Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για συνεργάτες του: «Με έβριζαν στο Twitter με IP από το ίδιο γραφείο»

Δανάη Μπάρκα: «Καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια: «Είχε θέματα μαζί μου, λάμβανα ανώνυμα μηνύματα» - Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι συνέχεια απειλητικά μηνύματα επειδή στήριξα την Ελεονώρα Μελέτη» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Δικός μας άνθρωπος δεχόταν απειλητικά σχόλια από λογαριασμό, στοχευμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κάτι που δεν είχε ξαναπεί έως τώρα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, στο βράδυ της Τρίτης στο #NightOut.

Ο γνωστός παρουσιαστής, είπε: «Όχι μόνο αισθάνθηκα παρασκηνιακά τρικλοποδιές, τις έφαγα κιόλας. Κι αυτά όμως μέσα στο παιχνίδι είναι. Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς στον χώρο μας, που είναι πολύ ανταγωνιστικός, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που προσπαθούσαν να σου βάλουν τρικλοποδιά, πισώπλατα μαχαιρώματα, “γιατί εσύ και όχι εγώ” και σχόλια τέτοιου είδους».

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές.

Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι πραγματικά ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι. Καβγάδες υπάρχουν, διαφωνίες υπάρχουν αλλά πρέπει να είναι μέχρι εκεί.

Τα πιο πάνω και τα πιο χοντρά, που κάποιες φορές ενδεχομένως και να μου καταλόγισαν, τα οποία ήταν ψέματα, γίνονται για συγκεκριμένους λόγους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα στον χώρο μας, τα οποία ενδεχομένως ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και πρέπει να τα ξέρει, όπως άνθρωποι που μπορεί να είναι δίπλα σου και έχουν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter όπου γράφουν για σένα για να σε κατακρίνουν.

Αντίστοιχα μπορεί να γράφουν «τι καλός» ή «τι καλή που είναι» για τον εαυτό τους, ώστε να βλέπουν ότι για μένα λένε καλά σχόλια και για τον δίπλα λένε κακά. Συμβαίνει και το είχα ψάξει κάποια στιγμή γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση».

«Πριν πολλά χρόνια έβλεπα συγκεκριμένους λογαριασμούς, οι οποίοι εκθείαζαν κάποιους από την εκπομπή στην οποία βρισκόμουν, κατηγορώντας μονίμως ή έχοντας απαξιωτικά σχόλια για κάποιους άλλους. Επειδή το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με μένα και το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Με αφορμή τη δήλωση του Κώστα Τσουρού στο #NightOut όπου αποκάλυψε πως άνθρωποι από το στενό εργασιακό περιβάλλον του τον έβριζαν στο twitter, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μια αντίστοιχη προσωπική ιστορία.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του #PameDanai, αφού παρακολούθησε το σχετικό βίντεο με τους συνεργάτες της, στη συνέχεια διηγήθηκε τη δική της ιστορία με γνωστή παρουσιάστρια που την έβριζε μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς.

«Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της… Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα ήταν, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία. Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει “η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος” με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς».

Δείτε το βίντεο στο 00:13' ΕΔΩ

Kαι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για τα social media στο #NightOut.

Και με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του Κώστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Αυτό που περιγράφει είναι τραγικό. Το να σε πολεμάει κάποιος εκ των έσω από την ίδια σου την ομάδα και ταυτόχρονα να ανεβάζει έναν άλλον άνθρωπο, δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα αυτός που το έκανε».

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Θέλω να μου πει πώς το βρήκε, γιατί ξέρω ότι υπάρχει ειδική διαδικασία. Ξέρω από περίπτωση δικού μας ανθρώπου, που τον ξέρετε δεν θα τον κατονομάσω, που υπήρχε ένας λογαριασμός που στοχευμένα έγραφε πολύ αρνητικά εναντιόν του και με απειλές κλπ…»

Δείτε το βίντεο στο 00:12' ΕΔΩ

Σε απειλητικά μηνύματα που δέχεται από ψεύτικους λογαριασμούς αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα στον Alpha. Αφορμή για αυτά, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια, στάθηκε η δημόσια στήριξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε πως «δέχομαι συνέχεια μηνύματα απειλητικά στα social media, δεν σας κάνω πλάκα, επειδή στήριξα την Ελεονώρα ότι υπονοώ άλλες παρουσιάστριες και άλλη παρουσιάστρια. Δηλαδή γράφουν τα χειρότερα και το έχουν πάει σε προσωπικό».

«Δέχομαι συνέχεια μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς επειδή ξαφνικά βγήκα και είπα κάτι. Δεν υπονοώ καμία άλλη παρουσιάστρια, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Στήριξα μια παρουσιάστρια που πιστεύω ότι είναι εξαιρετική, επιτυχημένη και ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της. Μέχρι εκεί».

«Γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι συνωμοσίες; Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν πρέπει να λες τίποτα πια» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου στην ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha.

Δείτε το βίντεο στο 01:07' ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»