Ο κασκαντέρ του Daniel Radcliffe μιλάει για το ατύχημα στα γυρίσματα του #Harry Potter, που τον άφησε παράλυτο

Ο σωσίας του Daniel Radcliffe στο #Harry Potter, David Holmes, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό στα γυρίσματα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο David Holmes, έκανε τον Harry Potter και στις οκτώ ταινίες της σειράς μέχρι που συνέβη ένα ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Deathly Hallows: Μέρος 1 το 2010 που τον άφησε παράλυτο.

Ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη για το ντοκιμαντέρ του #HBO, #DavidHolmesTheBoyWhoLived παρουσιάζει τον Χολμς ως έναν έφηβο γυμναστή που δεν «ήξερε τι πάει να πει φόβος», σύμφωνα με τους γονείς του, και βρήκε την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» ως ο αντικαταστάτης του Daniel Radcliffe.

«Θυμάμαι ότι αμέσως μετά το σπάσιμο του αυχένα μου, είπα: "Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω"», λέει ο 42χρονος στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου. «Πριν από το ατύχημά μου, τα πάντα είχαν να κάνουν με το να είσαι κουλ και να είσαι κασκαντέρ. Τώρα έχει να κάνει με το να είσαι παρών. Έχω τόση πολλή αγάπη στη ζωή μου. Είχα μια τόσο τρελή ζωή. Τέτοια σκαμπανεβάσματα. Αλλά κατάφερα να βρω το φως στα πιο σκοτεινά μέρη».

David_Holmes

Ανεβάζοντας το τρέιλερ στο Instagram, ο David Holmes είπε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να μπορεί να μοιραστεί το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται εδώ και μια δεκαετία. «Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι με τον κόσμο το ταξίδι μου», έγραψε. «Πολλή αγάπη, σκληρή δουλειά αφοσίωση και υποστήριξη για να υπάρχω απλά και μόνο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι έχουν συμβάλει όχι μόνο στη ζωή μου, αλλά και σε αυτό το έργο».

Και συνέχισε: «Συχνά λέγεται ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί, και οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τη ζωή κάποιου που έχει τραυματιστεί στο νωτιαίο μυελό».

Ήταν ο μεγάλος μου αδερφός

Ο Daniel Radcliffe πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έβλεπε στο πρόσωπο του David Holmes «τον μεγαλύτερο αδελφό του».

Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν ο David Holmesκατά τη διάρκεια μιας σκηνής έσπασε ακαριαία τον αυχένα του και έμεινε στο νοσοκομείο για έξι μήνες.

«Αυτό το τρομερό πράγμα συνέβη στον David Holmes, αλλά δεν θέλω να μιλήσω σαν να είναι η ζωή του μια τραγωδία», λέει ο Daniel Radcliffe στο τρέιλερ. «Ο τρόπος με τον οποίο η ζωή του επηρέασε τους ανθρώπους γύρω του σημαίνει ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να φανταστεί κανείς».

Daniel_David

Ένα μέλος του συνεργείου που εμφανίζεται στο τρέιλερ αποκάλεσε το ατύχημα «τη χειρότερη μέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία που είχα ποτέ».

«Καθώς ο Daniel και οι πιο στενοί συνάδελφοι του David Holmes συγκεντρώνονται για να τον υποστηρίξουν και την οικογένειά του στη στιγμή που το έχουν ανάγκη, η επιμονή και η γενναιότητα του γίνεται η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και έμπνευσης», αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, του οποίου την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Daniel Radcliffe και ο David Holmes.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει «προσωπικό υλικό που γυρίστηκε την τελευταία δεκαετία, υλικό από τα παρασκήνια της δουλειάς του David Holmes όσο ήταν κασκαντέρ, σκηνές από την τωρινή του ζωή και προσωπικές συνεντεύξεις με τον David Holmes, τον Daniel Radcliffe, φίλους, οικογένεια και πρώην συνεργάτες», ώστε ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο πίσω από τα μαγικά κόλπα του Harry Potter.

Kaskanter_Harry_Potter

Το #DavidHolmesTheBoyWhoLived κάνει πρεμιέρα στο #HBO στις 15 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. EST και θα προβάλλεται στο Max.

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»