#FameStoryGR: «Βόμβα» Fipster: Aνακοίνωσε την αποχώρησή του - Οι σπουδαστές σχολιάζουν το «φαβορί» Φειδία

#FameStoryGR: Τα «έχωσε» στους σπουδαστές ο Χάρης Κούσιος: «Σας έχω βαρεθεί» - Danny & Victor, Μάριος και Αριστέα μιλούν με τον Γιώργο Θεοφάνους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο Μάριος Ματιανός και οι δίδυμοι Danny και Victor Ighodaro, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story για αυτή την εβδομάδα.

Στο νεο επεισόδιο οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα τραγούδια τους με τη Στεφανία Ρίζου και τον Νικόλα Ραπτάκη, ο οποίος τους λέει ότι πλέον θα πρέπει να αρχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί.

Οι σπουδαστές σχολιάζουν το «φαβορί Φειδία»

Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story να κάνει μάθημα Θεατρικής Έκφρασης.

H άσκηση που δίνει αυτή τη φορά στους σπουδαστές είναι πρώτα να κάνουν παντομίμα τα τραγούδια τους και στη συνέχεια να τραγουδάνε και τα κάνουν παντομίμα ταυτόχρονα

Η Megan Alcandara δεν καταφέρνει να κάνει το ζητούμενο της άσκησης και στο τέλος του μαθήματος ζητάει από τη Μαρία Σολωμού να μιλήσουν.

Όταν μένουν οι δύο τους, η Megan της λέει πως αισθάνεται ότι δεν αποδίδει το 100% στα Live επειδή την επηρεάζει η κακή ενέργεια, που υπάρχει μέσα στην Ακαδημία του Fame Story όλη την εβδομάδα.

Πριν από τρεις εβδομάδες οι σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας ψήφισαν να φύγει ο Fipster από το Fame Story.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Μαρίας Σολωμού ο Fipster εμφανίστηκε σε βίντεο και ανακοίνωσε στους σπουδαστές τη απόφασή του να αποχωρήσει.

Αν και αρχικά «πάγωσαν» στη συνέχεια κατάλαβαν πως πρόκειται για φάρσα του καθηγητή τους.

«Δε θα έρθω ξανά στο Fame Story. Καλή επιτυχία σε όλους, να τα πάτε τέλεια, Τι λέτε μωρέ που θα σας αφήσω έτσι; Έλα σε παρακαλώ», είπε και στη συνέχεια τους ζήτησε να προετοιμάσουν μια άσκηση για το επόμενο μάθημα.

Η Μαρία Σολωμού τον συνεχάρη για το υποκριτικό του ταλέντο υπογραμμίζοντας πόσο τέλεια τα πήγε.

Στη συνέχεια, μπαίνει στην Ακαδημία ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης συζητάει με τους σπουδαστές και κάνει tête-à-tête με τους δίδυμους, Danny και Victor,τον Μάριο Ματιανό και την Αριστέα Αλεξανδράκη.

Το επόμενο πρωί, ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία για μάθημα social media και ζητάει από τους σπουδαστές να τραβήξουν video για τους λογαριασμούς τους.

Η διαφωνία του Γιάννη με τον Fipster για το περιεχόμενο στα social media

Ο εκνευρισμός του Γιάννη: «Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες»

Την ώρα που είμαστε όλοι εκεί δεν του κόβει του άλλου να μην κάνει πρόβα. Θέλουμε να ξεκουραστούμε μετά το μάθημα. Έπρεπε να είχε μπει ένα πρόγραμμα από την αρχή. Θες να κάνεις πρόβα; Πήγαινε στο αμφιθέατρο ή στην αίθουσα χορού. Μπορεί να είμαι άρρωστος και να θέλω να κοιμηθώ», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Γιάννης για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι του Fame Story.

Μαζί με τον Danny και τον Victor σχολιάζουν το γεγονός ότι ορισμένοι κάνουν ό,τι θέλουν όπως το γεγονός ότι ο Σωτήρης ανέβηκε με τα παπούτσια πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Ο Χάρης Κούσιος κάνει μάθημα χορού και γίνεται ιδιαίτερα αυστηρός με τους σπουδαστές λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να βγάλουν προς τα έξω τον πραγματικό χαρακτήρα τους.

«Λίγο σας έχω βαρεθεί. Βαρέθηκα. Είστε πολύ καλόβολα και φρόνιμα παιδιά. Μηδέν προσωπικότητες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει από 14 καλλιτέχνες να προσπαθώ να βγάλω προσωπικότητα. Πού είναι οι προσωπικότητές σας;» είπε ο Χάρης Κούσιος στους σπουδαστές του Fame Story δίχως να μασήσει τα λόγια του.

Τους επεσήμανε πως δεν πρέπει να υπερνικά η ανάγκη τους να αγαπηθούν από το κοινό, αντιθέτως να υπερνικά η καλλιτεχνία τους που για την ώρα δεν τη βλέπει.

Οι δίδυμοι Danny και Victor είχαν αντίθετη άποψη σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε σε παίρνει να κάνεις μαγκιές στο πλατό».

Προβληματισμένος δήλωσε ο Φειδίας γιατί όπως είπε δεν ξέρει αν έχει δείξει κάποια βαρεμάρα.

«Από εδώ και πέρα θα ψηφίζω να φεύγουν τα πιο βαρετά παιδιά, γιατί θέλω να δουλεύω με ενδιαφέροντα άτομα», πρόσθεσε ο Χάρης Κούσιος.

Oλόκληρο το Επεισόδιο 26 | 07.11.23

Tο trailer 27ου επεισοδίου | 09.11.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!