O Λιάγκας μετά το ξέσπασμα, απαντά στα σχόλια του Λαζόπουλου και η Μελέτη τον υπερασπίζεται δημόσια

Λάκης Λαζόπουλος: «Έχει ωριαία προβολή του Κασσελάκη ο Γιώργος Λιάγκας τον κυνηγάει με την κάμερα» - Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπω παλιούς και νέους τηλεαστέρες να κόπτονται για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξέσπασε για χιλιοστή φορά στο #ΤοPrwino ο Γιώργος Λιάγκας.  Αφορμή στάθηκε το θέμα των κιλών και όλοι όσοι σήμερα εμφανίζονται ως δικαιωματιστές, ενώ πριν από χρόνια σιώπησαν, όταν ο παρουσιαστής φιγούραρε σε εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού με… σώμα bodybuilder!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Είναι σαφές ότι εγώ έχω δικαίωμα ότι εγώ να είμαι χοντρός, να τρώω ό,τι θέλω και να κάνω ό,τι θέλω και να μην ενδιαφέρει κανέναν. Επίσης, έχω το δικαίωμα να σαρκάζομαι με τον εαυτό μου, δεν έχεις εσύ το δικαίωμα να μου κάνεις πλάκα που είμαι χοντρός, σε καμία περίπτωση. Αν εγώ σε έναν ιδεατό κόσμο έλεγα ότι θα ξυπνήσω και να ήμουν όπως θέλω. Θα ήθελα να είμαι όπως είμαι ή με 15 κιλά λιγότερο; Το δεύτερο, σας το λέω ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του: «Πες μου έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά και να λέει ειλικρινώς πως αν ξυπνούσε και είχε τη δυνατότητα, θα ήθελε να είναι το ίδιο. Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Όλοι όσοι το λένε, λένε ψέματα. Λένε ψέματα! Υποκρίνονται γιατί θέλουν να γίνουν αρεστοί σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Εγώ δεν ξέρω άνθρωπο παχύ-και βάζω τον εαυτό μου πάνω από όλα- που αν είχε επιλογή με μαγικό ραβδί να μην ήταν αλλιώς.

Κάποιοι υποκρίνονται, λένε ψέματα. Εμένα δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, θα ήθελα να ξυπνήσω και να είμαι αδύνατος. Δεν τον αγαπάω τον εαυτό μου. Είναι η γνώμη μου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δεχτεί το ύψιστο μπούλινγκ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και δεν έχει μιλήσει κανένας. Όταν περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας, έβαλε τη φάτσα μου και το σώμα bodybuilder δε βγήκε κανένας να μιλήσει σε αυτή τη χώρα!

Άρα μην βγαίνουν κάποιοι να μου κουνήσουν το δάχτυλο για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Βγήκε κανείς να μιλήσει από αυτούς για εμένα και με αυτό το εξώφυλλο περιοδικού; Από αυτούς που το παίζουν δικαιωματιστές; Κανένας! Άρα μην μου λέτε εμένα για το ποιος είναι πολιτικά ορθός σε αυτή τη χώρα. Να είμαστε ειλικρινείς. Δε μπορούμε να λέμε ότι είμαι 300 κιλά και πόσο ωραίος είμαι που είμαι 300 κιλά”».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος σημείωσε σε έντονο ύφος: «Για εμένα μεγαλύτερος φασισμός είναι που αυτή η κοινωνία επιτρέπει για το ποιοι άνθρωποι επιτρέπεται να εκφέρουν γνώμη στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και ποιοι απαγορεύεται. Αυτό για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Από κάποιους ανθρώπους επιτρέπεται να πούμε ότι είναι ντροπή να κρίνεις έναν παχουλό άνθρωπο, από κάποιους άλλους όχι. Και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ! Σε κάποιους ανθρώπους επιτρέπουμε να βγάζουν στις εκπομπές τους τον Μπέο, σε κάποιους απαγορεύουμε. Σε κάποιους που τους κοροιδεύουν που είναι χοντροί, είναι όλοι μαζί τους, στον Λιάγκα, κανένας!».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το θέμα των κιλών και το μπούλινγκ που δέχτηκε από γνωστό περιοδικό όταν τον παρουσίασαν με σώμα bodybuilder σχολιάστηκε στο #MegaΚαλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να υπερασπίζεται ανοιχτά τον παρουσιαστή.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στους συνεργάτες της: «Συμφωνείτε ότι μέσα από την αυτοαναφορικότητά του ο Λιάγκας έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα για το θέμα αυτό; Αναφερόμενος στον εαυτό του, που αυτό σημαίνει ότι δε θίγει και δεν προσβάλλει κανέναν, για μένα ο Λιάγκας έκανε την πιο ωραία τοποθέτηση και του βγάζω το καπέλο».

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν εννοούμε αποδοχή, εννοούμε να αποδεχτούμε κι αυτό που δεν μας αρέσει. Όχι το να πιέσουμε…».

Στο νέο του podcast ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε και μια αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στην ελληνική τηλεόραση, με αφορμή το κυνηγητό που γίνεται εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ήρθε και ο Κασσελάκης, τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μια ωριαία προβολή και τον κυνηγάει με την κάμερα. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Θέλει τώρα η μικρή οθόνη να πάρει το αίμα της πίσω.

Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει η συνεργάτις της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, η «Τασώ Καββαδία» της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει -και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας- το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μηνύματα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του #ΤοPrwino το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχουμε εδώ και την αποψούλα μας που εμείς θα τη λέμε όσο κι αν κάποιους τους ενοχλεί. Εμείς θα προσπαθούμε να λέμε αυτό που αισθανόμαστε και καθημερινά κρινόμαστε από τον κόσμο γι’ αυτό. Η υποκειμενική γνώμη του καθενός είναι η υποκειμενική γνώμη του καθενός. Όταν εγώ λέω κάτι, λέω τη γνώμη μου και κρίνομαι γι’ αυτήν. Κι ευτυχώς ακόμα στη Δημοκρατία, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.

Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση και βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται, που θέλουν να συναποφασίζουμε για το πώς θα είναι η σκαλέτα αυτής της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους, τα πάντα όλα και βγαίνουν και λένε για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία σε αυτή την εκπομπή. Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά από τον ΑΝΤ1 κι αν έχουμε να δώσουμε κάπου λόγο, μόνο εκεί έχουμε να δώσουμε και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν καθημερινά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα πια για το πώς θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής της εκπομπής και τι θα παίζουμε πρώτο ή δεύτερο. Λίγο όπα που λέει και η νέα γενιά!»

Δειτε Επισης

Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
#SurvivorGR: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό - H πιο άτυχη αποχώρηση
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»
#MadVMA 2024: Τα φαντασμαγορικά live act, οι ανατρεπτικές συνεργασίες, oι συγκινητικές βραβεύσεις & ο Mahmood!
#SurvivorGR: Ο τελευταίος ομαδικός αγώνας της χρονιάς και η νίκη του τελευταίου επάθλου επικοινωνίας
#MadVMA 2024: Απόψε η μεγάλη γιορτή της μουσικής – Οι υποψήφιοι και οι εκπλήξεις
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανoύ μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο