#FarmaGR: Έπεσαν οι μάσκες - Η άρνηση του Γιαννακίδη και το νέο ρεκόρ του Παρλάντζα - Aποχώρησε με δάκρυα

#FarmaGR: Ο Γιαννακίδης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Τσάμη - Η Γεωργία επέστρεψε στη Φάρμα με το πιο ωραίο μαχητικό μήνυμα! - Η υπερβολή της Πηνελόπης κι η αντίδραση των συμπαικτών της - Η Νάσια, το βρώμικο ταψί κι ο... αφέντης Γιαννούλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εβδομάδα αποδείχθηκε δύσκολη για τη γαλάζια ομάδα, καθώς η πλειοψηφία δεν φάνηκε να αποδέχεται την απόφαση της Έλενας Καραμβάση να δώσει ασυλία στον Γιώργο Τσάμη μέχρι τη δεκάδα.

Το κλίμα έγινε πιο βαρύ, όταν η Πηνελόπη Ορφανουδάκη κατηγόρησε τον Νίκο Παρλάντζα για τη συμπεριφορά του απέναντι στην αγελάδα. Ίσως οι εντάσεις να επηρέασαν τους γαλάζιους και γι’ αυτό έχασαν και στη δεύτερη Δοκιμασία Ασυλίας.

Η Ελεονώρα Κεσίδου όρισε 2η μονομάχο την Πηνελόπη και έτσι η μονομαχία της εβδομάδας θα είναι υπόθεση αποκλειστικά της γαλάζιας ομάδας.

Ο τρόπος που μοίρασε η Έλενα τα πόστα και τις αρμοδιότητες δεν φάνηκε να λειτουργεί και η πλειοψηφία της ομάδας στάθηκε απέναντί της.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Τσάμη για το μποστάνι και το θερμοκήπιο, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος για κάτι που δεν κατέχει ως γνώση.

«Δεν θα είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά εδώ μέσα. Θα είμαι στο κρεβάτι μου», είπε ο ένας από τους παίκτες.

«Θα πάει στη δεκάδα χωρίς να κάνει τίποτα;», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Η Γεωργία επέστρεψε στη Φάρμα με το πιο ωραίο μαχητικό μήνυμα!

Γιαννακίδης για Ελενα: «Θέλει να κάνει ωραίο φινάλε»

Για ακόμα μια φορά έγινε κουβέντα για την... κακοποίηση της αγελάδας με όλους τους παίκτες της Φάρμας να δίνουν το «παρών». 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Νίκος Παρλάντζας μιλώντας για όσα έχουν ειπωθεί για το πρόσωπό του και την... κακοποίηση της αγελάδας. «Την τελευταία φορα που έτυχε το περιστατικό, ειπώθηκε από τη φίλη μου την Πηνελόπη, γιατί εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο, το χεράκι που την ταϊζει να το προσβάλει, να αρμέγω να της πάω ζεστό γαλατάκι και να της φτιάχνω ό,τι είναι να φάει, να ρωτήσει παίκτες της άλλης ομάδας "Μήπως είδατε τον Νίκο να παλεύει με την αγελάδα και να τη βρίζει κιόλας;" Γιατί η αγελάδα καταλαβαίνει τα ελληνικά τα δικά μου. Έψαχνε παίκτες, χωρίς εγώ να ξέρω τίποτα... Κάποια στιγμή ήρθαν στα αφτιά μου αυτά τα πράγματα. Δεν ήρθα στη Φάρμα για να κάνω τον δούλο στον οποιονδήποτε να τον φτάσω εκεί που θέλει να τον φτάσω και να πάω στο σπίτι μου ανάπηρος. Εγώ το ζώο το έσπρωξα, άκουσε μόνο το "πλατς", το σπρώξιμο κι ότι της μίλησα... γαλλικά. Εγώ τα ζώα τα αγαπάω για αυτό έχω μονάδα τεράστια με όλων των ειδών τα ζώα μέσα», είπε ο Νίκος.  

Η Γεωργία σχολίασε την κίνηση της Πηνελόπης να πάει να τα πει στον Τσάμη που είναι πιο ευαίσθητος από όλους. Ο Νίκος δήλωσε κι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Τσάμη που μέχρι πρόσφατα τον εκτιμούσε, ενώ θεωρεί ότι η Έλενα πρέπει να παραιτηθεί από αρχηγός της γαλάζιας ομάδας. 

Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Πηνελόπης να πει πως έγιναν τα πράγματα, με τους παίκτες της να δυσανασχετούν με τα λεγόμενά της. «Η Πηνελόπη λέει ψέματα», είπε ο Γιώργος Γιαννακίδης. «Ολα καλά, είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, ψέμα δεν έχω πει σε κανέναν και σε τίποτα εδώ μέσα και για κανένα θέμα. Είμαι κομπλέ, είμαι καθαρή, ας πιστεύουν κι ας με κατηγορούν κι ας με λένε ψεύτρα γιατί αυτό θέλουν», είπε η Πηνελόπη στο cue της.  

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Χρήστος Γκυζέλης που ήταν μπροστά. «Χρησιμοποιούν λέξεις όπως "κακοποιητής ζώων" και μας βλέπουν οι οικογένειές μας. Λυπάμαι για την Πηνελόπη που το κάνει αυτό, δεν ξέρω γιατί το κάνει και τι θέλει να βγάλει. Το λέω και τρέμω... δε γουστάρω να μου λέει κανένας ότι κακοποιώ ζώα», είπε στον αχυρώνα.   

«Η λέξη κακοποίηση τώρα βγαίνει από το στόμα μου», είπε η Πηνελόπη. «Για μένα, ακόμα και μια βίαιη σπρωξιά όπως ειπώθηκε ότι έγινε, ας μείνω εκεί, ας πιστέψω ότι έγινε αυτό, μια βίαιη σπρωξιά σε ένα ζώο, για εμένα είναι μια κακοποιητική συμπεριφορά», είπε στο cue του ο Τσάμης. 

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η παραγωγή της Φάρμας να ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά από τον οποιονδήποτε. «Θα παίρναμε το ζωάκι και θα διώχναμε τον παίκτη», είπε. 

Για μια ύστατη μάχη βρέθηκαν, στη Φάρμα της Πέμπτης, στον αχυρώνα η Ελεονώρα Κεσίδου και η Πηνελόπη Ορφανουδάκη προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν στο ριάλιτι. Οι δυο διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους σε μια σειρά από απαιτητικές δοκιμασίες προκειμένου να μην δουν την πόρτα της εξόδου σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής στη Φάρμα, Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδινε διαρκώς το σήμα ώστε οι δυο μαχήτριες να συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή τους. Στο τέλος των αναμετρήσεων, όμως, μία μόνο παίκτρια θα κατάφερνε να παραμείνει στο παιχνίδι για μια ακόμα, τουλάχιστον, εβδομάδα.

Στη δύσκολη δοκιμασία με τα καρφιά, την τρίτη ανάμεσα στην Ελεωνόρα και την Πηνελόπη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τις δύο παίκτριες αν θέλουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους να τις αντικαταστήσουν.  

«Αν θέλει ο Γιώργος Γιαννακίδης από την ομάδα να κατέβει να παίξει, πολύ ευχαρίστως», είπε η Πηνελόπη με τον Γιαννακίδη να αρνείται να τη βοηθήσει. «Είμαι σε δύσκολη θέση δε θέλω να κατέβω. Οι αξίες μου ως άνθρωπος με αυτά που έχουν ειπωθεί σχετικά με την κακοποίηση ζώου δε θέλω να κατέβω, δεν μπορώ... », απάντησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο Γιώργος. «Ομαδικό πνεύμα για πάντα! Δεν πειράζει, να πέφτουν οι μάσκες...», σχολίασε ειρωνικά η Πηνελόπη στο cue της.   

Από την άλλη, η Ελεωνόρα, ζήτησε να κατέβει όποιος θέλει από την πράσινη ομάδα, με τον Νίκο Παρλάντζα να κατεβαίνει απέναντι στην Πηνελόπη. Η Έλενα σχολίασε ότι σίγουρα όλο αυτό ήταν συνεννοημένο.   

Ο Παρλάντζας άρχισε να χτυπάει τα καρφιά σαν... μηχάνημα, με την Πηνελόπη να μην προλαβαίνει να αντιδράσει και να γελάει αμήχανα.  

Ο Νίκος κατάφερε να καρφώσει και τα πέντε καρφιά μέσα σε... 55 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας και το ρεκόρ του Γιαννούλα που ήταν στα 59 δευτερόλεπτα. 

2 -1 υπέρ της Ελεονώρας έδειξε ο πίνακας για να ακολουθήσει η δοκιμασία του Μύλου. Σε αυτήν, εάν η μελαχρινή παίκτρια κατάφερνε να πάρει και πάλι την νίκη, η Πηνελόπη θα έπρεπε να αποχωρήσει με μιας από τη Φάρμα. Και τότε η Πηνελόπη πήρε την απόφαση να… κατεβάσει την Έλενα από τον εξώστη για να πάρει τη θέση της.

Αυτή ακριβώς η τράμπα, όμως, κάθε άλλο παρά βοηθητική ήταν καθώς η αρχηγός για τη Φάρμα έμελλε να ηττηθεί από την Ελεονώρα και να πρέπει η Πηνελόπη Ορφανουδάκη να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.. «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και, ότι κι αν μου πει η Πηνελόπη, η καρδιά μου είναι σμπαράλια αυτή τη στιγμή» παραδέχθηκε η Έλενα στην κάμερα του ριάλιτι.

«Όμορφο ταξίδι ήταν με τα πάνω και τα κάτω του. Θα ήθελα να το ζήσω για λίγο ακόμα αλλά δεν πειράζει. Ήταν ωραία» τόνισε, με δάκρυα, στα μάτια, η Πηνελόπη για να αποχωρήσει από τη Φάρμα στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

To trailer 25ου επεισοδίου | Δευτέρα 6.11.2023

Δειτε Επισης

Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»
Η απάντησή της Ναταλίας Δραγούμη σε σεξιστικό σχόλιο: «Είναι 8 το πρωί & έχω λάβει 10 φωτο με... μόρια»
Η τοποθέτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τα χαλιά αξίας 17.890 ευρώ στο Υπουργείο Τουρισμού
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει