O Περικλής Κονδυλάτος απαντά on camera μετά τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα και Βίκυς Σταυροπούλου

Ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήρισε «παρεξήγηση» τις δηλώσεις του για τις γυναίκες με κιλά: «Αν νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας πει ποιους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tον Περικλή Κονδυλάτο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στη παρουσίαση της νέας συλλογής του Βασίλη Ζούλια και μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δηλώσεις που έκανε για την έλλειψη μέτρου που έχουν οι γυναίκες με παραπάνω κιλά αλλά και τα όσα είπε εναντίον του η Δανάη Μπάρκα.

«Παρότι βγήκα και εξήγησα τι εννοούσα, συνεχίστηκε το θέμα. Λες κάτι, ενοχλεί. Ζητάς συγγνώμη και πάλι ενοχλεί. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως το ζητούμενο είναι να βάλουμε κάποιον στην άκρη και να τον πετροβολίσουμε. Παρεξηγήθηκε ο τρόπος που το είπα. 

Δεν έχω τίποτα με τη Δανάη Μπάρκα, ίσα ίσα μου είναι και συμπαθής. Αν η κυρία Μπάρκα νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, να μας πει που την ψήφισαν ως εκπρόσωπό της, σε ποιο σωματείο. Εγώ είδα απλά κάποια πράγματα που μου φάνηκαν περίεργα, όπως ότι έβαλε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν έδειχνε ωραίο, άσχετα με τα κιλά της, δεν έδειχνε ωραίο και το σκέπασε η ίδια.

Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Δε με καλέσανε σε αυτή την εκπομπή, αφού είχαν αποφασίσει να με δικάσουν – και σε πολλές άλλες εκπομπές – να πω την άποψή μου… Εμένα δε με πληρώνει κανένας για να κάνω λαϊκισμό, με πληρώνουν για να κάνω τα κοσμήματά μου και μια χαρά πάνε οι δουλειές μου, να πω στην κυρία Μπάρκα. Γιατί έθιξε και το επαγγελματικό μου, ότι το έκανα όλο αυτό για να ακουστώ γιατί μπορεί να μην πηγαίνουν καλά οι δουλειές μου.

Δηλαδή τώρα που έγινε αυτό και με έβρισε όλη η ελληνική τηλεόραση θα πάνε καλά οι δουλειές μου; Να έχουμε και μια συναίσθηση του τι λέμε» είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Θέση στις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με τα παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει μια κοπέλα ή ένας άνθρωπος, πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι»

«Δυσκολεύομαι, ζορίζομαι, σφίγγομαι. Θέλω να είμαστε δίκαιοι. Ο Περικλής καταδίκασε κάποιο σωματότυπο σε σχέση με τα ρούχα, τον ενοχλεί αισθητικά. Ήταν συγκεκριμένο στυλιστικά αυτό που είπε και ότι θεωρεί πως αυτό δίνει ένα λάθος πρότυπο», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πώς θα διαφημίσει η κάθε καμπάνια το προϊόν της δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Λέει ότι “είμαστε υποκριτές”. Στη δική μας παρέα δεν θα γίνει αυτό το σχόλιο, το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτό αφορά με την παιδεία που έχεις, τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει. Ο δημόσιος λόγος όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό, περνάει ένα μήνυμα εκεί έξω. Αν δημοσίως μπορεί να βγει κάποιος και να πει γιατί φαίνονται τα λίπια και φοράει αυτή το crop top,  απενοχοποιεί και δίνει το δικαίωμα στο παιδάκι, στον έφηβο, σε κάποιον που θα περάσει με το αμάξι και θα της πει “που πας μωρή που έβαλες το crop top; ” », πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το δικό μου ερώτημα είναι: μήπως όταν κάνουμε αυτή την κουβέντα στον δημόσιο λόγο, δίνουμε το ελεύθερο, στρώνουμε το χαλί για αυτού του είδους τα σχόλια στη γενικότερη παιδεία και την καθημερινότητα των ανθρώπων;» επεσήμανε.

«Δεν ξέρεις πραγματικά τι θάρρος μπορεί να χρειάστηκε αυτό το κορίτσι για να βάλει το crop top; Με ποιο δικαίωμα, εσένα σε ποιο σημείο σε ενοχλεί; Προσωπικά εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ενοχλεί τόσο πολύ τα μάτια σου; Και δεν μιλάω μόνο για τον Περικλή αλλά για το φαινόμενο», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θέση στις αμφιλεγόμενες απόψεις περί κιλών του Περικλή Κονδυλάτου πήρε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

άντηση στα πρόσφατα επίμαχα σχόλια που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα περιττά κιλά δίνει η Ναταλία Γερμανού. Η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται», αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, έκανε την τοποθέτησή της παίρνοντας σαφή θέση απέναντι στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων.

«Το θέμα δεν είναι σε αυτή τη ζωή το τι ρωτάς κάποιον αλλά το πώς το απαντάει; Ή μήπως τελικά το θέμα είναι, παιδιά μου, τι συνεχίζουμε να ρωτάμε τους ανθρώπους; Γιατί εγώ πια έχω βαρεθεί πολύ πια τις ερωτήσεις που γίνονται», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Το θλιβερό για μένα είναι αυτό που είπε η Σοφία Βογιατζάκη, που δείχνει ότι το γεγονός αυτό έχει περαστεί στις γυναίκες, ότι έχουν δίκιο οι Περικλήδες Κονδυλάτοι και αυτό απαγορεύεται», σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τίποτα δεν απαγορεύεται. Όλα επιτρέπονται αρκεί να σε κάνουν να νιώθεις καλά, εμένα και το σώμα μου. Δεν θα στερήσω στον Περικλή Κονδυλάτο να έχει τη γνώμη του, αν εκείνος πιστεύει ότι μόνο οι αδύνατες γυναίκες δικαιούνται να φορούν crop top και παντελόνι έξω», του απάντησε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Από την άλλη, δεν θα στερήσω κι από μένα το δικαίωμα να φορέσω crop top εάν μου αρέσει κι ας έχω λιπάκι», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.

Θέση για τα όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με τα κιλά και τις διαφημίσεις που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα, πήραν στο Breakfast@Star, με τον Ετεοκλή Παύλου να απαντά στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων και την Ελένη Χατζίδου να μιλά με σκληρή γλώσσα.

«Ετεοκλή, εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τη διαφορετικότητα. Κοιταξέ με, είμαι κι εγώ ένας διαφορετικός άνθρωπος κι εγώ έχω αισθανθεί ότι δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά και το σύνδεσες με το θέμα υγείας που μπορείς να έχεις. Ειλικρινά δεν ήταν σωστό να το συνδέσεις με αυτό το πράγμα. Συνδέεις ένα πρόβλημά σου με κάτι που είπα εγώ που είναι τελείως άσχετο. Ούτε εσένα είχα στο μυαλό μου, ούτε την κ. Μπάρκα, εγώ είπα γενικότερα τι μου αρέσει», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος σε δηλώσεις του.

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, για να του απαντήσει

«Αναφερόμενος στο body shaming έγινε και δικό μου το θέμα και προσβλήθηκα κι εγώ προσωπικά και θέλω να σου πω για το θέμα των διαφημίσεων, δεν προσπαθούν να σου επιβάλλουν κανένα πρότυπο, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι κι αυτοί οι άνθρωποι έχει δικαίωμα να ζήσει. Έχει το ίδιο δικαίωμα στα όνειρα, όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο», είπε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων.

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και εκείνη μετά τα όσα άκουσε.«Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και νέα πράγματα στο τραπέζι. Εν τω μεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι κλπ. Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει “με πείραξαν, με κακοποίησαν”, θα ρωτήσει “τι φορούσες;”. Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς, ας μιλάς με το έργο σου», είπε η παρουσιάστρια.

Δειτε Επισης

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»