Η μικρή «Σάντρα» από το «Σόι σου» έγινε 18 χρονών! - Οι αποκαλύψεις που έκανε η Βάσια Γκολφινοπούλου

Αποκάλυψε ότι τα celebrity crash της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Πασχαλάκη - Βρίσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ημικρή Σάντρα από το «Σόι σου», Βάσια Γκολφινοπούλου, μπορεί να έχει γίνει πλέον 18 χρονών και να θυμάται με νοσταλγία τα τέσσερα χρόνια της εφηβικής της ηλικίας που συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά, ως κόρη του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη, ωστόσο ο δρόμος που βαδίζει προς το παρόν οδηγεί κάπου στην οδό Σόλωνος, αφού βρίσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Σε μία διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στο youtube κανάλι του Xristt (Chris Kaouras) απάντησε σε άβολες (και μη) ερωτήσεις, κάποιες από τις οποίες απέφυγε πίνοντας «Τσάι με Λεμόνι».

Από το «Σόι Σου» στις προτάσεις που δεν απέδωσαν καρπούς

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το γεγονός ότι ξαφνιάστηκε που πήρε τον ρόλο της Σάντρας. «Είχα πάει απλά για ένα casting που με είχανε καλέσει. Δεν το περίμενα καθόλου, εντωμεταξύ κι εγώ έβλεπα φανατικά τη σειρά στην πρώτη σεζόν που δεν έπαιζα. Δεν το περίμενα καν ότι μπορεί να έχω επιλεχθεί ανάμεσα σε τόσα άτομα που ήταν εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα με το «Σόι Σου» έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και για αυτόν τον συνδυασμό είπε «δύσκολος ο συνδυασμός πρωταθλητισμού και γυρισμάτων. Σχολείο το πρωί, γύρισμα όχι καθημερινά, και μετά προπόνηση, γύρναγα σπίτι δέκα η ώρα το βράδυ και διάβαζα».

Για το λόγο που δεν έχει κάνει κάτι άλλο υποκριτικά μετά το «Σόι Σου» είπε πως «μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Έχω πάει σε αρκετά casting. Δεν έτυχε να προχωρήσει κάτι».

Τα celebrity crash και η «κλοπή»

Κατά τη διάρκεια τη συζήτησης αποκάλυψε ότι τα celebrity crash της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ότι είχε κλέψει ένα μπρελόκ από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών όταν ήταν μικρή.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Ήμουνα πολύ μικρή και στα ταμεία είχα κλέψει ένα μπρελόκ με φακό. Μετά, όταν γύρισα σπίτι, η μαμά μου το γύρισε πίσω».

Remake της σειράς «Το Σόι Σου»; Πόσο πιθανό είναι;

Οι επιτυχημένες επαναλήψεις της σειράς «Το Σόι Σου» αλλά και τα σχόλια του κοινού για remake φαίνεται να φούντωσαν τις φήμες που θέλουν να επανέρχονται στις ζωές μας ανανεωμένες οι Κυριακές της οικογένειας Χαμπέα.

Για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο η τηλεοπτική Αλεξάνδρα, Μίκρα Παπακωνσταντίνου, είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις της «Τον Alpha να ρωτήσετε αν θα γίνει ξανά το Σόι. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή γιατί όλοι οι συνάδελφοι παίζουν σε καταπληκτικά άλλα σίριαλ. Μακάρι να γίνει! Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ίδια είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»