Αδιανόητο σκηνικό στο #MyStyleRocksGR – Άρχισε να φωνάζει υστερικά, πέταξε την τσάντα και αποχώρησε έξαλλη

#MyStyleRocksGR: Το παρασκήνιο πίσω απο την έκρηξη - Στυλίστρια (πρώην παίκτρια) δίνει στεγνά την Χριστίνα Μπίτα – Τα επίμαχα ντοκουμέντα, η τραγική συμπεριφορά της και η απάντηση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ποια παίκτρια έχει στυλίστα/στρια που την βοηθά με τα looks της αποτελεί το μόνιμο θέμα συζήτησης και, κυρίως, καβγάδων, στο #MyStyleRocksGR, όλες σχεδόν τις σεζόν που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Έτσι, και φέτος, η απαγορευμένη αυτή λέξη ακούστηκε ουκ ολίγες φορές στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, με τις διαγωνιζόμενες, φυσικά, να αρνούνται ότι συμβουλεύονται κάποιον ειδικό εκτός παιχνιδιού.

Μόνο που μία από τις παίκτριες δεν κατάφερε να κρύψει καλά το μυστικό της, αφού φαίνεται πως η συνεργασία της με την στυλίστριά της χάλασε, με αποτέλεσμα η τελευταία να την δώσει στεγνά στα social media.

Ο λόγος για την Χριστίνα Μπίτα, η οποία φαίνεται πως ζήτησε βοήθεια από την νυν στυλίστρια, ιδιοκτήτρια vintage shop και πρώην παίκτρια του #MyStyleRocksGR, (το 2018), την Ναντίν Ανζαουϊ, σε πέντε outfits.

Συγκεκριμένα, η Ναντίν δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις συνομιλίες της με την Χριστίνα, τα οποία προδίδουν τη συνεργασία τους.

Στα επίμαχα screenshots, βλέπουμε την στυλίστρια να φοράει συγκεκριμένα outfits, με την παίκτρια να ζητάει να τα φορέσει, ενώ σε άλλο καρέ η Χριστίνα την ρωτάει πού και πότε μπορούν να βρεθούν.

Τέλος, εικάζεται πως η παίκτρια ζήτησε κάποια στιγμή πίσω τα λεφτά της, με την Ναντίν να της λέει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει.

print1

print2

print3

print4

Η απάντηση της Χριστίνας Μπίτα

Η Χριστίνα Μπίτα αποφάσισε να απαντήσει στην καταγγελία της Ναντίν, δημοσιεύοντας τρία βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, αποκαλώντας την απατεώνα και εξηγώντας τι έχει συμβεί.

Όπως είπε, η ίδια η στυλίστρια της ζήτησε να μην την κάνει tag στα ρούχα της, γιατί «ο Κουδουνάρης τα έχει μαζί της και η παραγωγή την ξέρει». Στη συνέχεια, η διαγωνιζόμενη ισχυρίζεται πως «της πήρε τα λεφτά», ενώ η φούστα που της πούλησε δεν της έκανε.

print7 (1)

Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο στο #MyStyleRocksGR, με τη Χριστίνα να πετάει την τσάντα της και να αποχωρεί από το πλατό. Η Χριστίνα βγήκε εκτός εαυτού καθώς οι συμπαίκτριές της ανέφεραν ότι έχει βοήθεια για τις εμφανίσεις της στον διαγωνισμό μόδας. Η ίδια ένιωσε τόσο πιεσμένη από τα βέλη που συγκέντρωσε, ιδιαίτερα από την Γεωργία και τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά από τους κριτές άρχισε να φωνάζει χάνοντας τον έλεγχο.

«Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες γιατί νοίκιασα κάποια ρούχα vintage… Έχει ξεφτιλιστεί τόσο αυτό το θέμα που νιώθω ότι της δίνω αξία. Αυτό έψαχνε. Ήταν τα look που ήταν να τα πάρω και δεν τα είχε στο σπίτι. Έφυγα, δεν είχα χρόνο και μου τα έστειλε σε φωτογραφία.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα γιατί έψαχνε φήμη για το όνομά της στο όνομά μου κι ένα ηχητικό που μου είχε στείλει είναι ότι θα μου κάνεις χάρη γιατί έχεις 150.000 ακόλουθους στο TikTok. Τελείωσε δεν θέλω. Γιατί δίνετε αξία…» είπε εκτός εαυτού η Χριστίνα, η οποία βρέθηκε εκτός διαγωνιστικού μέρους στο επεισόδιο.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»