Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήταν τρομακτική η πρώτη μου γέννα. Ο Διονύσης βγήκε με κουτάλα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον πατέρα των παιδιών της, Κώστα Πηλαδάκη: «Στην αρχή δεν ήταν τόσο ομαλά και ωραία τα πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την μητρότητα και τις στιγμές με τους γιους της.

Η γνωστή παρουσιάστρια – ηθοποιός απάντησε για το πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την ενημέρωση που φροντίζει να έχουν τα παιδιά της από την ίδια.

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε» απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο και απέκτησε τους γιους της.

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά, όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας.

Ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό», απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αναφερόμενη στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αποκάλυψε πως πήρε αρκετά κιλά, κάτι που συνέβη και με τον δεύτερο γιο της.

«Στις εγκυμοσύνες μου πήρα από 30 κιλά και στις δύο αλλά τα έχασα. Δεν έτρωγα τόσο πολύ, αλλά κι γι’ αυτό τα κιλά τα έχασα μετά πολύ γρήγορα μέσα σε 40 μέρες», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια θυμήθηκε την πρώτη της γέννα: «Γέννησα φυσιολογικά. Η πρώτη φορά ήταν λίγο τρομακτική γιατί ο Διονύσης  παρότι που τα είχε όλα σωστά, δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει. Μας πήρε πάρα πολύ ώρα να βγει και αναγκαστήκαμε να τον βγάλουμε με εμβρυουλκό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να βγει, πήρε λίγη ώρα και έχει και ένα σημάδι στο μάτι του γιατί όπως βγήκε με την κουτάλα, τραυματίστηκε λίγο και του έχε μείνει», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»