Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μετά την πρεμιέρα του Αργυρού, μαζί και στο θέατρο!

Σταματάει, ξεκινάει και ξανά μανά! Τα νυχτοπερπατήματα που είχε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου στην Θεσσαλονίκη - Η αναφορά της στον πρώην της και η απάντηση στην Δανάη Μπάρκα και στην Μαρία Μπακοδήμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη θέλησε να περάσει η Κατερίνα Καινούργιου.Την ίδια σκέψη, όμως, φαίνεται πως είχε και ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος βρέθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο.

Οι δυο τους, μάλιστα, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Το γεγονός αυτό προδόθηκε μέσα από τα social media του Χάρη Λεμπιδάκη που ανέβασε φωτογραφίες τόσο με την παρουσιάστρια, όσο και με τον εφοπλιστή.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό μέρος όπου βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης! Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 10/12 οι δυο τους παρακολούθησαν την ίδια θεατρική παράσταση, «Τhis is not Romeo and Juliet», με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση.

211127214601_Kainouriou_tsagkridis

Αυτό αποκαλύφθηκε μέσα από τις προσωπικές τους αναρτήσεις στα social media.

Τα stories της Κατερίνας Καινούργιου:

Untitled

409517793_1407035800247518_2100026586000741031_n

Το story του Φίλιππου Τσαγκρίδη:

409551604_18398465269034544_1821639859648522443_n

Η αναφορά της Κατερίνα Καινούργιου στον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η απάντηση στην Δανάη Μπάρκα και στην Μαρία Μπακοδήμου

Η παρουσιάστρια εκτός από την Ιωάννα Τούνη με την οποία μίλησαν και έκαναν και πλάκα, είδε και τη Δανάη Μπάρκα, όμως δεν χαιρετήθηκαν.

Και κάπου εκεί, η Κατερίνα Καινούργιου, δεν δίστασε να πετάξει τις μπηχτές της, σχετικά με το περιστατικό όπου η Δανάη είχε εμφανιστεί στην εκπομπή με κούπα με το λογότυπο #FaysTime, μετά την κόντρα της Φαίης Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Την είδα από μακριά. Εγώ είμαι της άποψης που εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω βάλει στη ζωή μου, αυτούς που έχω στηρίξει, τους φίλους μου. Όταν γίνει κάτι και θεωρεί κάποιος ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να σου το πει ή να βγει τηλεοπτικά και να το πει στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα και αυτά τα δήθεν με μηνύματα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του "θα σε κράξω αύριο στην εκπομπή γιατί είσαι φάουλ με αυτό που έκανες", με τη Φαίη, τον Γιώργο, τον Ηλία ή με τον Γρηγόρη. Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα, τα υπονοούμενα με κούπες κι αυτά. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν, δεν λειτουργώ έτσι. Με ανθρώπους που τους στήριξα στα δύσκολά τους και φέρονται έτσι δεν θέλω να έχω επαφές», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που γράφτηκαν το Σαββατοκύριακο που ανέφεραν ότι η Δανάη Μπάρκα ήταν χέρι - χέρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - κάτι που ειπώθηκε και στην εκπομπή #GeiaSou, είπε:

«Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες σχετικά με τον πρώην σύντροφό μου που δεν θέλω να διανοηθώ ότι ισχύουν, να πω ότι ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε μια χαρά παρέα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη πιστεύω δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρώην σύντροφός μου...».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»