Χριστίνα Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί και εκείνη να σκορπίσει την τέφρα του»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τον χαμό του πρώην συζύγου της: «Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη η Χριστίνα Βίδου, μιλώντας στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μιλάει για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της και την δύσκολη διαχείριση της κόρης της στην απώλεια του.

«Πήραμε διαζύγιο όταν ήταν η κόρη μου 4 ετών. Τότε ήταν ναι, μεν, μικρό το παιδί αλλά αντιλήφθηκε ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα ζουν χωριστά. Μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι, της ήταν και εκείνης δύσκολο. Πολύ δύσκολο», λέει αρχικά η Χριστίνα Βίδου.

«Είναι προτιμότερο να υπάρχει στο σπίτι αγάπη, από το να μην υπάρχει αγάπη. Εμείς δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε γιατί θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Αν αυτό ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια, θα ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια. Αυτό όμως δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ήθελε πολλή δουλειά. Η απώλεια του μπαμπά της ήρθε όταν εγώ κατάλαβα ότι πήγα σε ψυχαναλυτή», προσθέτει στη συνέχεια η Χριστίνα Βίδου.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο για εκείνη αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ο Σωκράτης ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του. Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε», συμπληρώνει κλείνοντας η Χριστίνα Βίδου.

Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον σύντροφο της και την κόρη της από τον προηγούμενο γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βίδου εκμυστηρεύτηκε στον γνωστό ηθοποιό πως «ο σύντροφος μου δεν θέλει να μιλάω καθόλου για εκείνον! Έχει συμβάλει πάρα πολύ στο μεγάλωμα της κόρης μου. Στην ουσία την έχει μεγαλώσει. Και την έχει μεγαλώσει σαν παιδί του, ο οποίος έχει και δυο παιδιά από τον προηγούμενο του γάμο».

«Εννοείται πως το εισπράττω αυτό και πρέπει να τους δεις. Αφού λέω, «σταματήστε επιτέλους». Να σταματήσουν επιτέλους για.. παίζουν και είναι μια φυσιολογική οικογένεια με όλη αυτή την ιδιαιτερότητα».

«Έχει άλλα δυο παιδιά ο σύντροφος μου, δυο πολύ μεγαλύτερα. Ο Παναγιώτης είναι 19 χρονών, είναι φοιτητής πια και η Σήλια θα δώσει φέτος εξετάσης που έχει ειδικά εκείνη τη σχέση με την Λωρένα, είναι σαν αδελφές και είναι η λίγο μεγαλύτερη. Μεγάλωσαν μαζί, μεγαλώσαμε μαζί. Γι’ αυτό λέω ότι είμαι ευλογημένη επειδή υπήρχε ένα περιβάλλον αγάπης» δήλωσε ακόμα, με τρυφερότητα, η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος του Τάσου Ιορδανίδη στη δημόσια τηλεόραση.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια