Η Cryos συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας με φετινό θέμα την ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών και ζευγαριών που θα υποβληθούν σε θεραπείες γονιμότητας

Η Cryos, η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος και ωαρίων στον κόσμο με έδρα τη Δανία και εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο έχει βοηθήσει από το 1987 χιλιάδες ανθρώπους σε όλο κόσμο να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αποκτήσουν παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Cryos είναι περήφανη που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας 6 – 12 Νοεμβρίου και φέτος επικεντρώνεται στη ψυχολογική ενδυνάμωση των γυναικών και ζευγαριών που θα υποβληθούν σε θεραπείες γονιμότητας.

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας καθιερώθηκε το 2016 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την υπογονιμότητα. Είναι μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ενημέρωση, στην κατανόηση των προβλημάτων υπογονιμότητας και στην ενθάρρυνση των ατόμων που αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα. Η αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας αποτελεί ακόμα ταμπού για πολλούς ανθρώπους.

Γνωρίζοντας ότι οι προκλήσεις γονιμότητας μπορούν να έχουν σημαντικό συναισθηματικό αντίκτυπο στις γυναίκες και ζευγάρια που θα υποβληθούν σε θεραπείες γονιμότητας , είναι σημαντικό να αναζητούν την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού γονιμότητας.

Η προσπάθεια για απόκτηση παιδιού μπορεί να είναι μια συναρπαστική και ευχάριστη εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να γίνει αγχωτική και απογοητευτική. Αυτές οι γυναίκες και τα ζευγάρια συχνά αντιμετωπίζουν άγχος, θλίψη, θυμό και απογοήτευση που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχική και σωματική τους υγεία. Η ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει αυτά τα άτομα να κατανοήσουν και να αποδεχτούν τα συναισθήματά τους, να διαχειριστούν το άγχος και το στρες, να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας σκοπό έχει να σπάσει τη σιωπή και να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα γονιμότητας να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι. Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, η Cryos συστήνει τις γυναίκες και τα ζευγάρια να αναζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη εάν τη χρειάζονται καθώς μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών προκλήσεων της γονιμότητας και να κάνει το ταξίδι αυτό πιο εύκολο.

Δειτε Επισης

Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!
Διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος
Memento Mori – Taste the now: Άνοιξε τις πύλες του, συνδυάζοντας γεύσεις με στοιχεία σύνεσης
Valentine’s Day: Ραντεβού στα Public με αμέτρητες επιλογές δώρων για το άλλο σου μισό!
Have you heard it? Το νέο McCrispy® είναι εδώ… σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου!
Ο νέος διαγωνισμός της ΚΕΑΝ θα σε στείλει… στην Αθήνα μαζί με τον Λούη Πατσαλίδη!