Piers Morgan: «Ο King Charles και η Κate Middleton είναι οι... βασιλικοί ρατσιστές» - Οργή στο Μπάκιγχαμ

Μετά την είδηση ότι τα ονόματα περιέχονται στην ολλανδική έκδοση του βιβλίου #Endgame για τον Harry και την Μeghan Markle

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην αποκάλυψη των δύο μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που κατηγορούνται ότι μίλησαν για το χρώμα του δέρματος του Archie, του γιου του Harry και της Μeghan Markle, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Piers Morgan στη σκιά της είδησης ότι η ολλανδική έκδοση του #Endgame από τον δημοσιογράφο Omid Scobi περιείχε τα ονόματα των «βασιλικών ρατσιστών» πριν να αποσυρθεί.

Σύμφωνα με τον Piers Morgan ο οποίος ανήρτησε στο Χ το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του, οι δύο θεωρούμενοι «βασιλικοί ρατσιστές» στο βίβλιο του Omid Scobi είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton.

Δικαιολογώντας την απόφασή του ο Piers Morgan είπε ότι με τον τρόπο αυτό οι Βρετανοί θα μπορούν να συζητήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα αυτό:

Untitled

«Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο - όπως είπα δεν το πιστεύω».

Ο Βρετανός σχολιαστής πρόσθεσε ότι με τον τρόπο αυτό απαντά στο κυνήγι μαγισσών από τον Ηarry και την Μeghan μετά την απόφασή τους να εγείρουν το θέμα στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey χωρίς ποτέ να δώσουν κάποιο πλαίσιο στο οποίο έγιναν αυτά τα σχόλια αλλά και χωρίς να δώσουν κάποια ευκαιρία για απάντηση.

Η κίνηση του Piers Morgan, πάντως, έγινε δεκτή με αποδοκιμασία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια είπαν στην #DailyMail ότι «ήταν λάθος κίνηση» χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «ντροπιαστική», «μοχθηρή», «άσχημη» για την ανακοίνωση του Βρετανού σχολιαστεί ενώ κατά τις ίδιες πηγές δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια νομική κίνηση καθώς η βασιλική οικογένεια «εξετάζει όλες τις επιλογές της».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»