#FameStoryGR: Ομόφωνη η απόφαση – Ποιος παίκτης μαζεύει βαλίτσες και φεύγει;

#FameStoryGR: Πήγε να τα «χώσει» στους κριτές: «Ας μην το συνεχίσουμε, θα βγεις χαμένος» - «Μάχη» για το cultural appropriation - «Tσάκωσαν» τον Μάριο για τα αραβικά - Ο «σταρούμπας» Φειδίας Σάρωσε ο «σταρούμπας» Φειδίας - Φουρέιρα: «Αν ήμουν η μάνα σου θα ήμουν πάρα πολύ υπερήφανη για εσένα» - Μπέρδεψε τους κριτές η Andrew: «Δεν θέλουμε άλλη γκρίνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυλαία σήκωσε για άλλη μία βραδιά το #FameStory.

Ο Νίκος Κοκλώνης με την ομάδα του ετοίμασαν ένα εκρηκτικό live με πολλή μουσική και ξεχωριστά acts με την υπόσχεση να κρατήσουν την ιδανική συντροφιά στους τηλεθεατές.

Η έναρξη ήταν μελωδική με τους σπουδαστές να ανεβαίνουν στο stage τραγουδώντας το κομμάτι Can’t Stop the Feeling! από Justin Timberlake.

Αεράτος και υπό τους ήχους του... «Γεια σου ομορφόπαιδο» έκανε την είσοδό του ο Νίκος Κοκλώνης κάνοντας τον σταυρό του που έπαιξε επιτέλους κομμάτι στα μέτρα του!

«Δόξα σοι, επιτέλους ένα τέτοιο τραγούδι! Δεν το ξέρεις Light έτσι;» είπε ερίζοντας καυστικά τον Light που έχει δείξει ότι δεν είναι ειδήμων στο παλιό λαϊκό ρεπερτόριο.

Στην άβολη θέση του τάκου για αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν Αριστέα, Μέγκαν, Στράτος.

Αλλά όπως πάντα το κοινό είχε τον τελευταίο λόγο μέσα από την ψηφοφορία για την ασυλία.

Αυτός που εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης ήταν η Αριστέα και τη θέση της πήρε η Μαίρη.

H guest εμφάνιση:

Η εκρηκτική Λένα Ζευγάρά αποδέχτηκε την πρόταση και ετοίμασε ένα μοναδικό medley που ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στο stage ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της μετατρέποντας το σόου σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Μέσα από το φαντασμαγορικό πλατό του Fame Story η Λένα Ζευγαρά απογείωσε τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο!

Oι υποψηφίοι:

Η απόλυτη έκπληξη ήταν η υποψηφιότητα της Μαίρης στο Fame Story, αφού οι καθηγητές βλέπουν μια στασιμότητα στην πορεία της όλο το διάστημα.

Παρότι η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο λάθος, όπως είπε η Ηρώ, η εξέλιξη δεν έχει γίνει όπως θα έπρεπε και θα ήθελαν.

«Εμένα μου άρεσε η ενέργειά σου πολύ, είσαι πεισματάρα. Είσαι επαγγελματίας, είσαι ωραίος χαρακτήρας και δεν βρίσκεις καμία δικαιολογία. Μόνο και μόνο για όσα είπες δεν με ένοιαξε το κοκοράκι που έκανες. Μου άρεσε η ενέργειά σου και αν δεν είχες χορογραφία θα τα έσπαγες περισσότερο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις! Είχες ενέργεια, είχες δύναμη, φωνητικά είχε κάποιες αστάθειες. Όλη η σημερινή εμφάνιση και λόγω του άγχους και ότι βγήκες υποψήφια που δεν το περίμενα, νομίζω ότι σε ξύπνησε. Κρατάω την καλή ενέργεια και την δύναμη που έχεις μέσα σου», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Ήταν ηφαίστειο κανονικό!».

«Ήσουν λιγότερο αγχωμένη από άλλες φορές. Η ενέργειά σου ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Από το ρεφρέν και μετά απέδωσες πολύ καλά!», κατέληξε ο Light.

Coach τη Λένα Ζευγαρά είχε αυτή τη βδομάδα η Αριστέα για να μάθει να τραγουδά το «Ας τα λέμε καλά» στο 6ο live του Fame Story.

H παίκτρια του μουσικού ριάλιτι δοκιμάστηκε και σε πιο λαϊκότροπα μονοπάτια και

«Για εμένα ήταν μέχρι στιγμής το καλύτερο performance για απόψε και επειδή σχολιάζουμε πώς στήνεται το stage. Έχεις μαλώσει με τη στιλίστρια; Τι σε έντυσε σήμερα; Μαντάμ Ζαΐρα;».

«Θεωρώ ότι το ρεφρέν σου μου άρεσε πάρα πολύμ τα κουπλέ σου όχι τόσο» συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Αριστέα, εγώ θα σε έκανα ξανθιά» της είπε η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή τον τρόμο που έπιασε την παίκτρια για το makeover της περασμένης εβδομάδας.

«Το έσκισες το τραγούδι, φοβήθηκα, αλλά το είπες πάρα πολύ καλά» πρόσθεσε η κριτής του σόου.

Ο Αντώνης Ρέμος παίνεψε την παίκτρια λέγοντάς της ότι από Αριάνα Γκράντε έγινε γκράντε λαϊκή τραγουδίστρια.

Iδιαίτερα στρεσαρισμένη ήταν η Μέγκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Fame Story αφού βγήκε προτεινόμενη.

Στόχος της είναι να τους μαγέψει όλους με την ερμηνεία της και να καταφέρει να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία.

«Σου πήγε πολύ καλά το κομμάτι. Και τονικά ήσουν πολύ σωστή. Θα ήθελα να ήσουν ξυπόλυτη και να γειωθείς. Ήσουν πολύ καλή σήμερα», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Και μένα μου άρεσε. Ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου και μπράβο σου. Τα πήγες πολύ καλά. Κρίντζαρα λίγο με το cultural appropriation. Μην ντυθεί κανείς την επόμενη φορά Αφρικανός με το κόκκαλο στο κεφάλι. Ήσουν πολύ καλή, μπράβο σου», πρόσθεσε ο Light.

«Σήμερα μας έδειξες μια άλλη πλευρά σου που μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να την κρατήσεις λίγο παραπάνω. Είχες μια ωραία ενέργεια πάνω, ήταν η δύναμη της ηρεμίας», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος κατέληξε: «Ήσουν πολύ καλή σήμερα. Ήσουν λίγο αμήχανη με το φόρεμα. Το έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις στα γυρίσματα! Στο Romeo δεν μου άρεσε φωνητικά. Μην επεκταθώ άλλο σε αυτό γιατί δεν μου άρεσε γενικότερα».

Oι Κύπριοι:

Στα highlights της βραδιάς εκτοξεύθηκε η εμφάνιση του Φειδία Ηροδότου με το Whenever, Wherever της Shakira!

Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό ο Φειδίας άλωσε το stage εισπράττοντας επαίνους από τους κριτές οι οποίοι όμως θα ήθελαν να είχε απογειώσει το κομμάτι και ερμηνευτικά.

«Έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνει» είπε πρώτος από όλους ο Γιώργος Θεοφάνους που έδωσε το παρών απόψε στο πλατό και εντυπωσιάστηκε με τον διαγωνιζόμενο.

Αμέσως μετά συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα:

«Αν εγώ ήμουν η μάνα σου θα ήμουν πάρα πολύ υπερήφανη για εσένα, όπως είναι και η μαμά σου πολύ υπερήφανη για εσένα. Είσαι καλό παιδί, πρώτο, έξυπνος, ταλαντούχος, σήμερα ήσουν για ακόμη μία φορά σταρούμπα μεγάλη».

«Ο Φειδίας έχει  όλο το πακέτο που ψάχνουμε φωνή, κίνηση και καλή συμπεριφορά. Χρειάζονται όλα για να φτάσεις στην κορυφή» σημείωσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Έχω πει ότι δυνητικά είναι ένας international καλλιτέχνης αλλά σήμερα ένιωσα ότι πιο πολύ έδωσες σημασία στη χορογραφία» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Θα πρέπει να συμφωνήσω σ ένα μέρος με τον Αντώνη. Δυστυχώς για εσένα είσαι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, θα μπορούσα να πω από όλα τα παιδιά ο πιο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης οπότε σε κρίνουμε πιο αυστηρά. Έδωσες πολύ περισσότερη βάση στην κίνηση, φωνητικά δεν ήταν κάτι λάθος, αλλά δεν το πήγες εκεί που θα μπορούσες να το πας» τόνισε ο Light.

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο προηγούμενο live του Fame Story, η Andrew είναι έτοιμη να τους καταπλήξει όλους ερμηνεύοντας Πάολα.

Ένα τραγούδι που της άρεσε εξαρχής και όπως εξομολογήθηκε την εμφάνισή της θέλει να την αφιερώσει στον Nicky που αποχώρησε και είχαν έρθει πιο κοντά.

«Έχεις πόνο, έχεις θυμό, έχεις καψούρα. Τα έχεις μέσα σου. Όταν ξεκίνησε το κομμάτι είπα “Θεέ μου, ωραία βαθιά η φωνή σου”. Συνεχίζοντας η ερμηνεία σου ένιωθα ότι σκεφτόσουν πού θα τοποθετήσεις τις ψηλές σου. Ένα σημείο μου έλειψε! Το τραγούδησες ωραία το κομμάτι. Αλλά φτάνει στο σημείο “ότι έχει μείνει…”, ένιωσα ότι δεν έδωσες την ψυχούλα σου εκεί. Θα προτιμούσα να στόναρες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, την καμαρώνω κάθε φορά. Θα ήθελα να σταματήσεις να νιώθεις ενοχικά κάθε φορά που τελειώνεις. Από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν οι ερμηνευτές είναι να μην μπερδεύουν τα φωνήεντα μεταξύ τους», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light δεν μπόρεσε να κρίνει για το γεγονός ότι η Andrew αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες δύο μέρες.

Ο Γιώργος Αρσενάκος κατέληξε: «Δεν μπόρεσες να το απογειώσεις! Δεν θέλουμε γκρίνια, θέλω δουλειά και να αξιοποιήσεις τη δουλειά που σου δίνεται εδώ».

Oι υπόλοιποι:

Σε ανατρεπτικό ρεπερτόριο για τον ίδιο δοκιμάστηκε απόψε ο Δημήτρης Κλειδάς αφού μπήκε στα παπούτσια της Κατερίνας Στανίση ερμηνεύοντας το «Σ΄έχω κάνει Θεό».

Και ήταν εντυπωσιακό το πώς κατάφερε να κάνει δικό του το κομμάτι χωρίς να μοιάζει διόλου με την λατρεμένη Κατερίνα Στανίση.

«Δημήτρη, είσαι ένας πολύ καλός τραγουδιστής. Αν είχα την ευθύνη ενός προγράμματος και μου έλεγες ότι θέλεις να πεις αυτό το κομμάτι δεν θα σε άφηνα να το πεις γιατί στα δικά μου τα αυτιά δεν εισέπραξα ενέργεια από τη φωνή σου. Δεν θα ήθελα να σε ξαναδώ σε τέτοιο τραγούδι».

«Το ξέρεις αυτό το τραγούδι;» ρώτησε τον Light ο Νίκος Κοκλώνης για να τον πειράξει εξηγώντας ότι περίμενε αρνητική απάντηση για να πάρει πάσα και να τραγουδήσει.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και δόνηση είδα και το ένιωθες και η φωνή σου με έπεισε και τα γυρίσματά σου» είπε ο Light.

«Συμφωνώ με τον Light. Καταλαβαίνω τι λέει ο Αντώνης, επειδή το έχουμε συνηθίσει από τη Στανισάρα. Εμένα μου άρεσε γιατί έδωσες μία πιο ποπ χροιά αλλά νιώθω ότι καταπιέστηκες στο stand σήμερα».

Τον έπνιξε το δίκιο του τον Δημήτρη Κλειδά και μόλις βρήκε την ευκαιρία ζήτησε τον λόγο για να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, «μάλωσε» τους κριτές επειδή αναφέρθηκε το όνομά του συγκριτικά με το act του Μάριου.

Ο Μάριος πιάστηκε να μην είναι εντελώς ειλικρινής όταν ισχυρίστηκε ότι το τραγούδι τον δυσκόλεψε πολύ γιατί δεν είχε επαφή με αραβικά ενώ σε οντισιόν για να μπει στο ριάλιτι είχε τραγουδήσει το ίδιο ακριβώς κομμάτι με άνεση στη γλώσσα.

Έτσι ο Light κρίνοντας την εμφάνιση του παίκτη θυμήθηκε τον Δημήτρη που γκρίνιαζε επειδή δεν ήξερε καθόλου αγγλικά αλλά τελικά στο Losing My Religion «έσκισε».

Ο Δημήτρης πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά και δεν θέλει να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις στον κόσμο.

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανες τη φορά που είχες το αγγλικό τραγούδι ήταν ψυχολογικό τρικ. Λες κάποια πράγματα που δημιουργούν μία αίσθηση στον κόσμο να έχουν χαμηλά expectations από σένα. Είσαι μάστερ στην ψυχολογία και ξέρεις πού να θέσεις τα stantards για να ξεσκίσεις. Ας μην το συνεχίσουμε γιατί θα βγεις εσύ χαμένος» είπε ο Light.

Ο Στράτος ερμήνευσε Νίκο Βέρτη, ένα κομμάτι που δεν ήξερε αλλά το μελέτησε αρκετά για να το φέρει εις πέρας.

«Δεν ήταν η καλή σου βραδιά. Μου αρέσεις πιο πολύ στα πιο ιδιαίτερα τραγούδια. Είναι πολύ μακριά από σένα και από το δικό σου ταπεραμέντο. Έκανες μια φιλότιμη προσπάθεια και καλή επιτυχία», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάποια παιδιά παίρνουν τραγούδια που δεν είναι πάνω τους. Όταν ένας τραγουδιστής είναι ποπ δεν μπορεί να κάνει λαϊκά γυρίσματα. Εμένα μου άρεσες σήμερα! Είσαι πιο έντεχνος. Δεν είναι μέσα σου, στο κεφάλι σου, στην τοποθέτησή σου. Για αυτό το εκτιμώ αυτό που έκανες σήμερα. Έκανες ωραία γυρίσματα! Σιγά σιγά χαλαρώνεις και φεύγει αυτή η θεατρικότητα στην αρχή που με κρίντζαρε», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε από την πλευρά του: «Η ενέργειά σου ήταν πολύ καλύτερη. Η ερμηνεία σου ήταν καλή, το έχασες σε κάποιες στιγμές. Ερμηνευτικά το βρήκες. Επειδή το τραγούδι δεν το έχω στα αυτιά μου, δεν μπόρεσα να σε συγκρίνω. Οπότε θεωρώ ότι έκανες μια τίμια προσπάθεια».

«Στην αρχή άκουσα αυτό που είπαν οι υπόλοιποι κριτές ότι τραγουδάς πρώτη φορά λαϊκό τραγούδι και δεν ήθελα να σε κρίνω αυστηρά. Αλλά θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους. Ούτε καν μέτριο δεν μπορώ να πω ότι ήταν! Άκουσα πολλή παραφωνία», κατέληξε ο Light.

«Η εκτέλεση ήταν στα τρία μέτρα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μπορεί να διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της στο Fame Story και ήδη η Ελεάνα Rielle ρίχτηκε στα βαθιά τραγουδώντας το «Είσαι μια θεά», ένα τραγούδι που απέχει από τα δικά της ακούσματα.

Στο πρώτο άκουσμα της ανάθεσης απογοητεύτηκε αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να σταθεί επάξια στη σκηνή.

«Τσάμπα γκρίνιαζες, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που άκουσα και πάρα πολύ αυτό που είδα» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Μου κάνει αυτή η κόντρα που βλέπω μία Anna Nicole Smith που τραγουδάει ρόμικα τργαούδια. Τόσο κόντρα συνδυασμός, έχεις μί αωραία ένταση στη φωνή σου και μου έκανε μια παραξενιά όλο αυτό» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε άβολα όταν την είδε να χορεύει θεωρώντας πως δεν της ταίριαζε το κόνσεπτ.

Με τη σειρά του ο Light είπε:

«Φωνητικά ήταν άρτιο, έχεις αυτοπεποίθηση. Ήταν άβολο να σε βλέπουμε να προσπαθείς να κάνεις τις κινήσεις, νομίζαμε θα ντεραπάρεις. Μου φάνηκε άβολο και δύσκολο».

Είναι ίσως ο πιο κουλ παίκτης στο Fame Story και ό,τι του δίνεται το τραγουδά χωρίς γκρίνια και πάντα με το χαμόγελο.

Αυτός ίσως είναι ο λόγος που έχει κερδίσει το κοινό και συνεχώς τον σώζει με ασυλίες.

Ο Τίτος απόψε ανέβηκε στη σκηνή με μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή…

Να καταπλήξει τα πλήθη με Γιάννη Πάριο και το κομμάτι «Να λοιπόν γιατί σ΄αγάπησα».

«Ήταν πολύ ωραίο, σε κάποια σημεία ήταν άβολο, το χέρι… Κάποιες στιγμές ξέχασε το χέρι και έκανε ερμηνεία» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Ξεκίνησες και λέω “εδώ είμαστε”. Θα το σκοτώσει με την καλή έννοια.  Κόλλησε ο λαιμός σου, θα πω ότι έδωσε αξία αυτό, γιατί δεν το άφησες να σε εμποδίσει, δεν κόμπλαρες, ξανανέβηκες στο ποδήλατο και συνέχισες» πρόσθεσε ο Light.

«Θα έλεγα ακριβώς τα ίδια. Ήταν συγκλονιστικό ότι ξεκίνησε με ένα λάθος και όχι δεν τα έχασες, αλλά το απογείωσες» συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αντώνης Ρέμος έμεινε εξίσου ικανοποιημένος με το act. «Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι έκανε το κομμάτι δικό του».

Μία από τις πιο ερωτικές μπαλάντες ερμήνευσε ο Σωτήρης στο Fame Story και αν μη τι άλλο εντυπωσίασε όλους που βρέθηκαν στο πλατό.

Οι κριτές παρότι είδαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, διαπίστωσαν πως υπήρχαν μικρές ατέλειες που θα πρέπει να δουλέψει καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.

«Υπερπαραγωγή αγαπημένε μου Σωτήρη. Το τελευταίο σου τράβηγμα ήταν συγκλονιστικό, ανατριχιαστικό, μας συνεπήρε όλους. Μέλι, μέλι και η τηγανίτα τίποτα. Είδαμε πολλή φαμφάρα. Εκτός από την τελευταία νότα που τράβηξες, ήταν πολύ μέτρια η εμφάνισή σου. Ήσουν αρκετά φλατ στις νότες σου. Μέτρια over all», είπε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Σήμερα βρήκε το είδος που θα έπρεπε να ακολουθήσει! Συμφωνώ με τον Light ότι ήταν φλατ η ερμηνεία σου αλλά προσπάθησες να κρατήσεις τη νότα σου εκεί που έπρεπε. Το πιο σημαντικό σε αυτή την εμφάνιση, είδα ότι σου ταιριάζει το ποπ ερωτικό τραγούδι».

«Εμένα μου άρεσε, ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις. Είδα βλέμμα, ερμηνεία και ήσουν πολύ συνεπής σε αυτή την ατμόσφαιρα. Η δική σου παρουσίαση με κάνει να χαίρομαι που είμαι εδώ. Μέσα στην Ακαδημία έχεις σηκώσει τα μανίκια και έχεις δουλέψει και βλέπω εξέλιξη», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Σε έχω ξεχωρίσει από την πρώτη εμφάνιση. Έχεις ωραία φωνή, ωραία τοποθέτηση. Ήσουν 100% εκεί αλλά θα ήθελα να μαλακώσεις το κουπλέ. Αν ήσουν πιο τρυφερός, χρωμάτιζες λίγο το ρεφρέν σου. Δεν φεύγεις ποτέ από τις νότες σου. Δούλεψε να κάνει κύματα η φωνή σου. Σν το δουλέψεις αυτό θα είσαι η μεγαλύτερη εξέλιξη στο σόου», κατέληξε η Ελένη Φουρέιρα.

Ένα αρκετά δύσκολο τραγούδι είχε να ερμηνεύσει ο Μάριος στο Fame Story αφού κλήθηκε να μάθει αραβικά μέσα στην εβδομάδα.

Μια εβδομάδα περίεργη για εκείνον τόσο για την προσαρμογή όσο και από την κριτική της Ηρούς σχετικά με το τραγούδι.

«Τα είχες όλα εκτός από τα αραβικά γυρίσματα. Τονικά, τα λόγια τα είπες ολόσωστα νομίζω. Τα γυρίσματά σου ήταν αδύναμα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν πιστεύω ότι το έμαθες σε μια εβδομάδα. Και ψεύδεσαι και τρως! Η έκπληξη που είχες όταν στο έδωσαν είναι σαν να μην το είχες ξανακουμπήσει. Εδώ το είχες ακουμπήσει, το είχες χαϊδέψει. Εμένα μου φαίνεται όλο φάουλ όλο αυτό. Δεν υπήρχαν τα γυρίσματα, ούτε τα μάτια. Δεν επικοινώνησες με το κοινό. Σε βλέπω μέσα στην Ακαδημία πολύ προγραμματισμένο», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Ήθελες να εντυπωσιάσεις στην οντισιόν. Καμιά φορά για να εντυπωσιάσουμε, μιμούμαστε τις γλώσσες. Δεν ήταν το τραγούδι αυτό για σένα. Δεν έκανε καθόλου τα γυρίσματα, έχασε την αίγλη του», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήσουν καλύτερος από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν απλά οκ η εκτέλεσή σου. Είσαι αλεπουδιάρης, πονηρός. Δεν γίνεται να πας σε μια οντισιόν και με μια κιθάρα να τραγουδήσεις τυχαία ένα τραγούδι στα αραβικά. Θα ήθελα να είσαι λίγο πιο ορίτζιναλ. Καταλαβαίνω ότι είναι τηλεόραση και θέλουν να εντυπωσιάσουν, αλλά λειτουργεί αρνητικά. Μπορεί να είσαι ένα παιδί με τις καλύτερες προθέσεις αλλά είναι πασιφανές ότι θες να εντυπωσιάσεις. Σε τιμάει να είσαι real», κατέληξε ο Light.

Ο Danny και ο Victor πείσμωσαν από τα σχόλια περί «μετριότητας» και ανέβηκαν στη σκηνή με σκοπό να αντιστρέψουν το κλίμα και να κερδίσουν το χειροκρότημα.

Το τραγούδι που τους ανατέθηκε ήταν το Gucci Φόρεμα που έχουμε αγαπήσει από τον Γιώργο Μαζωνάκη και ενώ είχαν όλες τις καλές προθέσεις δυστυχώς δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα των τελευταίων live.

«Σας γουστάρω και είναι δύσκολο για μένα. Αλλά I’ve got to keep it eal. Ήταν σαν όνειρο όπως έχεις πυρετό 42  και τίποτα δεν βγάζει νόημα. Από το χορευτικό πίσω…» ήταν η αυστηρή κριτική του Light.

«Μου αρέσουν τα παιδιά αυτά. Ένιωσα ότι το γουστάρατε αυτό που κάνατε. Είδα δύο παιδιά που προσπαθούν να μας πείσουν ότι λένε ένα λαϊκότροπο ραπ που δεν είναι ραπ. Είναι ένα τραγούδι wannabe ραπ. Μου φάνηκε okay, ήσασταν οριακά καλοί» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος ανέφερε ότι «δεν με απογείωσε, ήταν ένα performance που είχε προδιαγραφές να απογειώσει, αλλά δεν μπόρεσε» επεσήμανε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Κάπως από εσάς περιμένουμε ότι θα τα απογειώνεται κάθε εβδομάδα. Εγώ κάπως πιστεύω ότι είναι άδικο αυτό που γίνεται απόψε με εσάς. Συμφωνώ με τον Light ότι δεν το απογειώσατε».

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Άννα στο αποψινό live του Fame Story με τους κριτές να ενθουσιάζομαι.

Η άποψή τους είναι πως η σπουδάστρια είναι ξεκάθαρα λαϊκή τραγουδίστρια, αφού η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της προσδίδει το κάτι διαφορετικό στα τραγούδια της.

Μόνο η Ελένη Φουρέιρα βρήκε λίγο υπερβολική την κίνησή της on stage παρότι τραγουδιστικά ήταν άρτια.

«Ήταν πολύ καλή! Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ, πολλά συγχαρητήρια», είπε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Η φωνή σου είναι μια χαρά. Μου θυμίζει ο τρόπος που μιλάς και εκφράζεσαι τη Βίκυ Μοσχολιού. Θα ήθελα να σε ακούσω σε τέτοια τραγούδια».

«Ευτυχώς μας έδεσες τα μάτια και όχι τα αυτιά. Ακούσαμε κάτι πολύ ωραίο, μπράβο σου!», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Θα σε στεναχωρήσω λίγο. Έχεις μια ιδιαίτερη χροιά. Σήμερα είχες μια τάση της υπερβολής για κάποιο. Ένιωθα ότι κάτι ήθελες να αποδείξεις. Ήσουν λίγο υπερβολική στην κίνησή σου. Είχε την τάση το κομμάτι να είσαι λίγο πιο αλέγκρα. Αλλά ήσουν λιγάκι υπερβολική. Είσαι λαϊκή τραγουδίστρια», κατέληξε η Ελένη Φουρέιρα.

Διχάστηκε η κριτική επιτροπή με την εμφάνιση του Γιάννη στο Fame Story που ερμήνευσε Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο πρώτος που έδειξε την ένστασή του ήταν ο Light αφού θεώρησε ότι δεν δοκιμάζεται σε κάτι διαφορετικό παρά μόνο στο λαϊκό τραγούδι.

«Για μένα ήσουν καλός, θα το κρατήσω εκεί πέρα. Επειδή όλα τα παιδιά έχουν κάτι που κάνουν καλύτερα, αλλά κάθε εβδομάδα δοκιμάζονται σε κάτι διαφορετικό. Πες ένα Ρίκι Μάρτιν να δω πόσο μάγκας είσαι! Την άλλη εβδομάδα θα ήθελα να σε δω σε κάτι άλλο», είπε ο Light.

«Ήταν από τις φορές που κατάλαβα τις δυνατότητές σου. Σήμερα μου άρεσες περισσότερο από όλα τα live. Έδειξες ωραίες πτυχές της φωνής σου», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο Γιάννης για μένα ήταν διεκπερεωτικός. Έκανες καλά τη δουλειά σου χωρίς κάτι παραπάνω», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Για μένα είναι η καλύτερή σου εμφάνιση αυτή! Είναι ένα τραγούδι που έχει πει ο μεγαλύτερος σταρ, ο Τόλης Βοσκόπουλος. Του έδωσες έναν προσωπικό χαρακτήρα που στα προηγούμενα live προσπαθούσα να σου εξηγήσω. Δεν θα κρίνω τα γυρίσματά σου αν δεν ήταν τέλεια. Αλλά μου άρεσες πολύ και γούσταρα την εμφάνισή σου».

Προς το τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στη σκηνή για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ύστερα από ψηφοφορία το κοινό έσωσε τη Μέγκαν από τη διαδικασία που επέστρεψε καθησυχασμένη στη θέσης της.

Καθώς ο πήχης έχει ανέβει οι κριτές δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος ανάμεσα σε και σε έπρεπε να αποχωρήσει.

Με ομόφωνη απόφαση οι κριτές έστειλαν στο σπίτι του τον Στράτο καθώς εδώ και αρκετά live δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να ξεχωρίσει.

Δειτε Επισης

Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»
Η απάντησή της Ναταλίας Δραγούμη σε σεξιστικό σχόλιο: «Είναι 8 το πρωί & έχω λάβει 10 φωτο με... μόρια»
Η τοποθέτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τα χαλιά αξίας 17.890 ευρώ στο Υπουργείο Τουρισμού
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει