#FameStoryGR: H είσοδος της Λένας Ζευγαρά και η εντυπωσιακή της εμφάνιση που έφερε αναστάτωση

#FameStoryGR: Γιάννης: «Οι άντρες δε φοράνε see-through!» - Όσα έγιναν στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη - Μπήκε ο Γιώργος Παπαδάκης στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας; - Ο Φειδίας στο στούντιο με τον Γιώργο Θεοφάνους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο η Πηγή Δεβετζή μπαίνει ξανά στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνει ένα πρόγραμμα ασκήσεων στους σπουδαστές. 

Ο Μάριος Ματιανός κάνει μάθημα αραβικών, για να μπορέσει να πει σωστά το τραγούδι του στο Fame Story Live της Παρασκευής 3/11. 

Σίγουρα θα προκαλούσε μεγάλη εντύπωση αν ο Γιώργος Παπαδάκης άφηνε το #ΚαλημέραΕλλάδα κι έμπαινε στο σπίτι του Fame Story για να εμψυχώσει τους σπουδαστές!

Αυτό δεν πέρασε από το μυαλό της Αριστέας που βλέποντας τον Μάριο παρέα με τον καθηγητή αραβικών, για να μπορέσει να πει σωστά το τραγούδι του στο live της Παρασκευής, τον πέρασε για τον... Γιώργο Παπαδάκη. 

«Τι κάνετε, καλά είστε; Η γιαγιά μου σας λατρεύει να ξέρετε... », είπε στον καθηγητή που την κοίταζε αποσβολωμένος. «Συγγνώμη, μπερδεύτηκα... μοιάζετε λίγο με τον κύριο Παπαδάκη», είπε η σπουδάστρια. «Δεν πειράζει, πάρα πολλοί μου το λένε», απάντησε ο καθηγητής. 

«Παιδιά έγινα ρεζίλι στον άνθρωπο. Ωχ Παναγία μου», είπε η Αριστέα στους συμπαίκτες της.

Στη συνέχεια ο Μάριος έκανε το μάθημα αραβικών με τον καθηγητή του, προκειμένου να ερμηνεύσει όσο πιο καλά γίνεται το τραγούδι Tamally maak.

Στην ακαδημία του #FameStory μπήκε η Λένα Ζευγαρά με σκοπό να κάνει πρόβες με την Αριστέα.

Οι σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας του Star ενθουσιάστηκαν με την είσοδο της τραγουδίστριας. Όπως ήταν φυσικό η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη ιδίως από τον Danny και τον Victor.

Τα δίδυμα αδέλφια θέλησαν να μάθουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη Λένα, ρωτώντας μεταξύ άλλων και το ζώδιό της.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι δύο επίδοξοι τραγουδιστές δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και την φλέρταραν έντονα.

Η πρόβα της Αριστέας με τη Λένα Ζευγαρά

Η έκπληξη στον Σωτήρη για τα γενέθλιά του

Στο μάθημα του Χάρη Κούσιου, η Ελεάννα Rielle δυσκολεύεται με τη χορογραφία και νιώθει ότι δεν μπορεί να επικεντρωθεί στην ερμηνεία του τραγουδιού, που της έχει ανατεθεί για το live της Παρασκευής.  

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα που θα εμφανιστούν στο Fame Story Live κι έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, επισημαίνοντας της ότι δε φέρθηκε σωστά στο προηγούμενο live κι ήταν αγενής με την ομάδα του styling, κάτι που η Άννα αρνείται.

Κατά τη διάρκεια του fitting με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, οι σπουδαστές σχολίαζαν το look του Σωτήρη που φορούσε κοστούμε με see-through μπλουζάκι από μέσα. 

«Οι άντρες δεν φοράνε see-through!», είπε ο Γιάννης Στεφανίδης μιλώντας με τους συμμαθητές του και πιο συγκεκριμένα με την Ελεάννα.«Στη μόδα φοράνε. Ο καλλιτέχνης φοράει», απάντησε η επίδοξη τραγουδίστρια. 

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ρώτησε τι συζητούσαν, με την Ελεάννα να αποκαλύπτει όσα σχολίασε ο Γιάννης, με εκείνον να το μαζεύει. «Δεν είπα αυτό μην μπερδεύσαι. Καμία σχέση, δεν είπα αυτό... είπα ότι όταν φοράς see-through να μην έχεις τρίχα», είπε ο Γιάννης με την Ελεάννα να απαντάει: «Είμαι και κουφή τώρα!». «Βγάλε τη μαρμελάδα από τα αφτιά σου άμα άκουσες αυτό!», της είπε ο Γιάννης. 

Κάνοντας πλάκα, είπε στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Έχετε ένα see-through να βάλω κι εγώ!» και στη συνέχεια έβαλε το δικό του outfit που του άρεσε πολύ.

«Χάζεψαν» όλοι με το outfit της Ελεάννας

Ο Φειδίας Ηροδότου ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο live και το έπαθλο του είναι μια επίσκεψη με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στούντιο ηχογράφησης, όπου ηχογραφούν μια επανεκτέλεση του τραγουδιού Υπήρχες πάντα, που έχει ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς. 

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές, ενώ στο εβδομαδιαίο συμβούλιο οι καθηγητές επιλέγουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

Γιατί οι καθηγητές φώναξαν τον Μάριο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου;

Επεισόδιο 23 | 02.11.23

Απόψε στις 21:00 το 6ο φαντασμαγορικό live | Καλεσμένη η Λένα Ζευγαρά

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη