Υπόθεση Γιώργου Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού

Παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση: «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις» - Βασίλης Καπερνάρος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αγωγή είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγους μήνες εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακοποίηση στη Ζέτα Δούκα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη. 

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση. 

Ο δικηγόρος το Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος. 

Ωστόσο, η συζήτηση γρήγορα… εκτροχιάστηκε, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση ως προς τις ιατρικές γνωματεύσεις που κατέθεσαν οι ενάγουσες (Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού) στο δικαστήριο, τις οποίες ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη χαρακτηρίζει στην έγκλισή του «ψευδείς».

«Αφού έχετε τον κύριο Γκουντάρα εκεί που γνωρίζει νομικά, εμένα γιατί με καλέσατε;», ρώτησε αρχικά με νόημα ο κύριος Καπερνάρος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της: «Αρχικά, σας μίλησε πολύ ευγενικά, δεν σας επιτέθηκε. Κι εμείς τη δουλειά μας κάνουμε».

«Ακούστε με και μετά ρωτήστε με. Κατ’ αρχάς, είναι αγενές την ώρα που μιλάει κάποιος να τον διακόπτετε και να τον παραποιείτε λέγοντας: άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν είναι ευγενικό», παρατήρησε αμέσως μετά ο γνωστός νομικός.

«Νομίζω ότι έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κάνουμε τεταμένη τώρα την ατμόσφαιρα. Είμαι εδώ για να πω πέντε πράγματα και να τελειώνουμε. Γιατί κάνετε άσκοπες επαναλήψεις;», συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές που δέχθηκε στον λόγο του.

«Ερωτήσεις κάνουμε, σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα ευγένειας. Τα έχω πάρει από την οικογένειά μου. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεστε και σε μένα και στους συνεργάτες μου», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

Δείτε το βίντεο στο 01:42' ΕΔΩ

Untitled

Μετά τον αδιανόητο καβγά του δικηγόρου Γιώργου Καπερνάρου με την εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου, ανέλαβε η κόρη του, επίσης δικηγόρος, την εκπροσώπηση στα κανάλια του Γιώργου Κιμούλη και αφού εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους σήμερα μίλησε και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

H Δώρα Χρυσικού, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει:

«Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήριο, καιρό να έχετε, κέφι να έχετε, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε».

«Δεν έχω μετανιώσει. Καμία ταλαιπωρία, έκανα αυτό που όφειλα να κάνω, δέχομαι τις συνέπειες».

«Δεν έχω φοβηθεί ποτέ ελπίζω να είμαι γερή και να μην κάνω πίσω επειδή υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια και που είπα κι εγώ την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Untitled

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο #PrwinoSousou για τη δικαστική διαμάχη Κιμούλη με Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά και τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Γιώργου Κιμούλη υπερασπιζόμενος θερμά τον ηθοποιό.

«Πριν από έναν χρόνο είπα ότι σε ένα χρόνο από σήμερα θα εκπλαγούμε πάρα πολύ γιατί αυτό θα γυρίσει όλο ανάποδα.

Γνώρισα τον Γιώργο Κιμούλη, την κρίσιμη περίοδο που έπεσαν να τον φάνε και γνώρισα έναν γλυκύτατο άνθρωπο, δεν δέχομαι τα κτηνώδη χαρακτηριστικά που του προσάπτουν.

Με ενοχλεί όταν πάνε κάποιοι να εκμεταλλευτούν το Μetoo για να πετύχουν άλλους σκοπούς. Είμαι πάντα με τα θύματα και έχω καταγγείλει συμπεριφορές απλά όταν βγαίνεις τηλεοπτικά να πεις τόσο βαριά πράγματα και ανοίγεις τον ασκό του Αιόλου χωρίς χειροπιαστά στοιχεία αυτό δημιουργεί τις εντυπώσεις.

Έχω ακούσει να λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν οπότε μπήκα λίγο στον ρόλο αυτού του ανθρώπου που εγώ γνώρισα και δεν μπορώ να το δεχτώ.

Ένας άνθρωπος που έχει πάθει τέτοια πράγματα πάει στο δικαστήριο δεν βγαίνει σε συνέντευξη να τα πει» είπε μεταξύ άλλων.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά