Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σταματά ο Εκατομμυριούχος, ενώ σάρωνε!» - Εκτός #SuperΚατερίνα, ο Χάρης Λεμπιδάκης

Για τη διακοπή της καθημερινής προβολής του Εκατομμυριούχου για το #RadioaArvyla μίλησε ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου στο ραδιόφωνο - Ο Χάρης Λεμπιδάκης δήλωσε την παραίτηση του στον Νίκο Κοκλώνη - Με δική του εκπομπή o Γιώργος Μαζωνάκης;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαβ/κο από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εκτός της εκπομπής #SuperΚατερίνα βρίσκεται ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά από έναν έντονο καβγά στην εκπομπή του Alpha.

Η αλήθεια, όπως γράφει σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ότι ο δημοσιογράφος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αποχώρησης από την εκπομπή, καθώς είχε δηλώσει την παραίτηση του στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος κάνει την παραγωγή, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει, επειδή ζορίζεται με το τεταμένο κλίμα και τις συνεχείς εκρήξεις στον τηλεοπτικό αέρα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε επικοινωνία με τον Χάρη Λεμπιδάκη και επιβεβαίωσε το γεγονός, ωστόσο είχε ζητήσει να μη γραφτεί κάτι καθώς εκκρεμούσε μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα ραντεβού με την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου.

Προφανώς σήμερα όμως ήταν τέτοια η ένταση στον αέρα που δεν μπόρεσε να περιμένει το Σαββατοκύριακο και την συνάντηση με την παρουσιάστρια και αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν και πριν από μερικά χρόνια και πάλι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά είχε και τότε αποχωρήσει και πάλι για τους ίδιους λόγους.

Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να δούμε στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο προέρχεται από τον χώρο του τραγουδιού και φέρεται ότι ετοιμάζει εκπομπή στο Mega.

Πρόκειται για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα ξεκινάει και εμφανίσεις τις επόμενες εβδομάδες σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του ακόμα έναν καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το #PrwinoSousou, ο πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος φέρεται ότι είπε το μεγάλο «ναι» στο Mega προκειμένου να παρουσιάσει δική του εκπομπή στο κανάλι.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σαράντος, πρόκειται για ένα late night show, το οποίο κάθε εβδομάδα θα έχει και μία διαφορετική τοποθεσία όπου θα γυρίζεται. Δεν θα είναι δηλαδή σε ένα σταθερό στούντιο.

«Έχουν γίνει κρούσεις σε δημοσιογράφους για να δημιουργηθεί η δημοσιογραφική ομάδα και θα πλαισιώσει τον τραγουδιστή», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Γιώργος Μαζωνάκης σε περίπου δύο εβδομάδες θα κάνει και πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο, μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»