Χριστίνα Τσάφου: «Mε πόναγε που δεν ήμουν με την μάνα μου. Ούρλιαζα χτυπιόμουνα»

«Όταν χώρισα, ο γιος μου ήταν 18 ετών και του κόστισε. Μέχρι πριν λίγο καιρό το έλεγε…» - Η επική αντίδραση του γιου της όταν κυκλοφόρησε η θρυλική ταινία «Safe Sex»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Πρωίαν σε είδον» μιλώντας για την υποκριτική, τις έντονες στιγμές της ζωής της αλλά και το πώς αντιμετώπισε τον χωρισμό των γονιών της.

Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, περνούσε ελάχιστο χρόνο με την μητέρα της, μετά το διαζύγιο των γονιών της, κάτι που την έκανε να αντιδρά. 

«Μου κόστισε πάρα πολύ, ήμασταν λίγοι εμείς που είχαμε γονείς χωρισμένους και δεν ήμουν με την μητέρα μου. Αυτό εμένα με χτύπαγε μέσα και με πόναγε πολύ. Ερχόταν και με έπαιρνε για δύο μέρες και με ξαναγύριζε. Ούρλιαζα χτυπιόμουνα, ήθελα να είμαι με την μάνα μου», είπε η Χριστίνα Τσάφου.

Σχετικά με τον δικό της χωρισμό: «Όταν χώρισα, ο γιος μου ήταν 18 ετών και του κόστισε. Μέχρι πριν λίγο καιρό το έλεγε… Είναι μια ηλικία αυτή για τα αγόρια που ούτε έφηβος είναι, ούτε άνδρας. Είναι ένα περίεργο μεταβατικό στάδιο», είπε η Χριστίνα Τσάφου. 

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς είχε αντιδράσει ο γιος της όταν είχε δει το θρυλικό #SafeSex. Να θυμίσουμε μάλιστα πως ο γιος της, Χρήστος Ζαχαριάδης, είναι πλέον κι αυτός ηθοποιός.

«Το Safe Sex έγινε το ΄98. Ήταν 10 χρονών ο γιος μου όταν βγήκε η ταινία. Την είδε κατευθείαν την ταινία, διότι του έλεγα ότι “αυτήν την ταινία δεν θα τη δεις αγόρι μου γιατί δεν είναι για την ηλικία σου” και μου έλεγε: “ταινία που παίζει η μανά μου; Θα τη δω ό,τι και να γίνει”», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου και συνέχισε:

«Ήταν καθαγιασμένα τότε τα πράγματα με την κωμωδία, ξέρεις... Δεν μου είπε τίποτα μετά, είχε καταλάβει το παιδί ότι όλα αυτά είναι ψέματα».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»