#FameStoryGR: Χαμός στο μάθημα: «Θέλω να φύγω!» - Oι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλη η Ηρώ: «Είπες ψέματα»

#FameStoryGR: Τσακωμός Megan - Αριστέας στο βαν μετά το live - Συντετριμμένη η Αριστέα με την αποχώρηση του Στράτου - «Κατέρρευσε» στη συνομιλία της με την Ηρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νέο επεισόδιο οι σπουδαστές επιστρέφουν στην Ακαδημία, μετά το 6o #FameStory Live, με τον Νίκο Κοκλώνη, που μας χάρισε μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά, με ερμηνείες που εντυπωσίασαν αλλά και δίχασαν, τη Λένα Ζευγαρά, που με ένα μοναδικό medley ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό και απογείωσε το κέφι στο πλατό αλλά και την αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζη.

Η Megan Alcandara είναι εξαιρετικά ευδιάθετη και χαρούμενη, γιατί την έσωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Τσακωμός Megan - Αριστέας στο βαν μετά το live

Η Αριστέα Αλεξανδράκη, από την άλλη, είναι πολύ θυμωμένη επειδή έφυγε ο Στράτος.

«Είμαι πάρα πολύ οργισμένη. Πάρα πολύ θυμωμένη. Για άλλη μια φορά νίκησε το κακό. Έχουν δημιουργηθεί πηγαδάκια και κλίκες και όποιος προσπαθήσει να μπει εκεί μέσα βγαίνει με μαγικό τρόπο», λέει η Αριστέα λίγες ώρες μετά το live της Παρασκευής 3/11.

O Στράτος Τζώρτζης μπαίνει στην Ακαδημία για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει. Ο αποχαιρετισμός του με την Αριστέα είναι δύσκολος και για τους δύο, με τον Στράτο να την αγκαλιάζει και να την παρηγορεί.

«Νιώθεις ήρεμος εσύ, εμείς νιώθουμε σκατά», μονολογεί η Αριστέα που ακούει τα λόγια του.

Ο Δημήτρης τον παροτρύνει να μη χάσει άλλο χρόνο και να πάει να μιλήσει με την Αριστέα που είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με την αποχώρησή του.

Η Αριστέα πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας και του ζητά να μη φύγει.

«Είμαι χάλια, έφυγε ο φίλος μου. Έφυγε το άτομο με το οποίο ήμουν κοντά στο σπίτι. Λυπάμαι που δεν τα κατάφερε», συνέχισε να λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Την αποχώρησή μου δεν τη βίωσα σαν ήττα. Φεύγω χαρούμενος», ανέφερε ο Στράτος.

Ο Στράτος αποχωρεί από την Ακαδημία και η Αριστέα είναι πολύ στεναχωρημένη, ενώ η Andrew Punch της συμπαραστέκεται. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές συζητάνε και σχολιάζουν τις κριτικές που έλαβαν για τις εμφανίσεις τους στο Live.

Το επόμενο πρωί, η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία για την αξιολόγηση του Live. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η Αριστέα τσακώνεται με τη Megan ενώ στη συνέχεια αναφέρει ότι κάποιος από την Ακαδημία είχε πει ότι όταν ήταν άρρωστη είχε έρθει πολύ κοντά με τον Στράτο, κάτι που θεωρεί ότι την υποτιμά ηθικά και ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Είναι μεγάλη προσβολή. Είναι δεύτερο και κακό κουτσομπολιό. Πολύ άσχημο να μιλάς πίσω από την πλάτη του άλλου», είπε η Αριστέα φανερά στεναχωρημένη για όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Στράτο πριν από λίγες εβδομάδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Danny τους είδε να κοιμούνται αγκαλιά στο δωμάτιο ξενοδοχείου το είπε στους υπόλοιπους σπουδαστές της Ακαδημίας.

«Να πω κάτι; Εγώ έχω την καρδιά μου. Εκείνη την ημέρα είχε κάνει σεισμό και πήγα στον Στράτο και του ζήτησα να κοιμηθούμε μαζί γιατί φοβόμουν. Ποτέ δεν κοιμάμαι μόνη μου. Κοιμάμαι πάντα στο δωμάτιο που είναι ο αδερφός μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η πίεσή της ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησε από την Ηρώ να αποχωρήσει οικειοθελώς και τότε οι υπόλοιποι σπουδαστές της συνέστησαν να ηρεμήσει.

Η Ηρώ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και πρότεινε στην Αριστέα να πάνε στο γραφείο για να μιλήσουν ήρεμα.

«Θέλω να φύγω. Το νιώθω φουλ. Είναι μεγάλη η πίεση. Είχα ένα στήριγμα με τον Στράτο, αλλά τώρα δεν έχω κανένα. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάω. Μπορεί να το είπα πάνω στο φούντωμα που είχα. Δε φεύγω», τόνισε η Αριστέα τονίζοντας πως η Ηρώ της έδωσε δύναμη.

Η Ηρώ ανακοινώνει τον νικητή της ψηφοφορίας για την καλύτερη εμφάνιση του Live καθώς και το ξεχωριστό έπαθλο που θα κερδίσει, αλλά και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης, ο οποίος δήλωσε πως το περίμενε γιατί του το έλεγε το ένστικτό του.

Ακολούθησε ο Μάριος και τρίτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι δίδυμοι Danny και Victor.

Η ανάθεση των τραγουδιών προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στους σπουδαστές ενώ ο Άλεξ Παναγή κάνει μάθημα φωνητικής στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Victor και Δημήτρης προσπαθούν να λύσουν την παρεξήγηση με την Αριστέα

Oλόκληρο το επεισόδιο 25 | 06.11.23

Tο trailer 26ου επεισοδίου | 7.11.2023

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο