Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει;»

Αιμίλιος Χειλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νίκη Λάμη, Πέτρος ΛαγούτηςΒλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη σε δηλώσεις στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ulster American» στο θέατρο «Αθηνά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κάμερα του #MEGAΚαλημέρα βρέθηκε εκεί και συνάντησε τους συντελεστές της παράστασης αλλά και λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών.

«Είχα αγωνία παρά άγχος στην πρεμιέρα. Είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες στον χώρο. Μου έχουν κάνει πολύ ωραία κομπλιμέντα στη ζωή μου», είπε ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ορέστης Τζιόβας.

«Όταν δε μου αρέσει μια παράσταση, δεν με βλέπετε εδώ στα μικρόφωνα. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος πραγματικά, η παράσταση είναι εξαιρετική, αξίζει να τη δει ο κόσμος. Δε μου λείπει η τηλεόραση, συμμετέχω σε μια σειρά», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος που βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Δηλώσεις έκανε και ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη σύζυγό του, αλλά και τις ηλικιακές κρίσεις που έχει περάσει ο ίδιος.

«Είμαστε τόσο καλά με τη γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί. Όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δώσουμε τέλος σε μια σχέση. Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει;

Των 20, των 30, των 40, των 50. Κι έχω να περάσω, αν ζω, των 60, των 70, των 80… Η κρίση είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόσθεσε επίσης: «Ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν. Δεν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου»., τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Την παράσταση παρακολούθησαν και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη, με τον αγαπημένο ηθοποιό να λέει:

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ωστόσο, μία ερώτηση τούς έκανε να αντιδράσουν.

«Στο τέλος της ημέρας μελετάω για να χαλαρώσω. Πραγματικά, οι ώρες μας είναι ελάχιστες που ξεκουραζόμαστε, για την επόμενη μέρα που θα ξαναξεκινήσουμε», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στην ερώτηση «υπάρχει κάποιο μυστικό στη μακροχρόνια σχέση;», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Εσείς τι λέτε; Δεν έχετε σχέση μάλλον ή έχετε;», ενώ η Έφη Μουρίκη τόνισε πως «τα έχουμε πει αυτά αρκετές φορές».

Όσον αφορά την κριτική, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Μπορεί να με επηρεάσει μια ενυπόγραφη αρνητική κριτική, αλλά όχι μια ανυπόγραφη χωρίς επιχειρήματα».

Στο θέατρο βρέθηκαν και η Νίκη Λάμη και ο Πέτρος Λαγούτης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»