Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου για Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν απάντησα στον ίδιο, είπα τη γνώμη μου»

Βίκυ Σταυροπούλου: Η απάντηση για τα κιλά της – «Δεν στάθηκαν εμπόδιο ούτε στην προσωπική ζωή, ούτε στη δουλειά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδε τίποτα» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής #PameDanai, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις με τον Περικλή Κονδυλάτο για τις γυναίκες με περιττά κιλά.

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν απάντησα (σ.σ. σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα κιλά). Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι».

«Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα» συμπλήρωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο #Secret των #Παραπολιτικών για την επιτυχία της κόρης της, αλλά και για τα κιλά της.

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη ∆ανάη Μπάρκα επειδή είναι κόρη σας;

∆εν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται άµα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα µαµά την τάδε ή µπαµπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσµος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσµος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Είστε και ένα άτοµο που αυτοσαρκάζεται. Όπως µε τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί, γιατί δεν µου έχει κάνει πουθενά κακό. ∆εν στάθηκαν εµπόδιο ποτέ τα κιλά µου, ούτε στην εργασία µου ούτε στην προσωπική µου ζωή.

stavropoulou-1088x1536

Δειτε Επισης

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»