Ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει άκυρο στην Εύη Βατίδου: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις της, μου δημιουργούν πρόβλημα»

Ο Αλέξης Κούγιας είναι αλλού... στα αστέρια του ουρανού! «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε εκδήλωση παρευρέθηκαν Έλληνες διάσημοι, οι οποίοι μίλησαν για την τηλεόραση αλλά και αποκάλυψαν πράγματα για την ζωή τους.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι καρδιογράφημα. Δεν ξέρω αν ο κόσμος ενδιαφέρεται με τις κόντρες της τηλεόρασης», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποστήριξε πως, «πρέπει η ελληνική τηλεόραση να θέλει να κάνει σατιρική εκπομπή».

«Η μητέρα μου θέλει να τρώω και να μην κοιμάμαι νηστική. Προτείνω να κάνουμε εάν πρίμε δείπνο στην Μάνδρα με κοψίδια με την Κουτσελίνη και τη Συνατσάκη. Είμαι επικίνδυνη για να βγω στην τηλεόραση», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ξανά η Εύη Βατίδου, με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση με το «Χαμόγελο του παιδιού»

Η Εύη Βατίδου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει στα χέρια της το διαζευκτήριό του.

«Δεν σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε πρώτα. Μια μέρα έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα. Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Όταν βρίσκομαι με τον Αλέξη Κούγια, δεν συζητάμε για επανασύνδεση εκτός αν μου έρθει με κανένα ρομαντικό λουλούδι», είπε με χιούμορ η Εύη Βατίδου. 

Τη δική του απάντηση του θέλησε να δώσει ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

Ο γνωστός δικηγόρος, το πρωί της Πέμπτης 30/11 μίλησε στην εκπομπή #HappyDay και στη δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα και τόνισε πως δεν υπάρχει κανέναν ενδεχόμενο επανασύνδεσης καθώς έχει μία σχέση και όλα αυτά που λέγονται τού δημιουργούν πρόβλημα.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.  

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»