#FarmaGR: Ράκος οι παίκτες στο έπαθλο επικοινωνίας: «Μπαμπά, είσαι ο λεβέντης μου, σ’ αγαπώ πολύ!»

#FarmaGR: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για το φαγητό – «Νταϊλίκια και αυταρχισμό όχι σε μένα» – «Γιατί τι θα κάνεις;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γαλάζια ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας στη Φάρμα και η Έλενα Καραμβάση αποφάσισε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι δεν θέλει να κατέβει πάλι γυναίκα στον στίβο της μάχης και γι’ αυτό πρότεινε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στα αγόρια της ομάδας.

Η τύχη αυτή τη φορά δεν φάνηκε να  ευνοεί τον Βάιο Κόκκινο. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι περισσότεροι από την ομάδα, δεν φάνηκαν ευχαριστημένοι με τους όρους υπό τους οποίους διεξάχθηκε η κλήρωση.

Το πρωί βρίσκει την πράσινη ομάδα με χαλασμένο ξυπνητήρι, αλλά ο Νίκος Παρλάντζας φροντίζει να ξυπνήσουν όλοι με αυτοσχέδια μέσα. Τα πρωινά ξυπνήματα στη γαλάζια ομάδα τα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Ο τρόπος που έχουν μοιράσει τις εργασίες δεν φαίνεται να λειτουργεί και κάποιοι αναλαμβάνουν περισσότερα, από αυτά που τους αναλογούν.

Ο Γιώργος Τσάμης διαφωνεί με τον Αλέξανδρο Τέλλιο αρχικά για το vegan ρόφημα σοκολάτας και στη συνέχεια για το πόσα άτομα πρέπει να είναι στην κουζίνα, κατά τη διαδικασία παρασκευής πίκλας.

Ο παίκτης έγινε έξαλλος μαζί του στο επεισόδιο αυτής της Τρίτης και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και on camera.

Στον στάβλο, ο Βάιος ενημερώνει τη Νάσια Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο, αλλά και για το πως κατέληξε να είναι ο πρώτος μονομάχος. Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει στη «Φάρμα» με γεμάτα χέρια και δίνει μια νέα αποστολή στους παίκτες: να φτιάξουν πίκλες!

Οι δύο ομάδες φαίνεται να ενθουσιάζονται περισσότερο με τα υλικά, που τους φέρνει, παρά με τις πίκλες. Στη γαλάζια ομάδα οι εντάσεις δεν σταματούν, αφού ο τρόπος που έχουν μοιράσει τις εργασίες δεν φαίνεται να λειτουργεί και κάποιοι αναλαμβάνουν περισσότερα, από αυτά που τους αναλογούν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο μετά ενημέρωσε τους παίκτες ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν Δοκιμασία Επάθλου αλλά… Δοκιμασία Επάθλων!

«Κορμός ισορροπίας», «Τσεκούρια και στόχος», «Τα πέταλα», «Ο ζυγός», «Κορμοί και Πριόνια», είναι οι ονομασίες των σημερινών δοκιμασιών. Κάθε δοκιμασία, που θα κερδίζουν οι ομάδες, θα τους δίνει και ένα σημαντικό έπαθλο.

Το μεγαλύτερο έπαθλο, όμως, για την ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τις περισσότερες νίκες, είναι αυτό της Επικοινωνίας. Και οι δύο ομάδες παλεύουν να το κερδίσουν με νύχια και με δόντια.

Σε κάποιους θα στοιχίσει πολύ η ήττα, αφού συνεπάγεται ότι δεν θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Πως θα διαχειριστούν, αυτή τη φορά, τα έπαθλα, που θα κερδίσουν; Θέλουν όλοι να τα μοιραστούν ή υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν με το ανταλλακτικό εμπόριο, μεταξύ σκηνής και σπιτιού;

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Κέρδισε την ασυλία και την απέρριψε!

Νικητές στον αγώνα επάθλου στη Φάρμα ήταν οι Γαλάζιοι, οι οποίοι εκτός από πλουσιοπάροχο φαγητό έλαβαν και έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν για ελάχιστα λεπτά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα δάκρυα και τα λόγια αγάπης.

Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Γιώργος Γιαννακίδης συνομίλησε με τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά του, ο οποίος δυσκολεύτηκα να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην κάμερα. «Μπαμπά, είσαι ο λεβέντης μου. Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά. Σας αγαπώ πολύ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Από χαρά κλαίω… από πολλή χαρά», είπε συγκινημένος, ευχαριστώντας την παραγωγή για αυτό το τηλεφώνημα.

Σειρά είχε ο Αλέξανδρος Τέλλιος, που στην επικοινωνία με την κοπέλα του «λύγισε», με την ίδια να του ζητά να μείνει δυνατός μέχρι τέλος στη Φάρμα. «Πρέπει να κλείσω, σ’ αγαπώ. Η Καρλίνα είναι το άλλο μου μισό, είναι ο άνθρωπός μου και είναι μαζί με την οικογένειά μου ό,τι πιο σημαντικό έχω», δήλωσε στη συνέχεια.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν και η Κριστίνα, όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της. Η νεαρή παίκτρια δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας τα υποστηρικτικά του λόγια. «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», του είπε η Κριστίνα κατά το έπαθλο επικοινωνίας στη Φάρμα.

Το μοίρασμα των προμηθειών και οι απαιτούμενες ποσότητες ανά άτομο στάθηκε η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι στη Φάρμα. Ο Γιώργος Γιαννακίδης εξέφρασε την επιθυμία του να χαρίσει στην πράσινη ομάδα ένα μέρος του φαγητού ως ανταπόδοση, ενώ ο Γιώργος Τσάμης είχε τις αντιρρήσεις του.

«Εγώ επειδή το θέλω, θέλω να δώσω ένα βάζο γλυκό του κουταλιού στα παιδιά. Κάποιοι είναι αναίσθητοι, πονηροί, φαταούλες και κοιτάνε την πάρτη τους. Η Έλενα έχει φάει σήμερα πιο πολύ από όλους τους παίκτες της ομάδας χωρίς να κουνηθεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης στους συμπαίκτες του.

«Εγώ θα έλεγα να μοιραστούν όλα δια του 7 και μετά ο καθένας να δώσει ό,τι θέλει», απάντησε ο Γιώργος Τσάμης.

«Ξέρεις τι σημαίνει ομάδα; Να μην εκμεταλλεύεσαι και να μη ζεις σε βάρος άλλων. Αν δεν ήμουν εγώ σήμερα, δεν θα έτρωγες τίποτα από αυτά», ανταπάντησε ο Γιαννακίδης, ανεβάζοντας τους τόνους στη Φάρμα.

«Αυτός ο αυταρχισμός και τα νταϊλίκια όχι σε μένα, εκεί που σε παίρνει. Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα!», είπε ο Τσάμης με τον Γιαννακίδη να απαντά: «Γιατί τι θα κάνεις; Επειδή έξω από ‘δω δεν σε βλέπω καν, μη νομίζεις ότι εδώ μέσα σε βλέπω».

«Έχω καταλάβει ότι ο Γιαννακίδης λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος της πράσινης ομάδας. Οι αποφάσεις που παίρνει και τις επιβάλλει είναι λόγια της πράσινης, των γειτόνων. Για ποιον λόγο εγώ να συμφωνήσω με αυτό;», τόνισε ο Τσάμης στο προσωπικό του cue στη Φάρμα.

To trailer 27ου επεισοδίου | Τετάρτη 8.11.2023

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»