Οι σφοδρές αντιδράσεις και το σοκ των πρωταγωνιστών της σειράς #ΈρωταςΦυγάς για το πρόωρο φινάλε

Την έντονη αντίθεση στην παρούσα απόφαση παραγωγής και καναλιού εξέφρασαν αρκετοί συντελεστές του καθημερινού σίριαλ του OPEN, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαρία Κωσνταντάκη, Δένια Μιμερίνη, Γιώργος Σπάνιας, Άννα Αδριανού και Πέμη Ζούνη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Έρωτας Φυγάς ολοκληρώνεται πρόωρα στα 110 επεισόδια τόσο για τους συντελεστές όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Αυλαία πρόωρη θα ρίξει η καθημερινή σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες σε όλους τους συντελεστές μέσα από mail.

Tην Πέμπτη, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά και αρκετοί ήταν εκείνοι οι ηθοποιοί που σχολίασαν αυτή την είδηση στα social media.

Μάλιστα, στη #SuperΚατερίνα, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το μέιλ που έλαβαν οι πρωταγωνιστές χθες από την εταιρεία παραγωγής.

1

2

3

Πιο συγκεκριμένα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου επέλεξε να μοιραστεί μια σειρά από ιστορία με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια». «Με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλάω για αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

danny-large

danny-4-large

«Χωρίς λόγο… #erotasfygas #theend» συμπληρώνει, επίσης, η γοητευτική πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς στο OPEN για να ανεβάσει μια ιδιαίτερη selfie στη συνέχεια με το σχόλιο, «Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν».

dannygiannakopoulou_3247474624907542512

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά» δηλώνει, ακόμα, ο Σταύρος Σβήγκος σε ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

2

Ο Σταύρος Σβήγκος και ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησαν στο και σχολίασαν την απόφαση της διοίκησης του καναλιού.

«Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, έχουμε με την εταιρεία παραγωγής, όπως όλοι οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί μιλούν με το κανάλι. Μας είπαν οι παραγωγοί ότι είχαν συναντήσεις με το κανάλι. Πριν γίνουν κάποιες αλλαγές στο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του, ήταν σίγουρο ότι θα πάρουμε παράταση. Άλλαξε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την ψυχαγωγία του καναλιού και άλλαξε και αυτό. Δεν το περιμέναμε. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, μιλάμε για πολλά άτομα που εργάζονται και μένουν στον «άσο». Είναι στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους, ζούμε πολύ δύσκολες εποχές και οικονομικά», τόνισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Και προσέθεσε πως, «είχαμε ανανεώσει τα συμβόλαιά μας μέχρι τώρα, την 1η σεζόν. Έχουμε διαφορετικά συμβόλαια. Από ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε. Το κανάλι δεν έχει πάρει επίσημη θέση».

Στην εκπομπή #PameDanai μίλησε και ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω».

«Εδώ είμαστε, στον Έρωτα Φυγά, στα γυρίσματα και μας έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα από χθες. Και σε μένα και σε άλλους συντελεστές για το αν ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. Ναι, ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. «Μα πήγαινε τόσο καλά» λέτε και ισχύει και αυτό. Ήταν πολύ καλές οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Όλα αυτά ισχύουν αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια. Ή μπορεί και να μην ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια» υπογραμμίζει, με νόημα, η Μαρία Κωσνταντάκη στο δικό της βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στα social media.

3

Στην εκπομπή #StarBreakfast και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Ξέρουμε απλά ότι μας ανακοινώθηκε αυτό, ότι έχουμε 110 επεισόδια και θα δουλέψουμε μέχρι τα μέσα, τέλη Γενάρη. Μας ανακοινώθηκε με ένα μέιλ από την εταιρία παραγωγής», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στη συνέχεια: «Ήταν πρόκληση η αλλαγή ώρας, αλλά κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά. Κι από την παραγωγή μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας επειδή πηγαίναμε καλά κι επειδή στη μέση της σεζόν πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά».

Ανάμεσα τους και η Δένια Μιμερίνη, ο οποία και επέλεξε να αναρτήσει ένα σύντομο απόσπασμα σαν ιστορία από τα γυρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, κατά μία έννοια, η γοητευτική ηθοποιός σατιρίζει το πρόωρο φινάλε που θα έχει ο «Έρωτας φυγάς» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιώργο Σπάνια.

«Τέλος» αναφωνεί αρχικά ο νεαρός ηθοποιός για να προσθέσει η Δένια Μιμερίνη, με χαρακτηριστικό νεύμα, πως «τελειώσαμε». Επίσης, η τηλεοπτική Ρηνιώ έγραψε σαν σχόλιο στην ιστορία το εξής. «Τι λες ρε! Χωρίς λόγο».

1

Στην εκπομπή #FaysTime και τη Σοφία Ραφτοπούλου μίλησε η Άννα Αδριανού. Η ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε και για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς».

«Ενημερώθηκα για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος. Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με εξαιρετικούς συναδέλφους και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα.

Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη», είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

Η Άννα Αδριανού είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν θα μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι».

Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας φυγάς» μίλησε, πριν ακόμα αυτή έρθει, η Πέμη Ζούνη στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό  #7ΜέρεςTv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μάλιστα, στην εν λόγω συνέντευξη, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη απεύθυνση στο OPEN.

Ο «Έρωτας φυγάς» λέγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό. Το συμβόλαιο με το OPEN ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκέμβρη. Γνωρίζετε κάτι περί αυτού;

Είναι πάρα πολύ άβολο αυτό που συμβαίνει, διαβάζουμε αυτά που γράφονται και δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από το κανάλι. Εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στο κανάλι: «Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι».

Μία μεγάλη επιτυχία, όπως το σίριαλ Έρωτας Φυγάς, είναι τουλάχιστον αμήχανο και άδικο να συνοδεύεται από τέτοια σχόλια.

Τι έχετε κρατήσει στην καρδιά σας από τη Μαργέτα;

Έχω αγαπήσει το ότι είναι μια γυναίκα με σύνθετη προσωπικότητα, γεμάτη δυναμισμό, λάθη, πληγές, κραυγές, πάθος.

Είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι ευάλωτη. Έχει ζήσει κι αυτή μια επί της ουσίας εγκλωβισμένη ζωή.

Όταν λέω πληγές μαζί με τον δυναμισμό της, εννοώ ότι σίγουρα έχει κακοποιηθεί ως γυναίκα. Ο κάθε άνθρωπος που δεν είναι απλά άρρωστα κακός μπορεί να κατανοηθεί κάποια στιγμή.

ΠΕΜΥ ΖΟΥΝΗ 22

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»