Συνεχίζεται ο πόλεμος του τηλεοπτικού χρονοντούλαπου που έστησε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Μαίρη Συνατσάκη

Ελεονώρα Μελέτη για Συνατσάκη-Κουτσελίνη: «Το είδα χιλιάδες φορές, δεν μπορώ να βρω το κομμάτι που βρίζει το παιδί της» - Νανά Παλαιτσάκη: «Η Ζήνα δεν χειροκροτούσε τη σχέση Λιάγκα–Σκορδά και της το φύλαγε ο Γιώργος» - Αθηνά Οικονομάκου & Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντούν - Σπύρος Σαμοΐλης: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη, αναλαμβάνω την ευθύνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τον χαμό που έχει ξεκινήσει από προχθές με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, στον αέρα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα. Η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει δει πάρα πολλές φορές το συγκεκριμένο απόσπασμα από το #SpataLive, ωστόσο, δεν μπορεί να εντοπίσει το κομμάτι που η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια».

Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, ότι «είναι δημοσιογραφική αλητεία να βρίσκουμε δηλώσεις ανθρώπων πριν 15 χρόνια και να τις αλλοιώνουμε στην πορεία», για το θέμα Κουτσελίνη – Συνατσάκη, η Νανά Παλαιτσάκη εξέφρασε την άποψή της.

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν ένα παρελθόν, σε αυτό που λέμε απωθημένο. Όταν τα είχε πρωτοφτιάξει η Φαίη με τον Γιώργο, όταν ήταν στην αρχή της σχέσης τους, η Ζήνα δεν χειροκροτούσε πάρα πολύ τη σχέση αυτή. Επειδή η Ζήνα ήταν πολύ προστατευτική με τη Φαίη, ήταν εκείνη που την έφερε από τη Θεσσαλονίκη και την προστάτευε πάρα πολύ και την υποστήριζε πάρα πολύ… Ήταν λίγο σαν πεθερά!», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Και προφανώς, επειδή έχει γίνει μια ολόκληρη κουβέντα, που βέβαια μετά άλλαξαν τα πράγματα, το φύλαγε ο Γιώργος και ήρθε η κατάλληλη στιγμή, εννιά χρόνια μετά, και μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα…».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη φίλη και συνεργάτιδά της, Μαίρη Συνατσάκη.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω δει τι έχει γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Εγώ όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσα λέει η Μαίρη Συνατσάκη και ακόμα και στα δικά μας θέματα σέβομαι πάρα πολύ την άποψή της και πάντα είναι πολύ ολοκληρωμένη», δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου εμφανώς έκπληκτη.

«Είναι ένα δουλεμένο κορίτσι και λέει ουσιαστικά πράγματα», συμπληρώνει η ηθοποιός για τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα.

«Δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη σε σχέση με αυτό. Όσο γνωρίζω τη Μαίρη, δεν νομίζω να έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ζήνα Κουτσελίνη», ανέφερε στη συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το να ενοχλήθηκε από κάποιες ύφος κάποια παρεξήγηση ή κάτι που να παραπέμπει κάπου αλλού, δεν ξέρω τι να σας πω», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου στις δηλώσεις της, τονίζοντας πως το κεφάλαιο «τηλεόραση» για τη Μαίρη Συνατσάκη παραμένει κατά την άποψή της ανοιχτό.

Δείτε το βίντεο στο 00:38' ΕΔΩ

Untitled

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #ToPrwino παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία απάντησε για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη και της Μαίρης Συνατσάκη, με την οποία είναι κολλητές φίλες και μάλιστα θα είναι η νονά της κόρης της.

«Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, γιατί μπήκα και εγώ να δω αυτό το απόσπασμα και δεν είδα κανέναν να βρίζει κανέναν. Είδα ένα πολύ κακό αστείο, αν θέλετε την γνώμη μου. Ακριβώς επειδή έχει να κάνει με παιδιά, το οποίο δεν ξεκίνησε από την Μαίρη και για το οποίο από ότι ξέρω έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Δεν είδα κάποιον να βρίζει κάποιον. Συν του ότι είδα και ένα βίντεο πραγματικά, πριν από 10 χρόνια, που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Στην τηλεόραση πριν 10 χρόνια λεγόντουσαν – κακώς- άλλα πράγματα.

Έχουν αλλάξει οι καιροί και κυρίως έχουν αλλάξει οι άνθρωποι. Έχουν μεγαλώσει, έχουν ωριμάσει. Δεν βρίζει. Είναι εκτός της προσωπικότητας της Μαίρης. Δεν το συζήτησα το θέμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα δικά μας και ο καθένας τα δικά του.  Είναι ένα βίντεο που στην πραγματικότητα δεν βρίζει κανείς κανέναν. Αλλά έχει να κάνει με παιδί και όντως ήταν μια κακή στιγμή. Δεν ήταν καλό, δεν ήταν ωραίο. Και εμένα δεν θα μου άρεσε να γίνεται πλάκα με τα παιδιά μου. Άλλο αυτό και άλλο ότι έβρισε κάποιος ένα παιδί. Οποιονδήποτε και πόσο μάλλον ένα παιδί. Αυτό για το οποίο κατηγόρησαν την Μαίρη, δεν έχει γίνει. Με αυτή την έννοια το λέω. Η Μαίρη δεν βγήκε ποτέ να πει πως είναι ένας τέλειος άνθρωπος, ότι όλα τα κάνει τέλεια, όλα σωστά.

Η Μαίρη για διάφορα πράγματα λέει την γνώμη της. Κάποιος συμφωνεί, κάποιος δεν συμφωνεί. Ούτε λέει ποτέ την γνώμη της επικριτικά. Ίσα- ίσα πως προκειμένου να πει τη γνώμη της θα διαβάσει, θα κάνει ερευνά, θα έχει επιχειρήματα. Δεν είναι η πρόθεσή της να επικρίνει. Η σωστή λέξη είναι η λέξη άδικο. Μιλάμε για κάτι που έχει γίνει πριν 10 χρόνια. Όλοι όσοι έχουμε κάνει τηλεόραση πριν 10 χρόνια σίγουρα έχουμε υποπέσει σε τέτοιου είδους λάθη ή σε άλλα λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω ούτε είμαι η δικηγόρος της Μαίρης. Η Μαίρη μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της μια χαρά και μόνη της. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί με την Ελεονώρα Μελέτη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Θέση για το σκηνικό που ξέσπασε αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη παίρνει ο Σπύρος Σαμοΐλης. Ο γνωστός hairstylist, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, μίλησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Πουλόπουλο, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη για το περιστατικό.

«Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου politically correct αλλά σίγουρα είμαι ένας ευγενής άνθρωπος. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα που κι εγώ παρακολούθησα δεν χαρακτηρίζω την κυρία Κουτσελίνη για το αν κάνει ή όχι πλαστικές αλλά δίνω ένα γενικότερο tip στις γυναίκες που μπορεί να το κάνουν», ξεκαθαρίζει ο Σπύρος Σαμοΐλης.

«Από ‘κει και πέρα η Μαίρη δεν σχολίασε κάτι. Οπότε εμένα μου δημιουργείται η απορία ποιος είναι ο λόγος που η κυρία Κουτσελίνη αναμοχλεύει ένα περιστατικό του 2015 και το ανακαλεί το 2023, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο σε επιπτώσεις ζήτημα στην οικογενειακή της ζωή», επισημαίνει ο γνωστός κομμωτής.

«Δεν βρίσκω κάτι ωφέλιμο ούτε στα σχόλια της εκπομπής τότε ούτε και στις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Κουτσελίνη. Δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο δημόσιος διάλογος», παρατηρεί ο Σπύρος Σαμοΐλης αμέσως μετά.

«Για να ελαφρύνω και το μνημονικό της κυρίας Κουτσελίνη, της ζητώ δημόσια συγγνώμη, γιατί το σχόλιό μου δεν ήταν ξεκάθαρο και παρερμηνεύτηκε ως προσβλητικό απέναντι σε μία κυρία. Η διαγωγή μου δεν μου επιτρέπει να θίγω κανέναν άνθρωπο, εύχομαι με αυτό να λήξει εδώ», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Σπύρος Σαμοΐλης.

Δείτε το βίντεο στο 01:03' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»