Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L'Atelier Robuchon

Το L'Atelier Robuchon αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» -της υψηλότερης διάκρισης στον γαστρονομικό κόσμο Ελλάδας και Κύπρου- εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, εκλεκτούς προσκεκλημένους και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα 2α γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», με το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που βρίσκεται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (15,5/20) από τα συνολικά πέντε εστιατόρια του νησιού που απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων, ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος θεσμός βραβείων γαστρονομίας που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής του αθηνοράματος, η οποία είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες γευσιγνώστες και έμπειρους, τεχνικά καταρτισμένους κριτικούς εστιατορίων.

377111277_282620681446203_4422870770694433251_n

Η μεγάλης σημασίας αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την ομάδα του L'Atelier Robuchon, η οποία ξεκινά από την υποδοχή και την όλη εξυπηρέτηση, με κορύφωση τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει κανείς μέσα από το μοναδικό set menu που έχουν δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας τα πιο εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου.

370070048_194639000375874_8196037110237589800_n

Βασικό ατού του L'Atelier Robuchon ο εξειδικευμένος sommelier που αναβαθμίζει το κάθε πιάτο με τις προτάσεις του, αλλά και το σετ μενού το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με δημιουργίες εμπνευσμένες από την κλασική γαλλική κουζίνα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Joël Robuchon, η ομάδα του L’ Atelier Robuchon δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του εμπνευστή του brand.

376600847_1053798065953925_6004945411303528687_n

Η συνέπεια και ο σεβασμός του προϊόντος και της συνταγής είναι τα κλειδιά οποιασδήποτε ομάδας Robuchon σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους. Το μενού του L'Atelier διαθέτει ισχυρό γαλλικό DNA διανθισμένο με το όραμα του αείμνηστου σεφ, εμπλουτισμένο με κυπριακές επιρροές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το L’ Atelier Robuchon, εδώ.

371494200_390428489989980_8578788573017949237_n

Δειτε Επισης

Η επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει στο #InBusinessTV, τα μυστικά των Blue Turtle Bags
Naomi Campbell: «Τιμή μου να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στoυς ιστορικούς δρόμους της Αθήνας»
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
Η Έλενα Ακρίτα έκραξε την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»