#FarmaGR: Συνωμότησαν και τις «τσάκωσε» η κάμερα! «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να πουλήσουμε»

Το γράμμα της Πηνελόπης και η αρχηγός - Η Γεωργία Τσάμη μιλάει για φαλλοκρατισμό μέσα στην ομάδα - Η δήλωση «βόμβα» του Γιαννακίδη: «Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tην προηγούμενη εβδομάδα η γαλάζια ομάδα χωρίστηκε σε στρατόπεδα, με αφορμή την ασυλία, που έδωσε η Έλενα Καραμβάση στον Γιώργο Τσάμη.

Στο συμβούλιο, ο Νίκος Παρλάντζας έδωσε τη δική του εκδοχή σε σχέση με τις κατηγορίες, που δέχτηκε από την Πηνελόπη Ορφανουδάκη, για τη συμπεριφορά του απέναντι στην αγελάδα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε την κατακλείδα σε όλη αυτή τη δυσάρεστη παρεξήγηση. Στη Μονομαχία του Αχυρώνα, η Ελεονώρα Κεσίδου υπερίσχυσε με 3-1 απέναντι στην Πηνελόπη και κατάφερε εξασφαλίσει την παραμονή της στη «Φάρμα».

Η Έλενα αισθάνεται ήδη την απουσία της Πηνελόπης, ενώ λίγο αργότερα συζητά με τον Γιώργο Γιαννακίδη για τις παρεξηγήσεις, που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους και αποφασίζουν να κηρύξουν ανακωχή.

Ο Γιώργος Τσάμης καταφθάνει με το γράμμα, που άφησε η Πηνελόπη. Το διαβάζει σε όλη την ομάδα και μαθαίνουν ποιον όρισε αρχηγό.

Επιθυμία της Πηνελόπης ήταν να παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα αρχηγός της γαλάζιας ομάδας η Έλενα.

Στην πράσινη ομάδα κάποιοι ενοχλούνται από συμπεριφορές συμπαικτών τους, αλλά δεν το εκφράζουν ανοιχτά. Η Γεωργία Τσάμη μιλάει για φαλλοκρατισμό μέσα στην ομάδα. Άραγε σε ποιον αναφέρεται; Ψίθυροι και τακτικές ακούγονται από τη σκηνή. Θα επηρεάσουν, άραγε, το, έως τώρα, καλό κλίμα της ομάδας;

Σε έναν «κρυφό» διάλογο προχώρησαν στο επεισόδιο η Νάσια και η Γεωργία στη Φάρμα. Οι δύο παίκτριες απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και εξέφρασαν η μία στην άλλη τους προβληματισμούς τους για την παραμονή και την πορεία τους στο παιχνίδι.

«Ο Παρλάντζας είναι ένα παιδί παρεξηγημένο, είναι ο μόνος που μας προστατεύει, που μας σκέφτεται. Αυτό είπα και ότι έχω θέμα με τον Γιαννούλα, που κάθε φορά θέλει να φαίνεται το εγώ του πάνω απ’ όλα», ακούγεται να λέει αρχικά η Γεωργία στη Νάσια.

«Δεν τα ανέχομαι εγώ αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό και παράτησα το κομμάτι της μαγειρικής. Το εκτιμώ στους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και αληθινοί», τονίζει η παίκτρια στη Φάρμα.

«Αν χάσουμε, που δεν θα χάσουμε, με την Αντωνία θα μπω εγώ μονομάχος. Από τη μία το θέλω να γίνει έτσι για να σε βγάλω αρχηγό. Ό,τι έχει γίνει εδώ έχει μείνει, τέλος», λέει στη συνέχεια η Νάσια, με τη Γεωργία να της απαντά με νόημα: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μείνουμε, εννοώ να πουλήσουμε».

Μετά το τέλος του «κρυφού» διαλόγου, η Νάσια σχολίασε στο προσωπικό της cue στην κάμερα: «Έχουμε έρθει αρκετά κοντά με την Γεωργία στη Φάρμα, τα βρίσκουμε, αλλά όπως εμπιστευόμουν τον Σπύρο με την Ρούλα, δεν εμπιστεύομαι κανέναν».

Έρχεται η ώρα για την 1η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια και να συνεργαστούν, για να μεταφέρουν πήλινα δοχεία χωρίς να σπάσουν. «Τι είχαμε, τι σπάσαμε» το όνομα της δοκιμασίας και η ομάδα που θα καταφέρει να την κερδίσει θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την ασυλία αλλά και ένα νόστιμο έπαθλο!

Ποια ομάδα θα ηττηθεί και θα λάβει μέρος στο καθιερωμένο συμβούλιο; Αυτή τη φορά ο 1ος μονομάχος ορίζεται με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο.

Ποια είναι η αντίδραση της ομάδας σε σχέση με την επιλογή του; Ο/Η μονομάχος πιστεύει ότι βρίσκεται δίκαια σε αυτή τη θέση;

H πρώτη δοκιμασία της Φάρμας ολοκληρώθηκε και τα μέλη της γαλάζιας ομάδας συνάντησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις.

Ο πρώτος μονομάχος που προέκυψε έπειτα από κλήρωση είναι ο Βάιος και όλοι μαζί αναφέρθηκαν στο πώς θα επιλεχθεί ο δεύτερος μονομάχος σε περίπτωση που χάσει η γαλάζια ομάδα τη δοκιμασία ασυλίας.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης πήρε τον λόγο και έκανε μια δήλωση «βόμβα» λέγοντας: «Θα ρωτούσα ποιος θέλει να χάσει και θα έπαιζα μαζί του».

«Είναι βαρυσήμαντο αυτό που λες», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Γιώργο Γιαννακίδη να διευκρινίζει πως η ατάκα του απευθύνεται σε όλη τη Φάρμα. «Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθώ απέναντι με τον Βάιο. Κάνω δηλώσεις γενικά», πρόσθεσε ο Γιαννακίδης.

To trailer 26ου επεισοδίου | Τρίτη 7.11.2023

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο