Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

O Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου, είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός

Ο ανήσυχος Ήλιος στον Τοξότη σε κάνει να προχωράς μπροστά καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα με λαμπρές προοπτικές. Αν η προσωπική σου ζωή δεν λειτουργεί ήρθε η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες. Στο οικονομικό τομέα όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσεις να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου επενδύοντας τες σε κερδοφόρα έργα. Η ψυχρή Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στις 27, ενθαρρύνει τη συγκέντρωση η οποία σου επιτρέπει να κατανέμεις σωστά τους πόρους σου.

Τις πρώτες μέρες του μήνα η οικογενειακή ζωή είναι στα καλύτερα της. Οι σχέσεις θα αλλάξουν ριζικά και θα φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Χάρη στην Αφροδίτη ακόμα και οι πιο σκληραγωγημένοι συζητητές αρχίζουν να δείχνουν θαύματα διπλωματίας. Η δημιουργικότητα σου υπερισχύει της ορθολογικής σκέψης κι έτσι μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις στα συναισθηματικά.

Η επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερο θα βοηθήσει στο εξορθολογισμό, τονίζοντας έντονα τα δυνατά σου σημεία. Ίσως είναι καλό να μην κολλάς μόνο σε μια επιλογή, μπορείς να συνδυάσεις διάφορους τύπους δραστηριοτήτων και να καταφέρεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Όλες οι περιττές πληροφορίες θα φιλτράρονται, μειώνοντας την πιθανότητα σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

Μέχρι τα τέλη του μήνα η κούραση είναι έντονη και οι υποχρεώσεις πολλές. Οι μέρες των εορτών μπορεί να σου δημιουργήσουν μια δυσαρέσκεια η οποία θα ξεχυθεί με τη μορφή περιόδων επιθετικότητας. Ίσως να αποδιοργανώνεσαι, μιας και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για σένα από την επιστροφή στην καθημερινότητα. Ακολούθησε αυστηρά το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σου έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για την αναζήτηση δώρων. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο το κλίμα των εορτών τις τελευταίες μέρες του μήνα, ξεπηδά από μέσα σου το παιδί που κρύβεις και φαίνεται να τις απολαμβάνεις.

Ταύρος

Σοβαρή διάθεση επικρατεί αυτό το μήνα καθώς η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι χρήσιμη για να κάνεις τον απολογισμό σου και να δώσεις μια ακριβή εκτίμηση των γεγονότων που έχουν συμβεί αυτή τη χρονιά, που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και τόσο ξεκούραστη ή ευχάριστη. Παρά την κουραστική διαδικασία αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή προβληματικών καταστάσεων. Υπάρχει η επιθυμία να δράσεις, να αποκαλύψεις κάτι νέο κάτω από την επιρροή του Ήλιου στον Τοξότη, που δεν έχει κανείς άλλωστε τη διάθεση να σκέφτεται αρνητικά. Η κρύα Πανσέληνος του μήνα προκαλεί θύελλα συναισθημάτων και με καλή θέληση θα καταφέρεις να ενισχύεις τις σχέσεις σου. Τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Εάν η καριέρα αποτελεί προτεραιότητα για σένα οι προσπάθειες σου θα πρέπει να κατευθύνονται στην επίλυση εργασιακών προβλημάτων προτού αποκτήσουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στο ζυγό μεταμορφώνει τις φαντασιώσεις σε καθαρές εικόνες θα υπάρξουν πολλές ιδέες για τη βελτίωση των επαγγελματικών σου.

Η οικονομική ευημερία θα εξαρτηθεί καθαρά από σένα. Αν δε μείνεις αδρανής δικαιολογώντας την απλή έλλειψη ευκαιριών όλα θα πάνε υπέροχα. Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να πετύχεις ένα εργασιακό στόχο, ακόμα κι αν στην αρχή το κέρδος είναι μικρό, σταδιακά θα αποδειχτεί ότι θα φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Προσπάθησε να κατανοήσεις περισσότερο τον αγαπημένο σου για να ενισχυθεί η σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, αισθάνεσαι υπέροχα και οι λαμπερές τελευταίες μέρες του έτους μαζί με την αυξημένη σου γοητεία μπορούν να κάνουν θαύματα.

Δίδυμοι

Ο τελευταίος μήνα του έτους υπόσχεται πολλές ευκαιρίες για σένα. Παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας υπάρχει χρόνος για δραστηριότητες και επικοινωνία με ενδιαφέροντας πρόσωπα. Η πληθώρα πληροφοριών και εντυπώσεων θα αποτελέσουν κίνητρο για αλλαγές. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Τοξότη δυσκολεύει την αντικειμενική ματιά πρέπει να είσαι προσεκτική με υπερβολικές κινήσεις και υποσχέσεις. Έχεις την τάση να υπερβάλλεις με τις ικανότητες σου και να υποτιμάς τους κινδύνους., γεγονός που αυξάνει της πιθανότητες εξαπάτησης. Κατά τη διάρκεια της ψυχρής Πανσελήνου στις 27 πολλά πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και βυθίζεσαι στον κόσμο της ομορφιάς και της ευχαρίστησης.

Στις αρχές του μήνα η τύχη είναι με το μέρος σε θέματα που αφορούν τα χρήματα. Εκτός από το παθητικό και στάνταρ εισόδημα μπορείς να περιμένεις και μια ενθάρρυνση από τον εργοδότη σου, όπως για παράδειγμα ένα γενναιόδωρο ετήσιο μπόνους. Η διαίσθηση σου που έχει πολλαπλασιαστεί κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης θα σε σώσει από λάθος βήματα.

Μια μελαγχολική διάθεση στα μέσα του μήνα μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια σου, γι’ αυτό φρόντισε όλα να υπηρετούν την προσωπική σου ευημερία και τίποτε άλλο. Ίσως χρειαστεί να απαλλαγείς από πράγματα, άτομα και καταστάσεις που σου στερούν ενέργεια και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο εσύ ποτέ δε χάνεις ουσιαστικά τη διάθεση σου και μπορείς να ξαναφτιάξεις πράγματα και να αποκτήσεις ευχάριστες συνήθειες. Τις μέρες των εορτών μαγεία γεμίζει η ατμόσφαιρα γύρω σου, στο σπίτι, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία φαίνεται να κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά!

Καρκίνος

Τις γιορτές αρχίζεις να τις νιώθεις από τις πρώτες μέρες του μήνα και η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Τα προσωπικά συμφέροντα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και όλα τα άλλα υποβιβάζονται. Η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, διαμορφώνει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή. Κατά την διάρκεια της ψυχρής Πανσελήνου στα τέλη του μήνα η οποία ορίζει σε υψηλό ρυθμό στη ζωή σου, μπορεί να βιώσεις λίγη σύγχυση. Η πολύ φασαρία σε κουράζει έτσι για να μπορέσεις να απολαύσεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις.

Εάν στην προσωπική και ερωτική σου ζωή νιώθεις ότι τα πράγματα είναι στάσιμα και δεν εξελίσσονται πρέπει να βρεις τρόπους να αναζωπυρώσεις το συναίσθημα. Άκουσε την καρδιά και τις επιθυμίες σου, καθώς ξέρεις ότι η αγάπη και το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικά για σένα. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης η φαντασία σου ζωντανεύει και με τη φυσική σου ευρηματικότητα μπορείς να οδηγηθείς σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση άλλωστε από την επικοινωνία και τη φύση.
Στα μέσα του μήνα πρόσθετες ευθύνες στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα μικρό πονοκέφαλο. Κάνε μια προσπάθεια να προσαρμοστείς το γρηγορότερο δυνατό στις νέες συνθήκες. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον Αιγόκερο δίνει σημασία στη λεπτομέρεια θα έχεις την υπομονή να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό και να μην αφήσεις βάρη για τη νέα, πολλά υποσχόμενη νέα χρονιά.

Η γιορτινή διάθεση των τελευταίων ημερών του μήνα, αλλά και του έτους προσθέτουν περισσότερο χρώμα στην ερωτική σου ζωή. Είναι ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια ματιά σου είναι αρκετή για να σαγηνεύσεις τους πάντες. Μην ξεχνάς ότι είναι σημαντικό για την καριέρα σου να δεχτείς κάθε πρόταση εταιρικών εκδηλώσεων και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία.

Λέων

Ο Δεκέμβριος σου υπόσχεται ένα λαμπρό τέλος της χρονιάς με την οικονομική σου κατάσταση να είναι σταθερή και να σου δίνει τη δυνατότητα να μην αρνηθείς τίποτα στον εαυτό σου, προκειμένου να περάσεις καλά. Κάτω από τον ήλιο του ζωηρού Τοξότη η ανάγκη σου να αλλάξεις τη ζωή σου μεγαλώνει, νιώθεις πιο καλά αν υπάρχει γύρω σου αρμονία, γαλήνη και ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα αυτού, απαλλάσσεσαι από περιττά πράγματα και τοξικούς ανθρώπους. Η ψυχρή Πανσέληνος στα τέλη της χρονιάς είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επιδείξεις και να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου.

Στις αρχές του μήνα η οικονομική σου κατάσταση θα έχει λίγο τα πάνω και τα κάτω της καθώς η ακατανίκητη ανάγκη σου να προσφέρει πολυτελή πράγματα στον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς, σε βγάζουν λίγο εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα του μήνα κάποιες αλλαγές στα εργασιακά θα φέρουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αύξηση του εισοδήματος σου. Προς χάρη αυτών των αλλαγών που στην αρχή τους μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, στη συνέχεια μπορείς να απολαύσεις πολλά επιτεύγματα. Αν απογοητευτείς από κάποιους φίλους να είσαι βέβαιη πως θα έρθουν καινούργιοι στη ζωή σου.

Το τέλος της χρονιάς και μέσα στις γιορτές θα σου μείνει αξέχαστο. Πολλές συναντήσεις, έντονη κοινωνικότητα, δώρα και εκπλήξεις θα σε εντυπωσιάσουν. Η οικογένεια και ο ερωτικός σύντροφος σου είναι σε όλες τις χαρές δίπλα σου. Εάν είσαι μόνη, το άλλο σου μισό πιθανά να προκύψει μέσα απ’ το οικογενειακό, κοινωνικό σου περιβάλλον. Μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι και να φορτίζεις μπαταρίες και ενέργεια.

Παρθένος

Το Δεκέμβριο υπάρχει μια πνευματική ανάταση για σένα. Σε ένα κύμα ενθουσιασμού θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει και να μπεις στη νέα χρονιά πιο ανάλαφρη. Είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο αυτή την περίοδο στην οικογένεια και να λύσεις τις υπάρχουσες διαφορές. Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη αυξάνει την ανάγκη σου για δικαιοσύνη. Λαχταράς να κάνεις όλο τον κόσμο ευτυχισμένο, αλλά η τυφλή προσκόλληση στα ιδανικά μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο προτεραιότητα για σένα είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η κρύα Πανσέληνος στα τέλη του μήνα και την αλλαγή της χρονιάς σε καλεί να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις και να βοηθήσεις ηλικιωμένα συγγενικά σου πρόσωπα.

Ο επαγγελματικός τομέας θα απαιτήσει προσοχή και λίγη επιπλέον προσπάθεια στα τέλη του μήνα. Ωστόσο προβλέπεται ένα ωραίο τέλος της εργάσιμης χρονιάς, ένα θορυβώδες εταιρικό πάρτι και ένα σημαντικό μπόνους. Ο Άρης στον Τοξότη είναι λιγότερο κατάλληλος για την πραγματοποίηση ηγετικών φιλοδοξιών. Το πείσμα υπερισχύει της κοινής λογικής κι αυτό χρειάζεται προσοχή.
Μια υπέροχη διάθεση στα μέσα του μήνα υποδηλώνει αρμονία σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Ίσως ήρθε η ώρα να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις τα ψώνια σου και να προετοιμαστείς για την Πρωτοχρονιά. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου πολλά ξεκαθαρίζουν και μπαίνουν στη θέση τους. Αν βρεθείς σε μια ολισθηρή πλαγιά να είσαι βέβαιη πως θα βρεθούν άτομα που θα λειτουργήσουν σαν φύλακες άγγελοι σου. Στο συναισθηματικό – ερωτικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά κι αν είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το τέλος της χρονιάς δε θα σε αφήσει απογοητευμένη! Κάτι καλό σου επιφυλάσσει το τέλος της.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου και να προσαρμόσεις τα σχέδια σου. Για να υποδεχτείς χαρούμενη τη νέα χρονιά είναι απαραίτητο να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες και να επιλύσεις επίμαχα ζητήματα. Κάτω από το λαμπρό Ήλιου του Τοξότη δεν καταλαβαίνεις τι θα πει κούραση κι έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις όλα τα έργα σου εντός του καθορισμένου χρόνου. Η κορύφωση της τύχης σου θα είναι στην ψυχρή Πανσέληνο στα τέλη του μήνα, φέρνοντας σου νέες γνωριμίες και δελεαστικές προσφορές.

Από τις αρχές του μήνα έχεις το χρόνο να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις μια ανασκόπηση της χρονιάς που τελειώνει. Με μια φρέσκια κι ανανεωμένη ματιά μπορείς να δεις τι δεν πήγε ή δεν έκανες καλά, κάτι που θα σου εξασφαλίσει νέα προνόμια για το έτος που έρχεται.

Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες στα εργασιακά, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεις και διεκδικείς τα θέλω σου. Αύξηση των εσόδων σου, ένα δώρο ή μια αύξηση στα οικονομικά μπορεί να σε παρασύρει σε έξτρα και άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να αναθεωρήσεις το τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερη ασφάλεια. Το τρέξιμο στα μαγαζιά, η αγορά δώρων είναι σημάδια της Πρωτοχρονιάς που σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

Με έντονο πάθος ξεκινά ο μήνας καθώς η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο διεγείρει το πάθος που όμως εύκολα θα μπορούσε να μετατραπεί σε ζήλια και κτητικότητα απέναντι στο ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, η χαρούμενη διάθεση και η αυξημένη σου κοινωνικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών σε κάνει ακαταμάχητη και εξαιρετικά γοητευτική.

Σκορπιός

Αν και ο μήνας σου προβλέπεται με σοκ και αντιφάσεις, προσπάθησε να τον υποδεχτείς με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει οπότε δε θα πρέπει να χάσεις τους ρυθμούς οργάνωσης σου. Η ενέργεια του Ήλιου στον Τοξότη δίνει θετική εκτίμηση για το τι συμβαίνει, καθώς έχεις το χάρισμα να βλέπεις ευκαιρίες σε κάθε δυσκολία. Αυτό θα γίνει κίνητρο για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να ξαναρχίσουν οι διακοπείσες σχέσεις ή μπορεί να πραγματοποιηθεί μια σημαντική συνάντηση. Η ψυχρή Πανσέληνος του μήνα σηματοδοτεί την αρχή της επαγγελματικής σου ανάπτυξης. Αυτό το μήνα φαίνεται να αποκτάς κύρος στους επαγγελματικούς στους επιχειρηματικούς κύκλους, αναλαμβάνοντας ένα φιλόδοξο έργο. Αν και πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις, το αποτέλεσμα θα αποδώσει σε όλες σου τις προσπάθειες.

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένεια. Το ξαφνικό παράθυρο στο πρόγραμμα εργασίας θα σου φανεί χρήσιμο, καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Χάρη στην Αφροδίτη, η διαίσθηση σου και η ικανότητα υπολογισμού των βημάτων σου μπροστά θα αυξηθούν. Μπορείς να ελέγξεις τι συμβαίνει γύρω σου και να προβλέψεις τις συνέπειες των πράξεων σου.

Στα μέσα του μήνα η επιθυμία να βελτιώσεις τον εαυτό σου καθώς και να κάνεις τη ζωή ευκολότερη για τους άλλους θα συναντήσει θερμή έκκριση. Η συμμετοχή σου σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις θα κάνει πολύ θόρυβο και θα αποκομίσεις πολλά θετικά. Το τέλος του ο Δεκέμβριος θα σηματοδοτηθεί από μια σειρά μεγαλεπήβολων εκδηλώσεων. Συναντήσεις με μακρινούς συγγενείς και παλιούς γνωστούς, οικονομική ευημερία ή αλλαγή κατοικίας. Ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι αδύνατο να προβλεφτεί με βεβαιότητα που θα γίνει η γιορτή. Ανά πάσα στιγμή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει με την παρέμβαση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη του οποίου η ενέργεια είναι χαοτική. Τέλος, ο μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τη συναισθηματική ζωή σου, είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Τοξότης

Η θέση του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο αυξάνει τη φιλοδοξία προτρέποντας σε να βάλεις φιλόδοξους στόχους για τον εαυτό σου. Αυτό το μήνα θα μπορούσες να αυξήσεις τα εισοδήματα σου εφαρμόζοντας νέες καινοτόμες μεθόδους εργασίας. Η ψυχρή Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε προσκαλεί με δελεαστικές προοπτικές προκαλώντας επικίνδυνες ενέργειες. Υποκύπτοντας στο πάθος μπορεί να εμπλακείς σε μια ερωτική περιπέτεια. Το μυθιστόρημα δε θα κρατήσει πολύ αλλά θα αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις. Αν και το πρόγραμμα της καθημερινότητα σου είναι φορτωμένο, φαίνεται να είναι ευχάριστο. Η ευκαιρία να αναδείξεις τις δεξιότητες σου στα εργασιακά και να εντυπωσιάσεις είναι πολλές. Οι προσπάθειες σου θα αναγνωριστούν και η καριέρα σου θα απογειωθεί. Εάν μπορέσεις να ελέγξεις τα συναισθήματα σου θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις ευαίσθητες υποθέσεις σου με επιτυχία. Ήρθε η ώρα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και πιθανά να καταφέρεις να εξοφλήσεις ή να ρυθμίσεις οφειλές σου.

Με τον Άρη στο ζώδιο σου να υπερασπίζεται την πρόοδο, τα πράγματα παίρνουν μια σοβαρή τροπή και ο τομέας της γνώσης θα είναι πιο ενεργός οπότε αξίζει τον κόπο να στρέψεις την προσοχή σου προς αυτή την κατεύθυνση. Η φρενίτιδα της Πρωτοχρονιάς και των εορτών γενικότερα θα περάσει γρήγορα και ευχάριστα.

Μικρά προβλήματα λόγω της επιρροής του Κρόνου θα σου υπενθυμίσουν ότι η επιτυχία θα έρθει μετά από αγώνες. Επικεντρώσου στη διατήρηση μιας αρμονικής σχέσης με συναδέλφους για να αποφύγεις προβλήματα ή εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι παρεξηγήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου δε θα λείψουν αυτό το μήνα, ωστόσο είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μπορεί να σκεφτείς να διακόψεις μια σχέση, αλλά πρέπει να είσαι υπομονετική για να αποφύγεις προβλήματα μέρες που είναι. Εάν είσαι μόνη, πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου και μην εμπιστεύεσαι ότι σου τάζουν και σου υπόσχονται με την πρώτη ματιά. Οι τελευταίες μέρες του μήνα και της χρονιάς θέλουν μεγαλύτερη προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις και συμφωνίες. Η παραπληροφόρηση και το επικοινωνιακό κομφούζιο μπορεί να παίξουν με τα νεύρα σου.

Αιγόκερως

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου υπόσχεται ένα επιτυχημένο κλείσιμο της χρονιάς. Παρά τις δυσκολίες θα μπορέσεις να αποφύγεις τα εμπόδια και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα των στόχων σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα δε φέρνουν ιδιαίτερες εκπλήξεις και όλα φαίνεται να κινούνται ομαλά και αρκετά προβλέψιμα. Με τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό δίνεις αρκετή σημασία στην εμφάνιση σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστική. Έτσι, αν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά οι περιπετειούλες ανεβάζουν τη διάθεση και αυτοπεποίθηση σου. Με την ψυχρή Πανσέληνος στα τέλη του μήνα στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική σε θέματα υγείας και διατροφής. Ο τομέας των οικονομικών κρατά μια ισορροπία. Ακόμα και μικρές οικονομίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Κάποιες έξτρα πληροφορίες στα εργασιακά πιθανά να σε οδηγήσουν σε κάποιες αλλαγές στα σχέδια σου. Είναι χρήσιμο να καθαρίσεις το χώρο και τη ζωή σου από οτιδήποτε τοξικό παρεμποδίζει την ανάσα σου για να μπορέσεις να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Εάν έχεις κατά νου μια μετακόμιση ή μια οικιακή ανακαίνιση καλό θα ήταν να το δεις και να το αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά. Φτιάξε το πρόγραμμα σου για τις γιορτινές μέρες σκεπτόμενη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να τις απολαύσεις, αν όχι να τις κάνεις και αξέχαστες. Οικογένεια και φίλοι είναι κοντά σου και η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται σε όλα τα επίπεδα. Δεδομένου ότι ο φλογερός Άρης στον Τοξότη έχει αχαλίνωτη δύναμη, δίνει ώθηση στη δράση και είσαι σε θέση να παρασυρθείς από διάφορες, όμορφες, τρελές ιδέες. Ίσως θελήσεις να κατακτήσεις αχαρτογράφητους χώρους αλλά να κατακτήσεις μι απρόσιτη καρδιά.

Υδροχόος

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα υποστηρίζει τις φιλελεύθερες απόψεις σου παρέχοντας σου χώρο για δράση. Αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το επιδιώξεις και να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Οι πρώτες μέρες του τελευταίου μήνα του χρόνου θα σου δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις παλιές ιδέες. Όποιοι στόχοι τέθηκαν τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ακόμα κι αν πρόκειται για ψώνια, δώρα για αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια μεταμόρφωση σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Χάρη της Αφροδίτης δε θα είναι δύσκολο να πετύχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Δείξε υπευθυνότητα στα εργασιακά και προσπάθησε να τελειώνεις με οποιεσδήποτε εκκρεμότητες προκειμένου να κλείσεις τη χρονιά ανάλαφρη από παλιά βάρη. Θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν πάρεις οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Γύρω στις 21/12 φρόντισε να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις διαφωνίες με συνεργάτες. Είναι σημαντικό να έχεις τη στήριξη και βοήθεια τους.

Τα καλά νέα τις τελευταίες μέρες του μήνα θα ενισχύσουν την ιδέα ότι όλα στη ζωή σου θα πάνε καλύτερα μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να αλλάξεις ότι πλέον δε σε εξυπηρετεί και δε σε κάνει χαρούμενη. Πηγή χαράς θα είναι μακρινοί συγγενείς και φίλοι απ’ τα παλιά, που πιθανά έχεις να συναντήσεις καιρό. Άλλωστε για σένα η φιλοξενία ενός καλεσμένου είναι μια ολόκληρη τέχνη που σου δίνει χαρά. Κάποιες αποκαλύψεις και κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και να κλείνει την αυλαία της χρονιάς. Επανασυνδέσεις και αποκατάσταση του κλίματος στα ερωτικά – συναισθηματικά σου, ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Ιχθύες

Η αυλαία της χρονιάς κλείνει με το Δεκέμβριο ο οποίος υπόσχεται την εκπλήρωση των επιθυμιών σου. Οι προσπάθειες που έγιναν αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και μπορείς να υπολογίζεις σε μια αύξηση μισθού ή στην καταβολή ενός ετήσιου μπόνους. Ήρθε η ώρα να περιποιηθείς τον εαυτό σου έστω και με μικρά πράγματα τα οποία σου δίνουν χαρά. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η διάθεση σου είναι καλή και ο λόγος γι’ αυτό είναι ένα ισχυρό κύμα ενέργειας. Η πιο ασταθής στιγμή του μήνα είναι η περίοδος της ψυχρής Πανσελήνου στα τέλη του μήνα, όπου η συναισθηματική σου κατάσταση γίνεται λίγο θυελλώδης. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τις εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας.

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα έρθουν στο προσκήνιο και ίσως αποφασίσεις να συνεχίσεις κάποιες σπουδές σου ή να επανεκπαιδευτείς. Είναι σημαντικό να διευρύνεις τις γνώσεις σου για να μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η νέα Σελήνη στις 13 συνδέεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σου.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό τονίζει την αυτοπεποίθηση σου και φέρνει νέες παθιασμένες εμπειρίες στον ερωτικό σου τομέα. Απόλαυσε το φλερτ και τον έρωτα αν είσαι μόνη, ωστόσο μην επενδύεις συναισθηματικά. Η προσμονή της μαγείας των εορτών τις τελευταίες μέρες του μήνα προσθέτει μια νότα μυστηρίου στην ατμόσφαιρα που σε εξιτάρει ιδιαίτερα. Αν αλλάξουν κάποια πράγματα στο πρόγραμμα σου μην το παίρνεις τόσο βαριά και μη χαλάς τη διάθεση σου. Προσαρμόσου σ’ αυτά και απόλαυσε την Πρωτοχρονιά!

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;