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21_22_23_24_25_26_27_28_29_30_31_32_33_34_35_36_37_38_39_40_41

Untitled

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε:

«Ήρθε η ώρα μετά από δύο χρόνια που είχα την ταινία στα χέρια μου, να φύγει από εμένα και να περάσει στα μάτια των θεατών επιτέλους. Στην κόρη μου, Εύα της άρεσε πολύ η ταινία. Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη ακόμα. Αν είμαι καλός άνθρωπος και καλό παιδί, κάποιος θα μου φέρει το δώρο μου. Και θα πρέπει όλοι να το πιστεύουμε.

Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε με την Κατερίνα Γερονικολού αν δεν κάνει δουλειές του σπιτιού, προτιμώ να είναι ευτυχισμένη. Προσπαθώ και εγώ να κάνω δουλειές του σπιτιού. Θέλω με την Κατερίνα να είμαστε καλά και να είμαστε μαζί».

Η Κατερίνα Γερονικολού με τη σειρά της είπε: « Μου αρέσουν τα περισσότερα που έχει πάνω του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ζούμε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής μας πορείας».

«Όταν φτάσατε στο σημείο να μιλήσετε για την αμοιβή σας, πώς ήταν αυτή η συζήτηση;», ήταν η ερώτηση της ρεπόρτερ.

Η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε: «Τώρα αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση. Εφόσον είμαστε ζευγάρι, όλες οι προσεγγίσεις αυτού του είδους είναι σε άλλο επίπεδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ζητούμενο είναι να μπούμε μέσα στο ίδιο όχημα και να φύγουμε προς το άπειρο».

Η Μαίρη Σταυρακέλη «πιστεύει στον Άγιο Βασίλη».

«Είπα αμέσως το «ναι» χωρίς να διαβάσω το σενάριο. Είμαι αρρωστοφοβικός και η γυναίκα μου, το ακριβώς αντίθετο. Το νύχι μου να χαλάσει νομίζω ότι έχω σπάνια ασθένεια, η γυναίκα μου με κοροϊδεύει», αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας.

«Δεν έχω ντυθεί ποτέ Άγιος Βασίλης για το παιδί μου. Δεν είμαι θαυμαστής των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Μάριος Αθανάσιου.

«Μεγάλη τιμή και χαρά να συγγράψω μαζί με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου», δήλωσαν Αγνή και Χάρης Χιώτης.

«Μόνο στην ταινία έχω ντυθεί Άγιος Βασίλης», τόνισε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Ο Πάνος Σταθακόπουλος υπογράμμισε: «Κάνω συνέχεια Χριστούγεννα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη μουσική. Είναι η δεύτερη οικογένεια μου», ενώ η Αθήνα Οικονομάκου προσέθεσε αναφορικά με το εάν έχει επισκεφθεί καφετζού: «πιστεύω γενικά στη μαγεία. Δεν έχω πάει σε καφετζού και ούτε έχω σκοπό. Τα παιδιά μου δεν είναι κακομαθημένα, έχουν όρια».

Μιμή Ντενίση και Κώστας Τσουρός δήλωσαν: Η κόρη μου, Μαριτίνα δεν πίστεψέ ποτέ στον Άγιο Βασίλη. Η Μαριτίνα δεν σκοπεύει να γίνει μαμά τόσο σύντομα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Πιστεύω στην μαγεία των Χριστουγέννων», είπε ο δημοσιογράφος.

«Τα χρήματα από τα κάλαντα τα ξόδεψα σε μαρούλια στη λαϊκή», παραδέχθηκε η Ελένη Τσολάκη.

«Σκέφτηκα στην αρχή τη πρόταση για την ταινία και λέω ωραία θα είναι. Τα παιδιά στο σχολείο μου έλεγαν πες μου spoiler από τις “Άγριες μέλισσες” και θα σου δώσω γρανίτα. Νιώθω μία χαρά που σας δίνω συνέντευξη», δήλωσε ο μικρούλης Σπύρος Ντούγιας.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»