H πρώτη καλησπέρα των #RadioArvyla: O Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αχιλλέας Μπέος & το ζεϊμπέκικο του Αντώνη Κανάκη

Πρεμιέρα έκαναν #RadioArvyla μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων ασχολήθηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αχιλλέας Μπέο, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Σία Κοσιώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, δεν θα αφήσουν σε… χλωρό κλαρί τους πάντες και τα πάντα, σατιρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή θα συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία για 17η σεζόν.

Ο Αντώνης, μαζί με τον Γιάννη και τον Χρήστο έρχονται και θα είναι για άλλη μια χρονιά απολαυστικοί, άμεσοι και σαρωτικοί.

Το μήνυμά τους λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα

H πρώτη καλησπέρα

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό για μια ακόμη σεζόν!

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, θα ήθελα να πούμε πάρα πολλά αγαπησιάρικα, αλλά γίνεται… μακελειό από το υλικό που έχουμε και δεν θα προλάβουμε να δείξουμε στο τέλος τίποτα. Η πρεμιέρα για εμάς είναι και λίγο σαν τις διατάσεις, λίγο ένα ζέσταμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Την τιμητική του στην πρεμιέρα της εκπομπής είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μερικές φορές στο σύμπαν συνωμοτεί για να μας στείλει παράξενα μηνύματα. Σήμερα 6 Νοεμβρίου είναι η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα, σήμερα είναι και τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη», είπε ο Αντώνης Κανάκης παρουσιάζοντας ένα αφιερωματικό βίντεο με τις viral στιγμές του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων ασχολήθηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη, την Σία Κοσιώνη.

«Πρέπει να το ομολογήσουμε όμως… η Σία Κοσιώνη παλικάρι. Έζησε αναμφισβήτητα μία αμήχανη, δύσκολη τηλεοπτική στιγμή. Μία τηλεοπτική στιγμή που, όταν ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, είδε το αποτέλεσμα ξαφνικά… της ήρθε μπροστά κι όμως στάθηκε ψύχραιμη, παλικάρι. Εγώ την παραδέχομαι», είπε προλογίζοντας το σχετικό σατιρικό βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

«Κανένας όμως – εκτός από τα ειδικά μικρόφωνα και τις κρυσταλλικές οθόνες του Ράδιο Αρβύλα – δεν κατάφερε να καταγράψει τι πραγματικά σκεφτόταν εκείνη την ώρα η Σία Κοσιώνη», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, δίνοντας την πάσα για το απολαυστικό βίντεο.

«Αχ βρε Κώστα, Κώστα… τον έκλαψε. Μπράβο, Σία. Ψύχραιμη πραγματικά», σχολίασαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς αμέσως μετά.

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σατίρισαν οι Ράδιο Αρβύλα τον σάλο που προκάλεσαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών από το βήμα του στην πόλη του Βόλου.

Ο Αντώνης Κανάκης ως παρουσιαστής «φιλοξένησε» τον δήμαρχο του Βόλου (τον οποίο υποδύθηκε ο «Πασοκτσής») στην εκπομπή του, με αφορμή την… αποκλειστική συνέντευξη που έτρεχε παράλληλα στο διπλανό παράθυρο με τον Στέφανο Κασσελάκη (Γιάννης Σερβετάς) και τον Τάιλερ Μάκμπεθ (Κώστας Κωστόπουλος).

Στο επιτυχημένο σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε ρατσιστικό και ομοφοβικό υβρεολόγιο κατά του νεόνυμφου ζευγαριού, με τους συντελεστές της εκπομπής να υποκρίνονται τους έκπληκτους από τους χαρακτηρισμούς του και το κοινό του να τον εξυμνεί.

«Ντροπή, κύριε Μπέο! Κυρίες και κύριοι, εμείς ως εκπομπή διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας. Ναι, κύριε Μπέο, σας ακούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, στέλνοντας το μήνυμά του προς τις εκπομπές που φιλοξένησαν τον δήμαρχο του Βόλου αμέσως μετά τις προκλητικές του δηλώσεις το βράδυ των εκλογών.

«Κυρίες και κύριοι, μόνο θλίψη προκαλεί ο τρόπος, οι απόψεις και η φρασεολογία του κυρίου Μπέου, ενώ τα λεγόμενά του δηλητηριάζουν την κοινωνία μας… γι’ αυτό κι εμείς σαν εκπομπή αποφασίσαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αύριο και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του», είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο του σατιρικού σκετς του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο