Η νέα απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στη Μαίρη Συνατσάκη: «Μιλά για τις πλαστικές μου, υπάρχουν ντοκουμέντα»

Αντί να καταλαγιάσει εντείνεται η κόντρα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη, με την πρώτη, να ανεβάζει βίντεο στο TikTok, με απόσπασμα από το #SpataLive όπου η δεύτερη, μαζί με το υπόλοιπο πάνελ, σχολίαζαν την εμφανισή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για την ενόχλησή της όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν μιλήσει για την κόρη της, Έμμα. 

Η επιχειρηματίας τόνισε πως ποτέ δεν έβρισε το παιδί της παρουσιάστριας του Star, γεγονός που αποδεικνύεται στο βίντεο, ενώ παραδέχτηκε πως το ύφος της ήταν εκνευριστικό. 

Η νέα απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Λίγες ώρες μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε εκ νέου στη Μαίρη Συνατσάκη μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, στο οποίο οι δύο παρουσιαστές τη σχολιάζουν για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που ανέβασε η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη και οι συντελεστές της εκπομπής τότε, αναφέρονται στις πλαστικές, με τη δημοσιογράφος να γράφει χαρακτηριστικά στο βίντεο που πόσταρε:

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε με την επιχειρηματία, η οποία θέλησε να απαντήσει για το νέο βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος, κρίνοντάς την.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να δουν και να ακούσουν οι άνθρωποι με προσοχή τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα όσα συζήτησε με τη Μαίρη Συνατσάκη στην τηλεφωνική επικοινωνία τους και τόνισε πως και στα δύο βίντεο που έχει αναφερθεί η Ζήνα Κουτσελίνη, σχολιαστής είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όχι η ίδια.

«Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει μπει στο στόχαστρο η ίδια, αφού σε κανένα από τα δύο βίντεο δεν σχολιάζει» είπε ο δημοσιογράφος στη #SuperΚατερίνα.

Untitled

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κατηγορία της Κουτσελίνη για το βρίσιμο στην κόρη της

«Έγραψα απάντηση, ή τουλάχιστον τη δική μου τοποθέτηση – τέσσερις παραγράφους – όχι προχειροδουλειές, αδέλφια. Μετά, κούνησα το κεφάλι δεξιά-αριστερά, σα να συνήλθα, σα να απαλλάχτηκα από χανγκόβερ 2 ημερών και μονολόγησα την επιφοίτησή μου: Το έχουμε «λύσει» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, χρόνια τώρα (το είπε και η ίδια). Σε κάθε περίπτωση για ό,τι θες να της πεις, μιλήστε σαν άνθρωποι και μην "απαντάς" δημόσια. Είναι αυτό το κομβικό σημείο που ένιωσα να σώζω τον εαυτό μου απ' το να "ζει" μέσα απ' την τηλεόραση και να μην πράττει ως κανονικός άνθρωπος. Έσβησα το κείμενο. Τη γλιτώσαμε λοιπόν, αδέλφια – για τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αρχή της κόντρας και η απάντηση

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαίρη Συνατσάκη, σε εκδήλωση που βρέθηκε και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1».

Η απάντηση της Μαίρης

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την ενόχλησή της με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζου, όπου στο παρελθόν είχαν κάνει μια αναφορά στην κόρη της, γεγονός που την ενόχλησε.

Η επιχειρηματίας μίλησε για την εκπομπή #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου και είπε πως είναι πολύ στεναχωρημένη για όλο αυτό, τονίζοντας πως δεν έβρισε ποτέ την κόρη της δημοσιογράφου, Έμμα.

«Είναι τρομερά στενοχωρημένη, καθώς την αδικεί ο τίτλος ότι “έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη”. Δεν ισχύει αυτό και ευτυχώς που υπάρχει και το απόσπασμα που θα το αποδείξει αυτό. Έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά δεν ήθελε να μου πει όσα συζήτησαν», είπε η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου. 

Λίγη ώρα μετά, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και με τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου στο #ToPrwino 

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι “κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το “I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο “η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο» ήταν η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη.

Την πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για παλαιότερο σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος και η Μαίρη Συνατσάκη, εξασφάλισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Oι ρεπόρτερ περίμεναν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται, με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει ευγενικά να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

«Καλημέρα. Ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Τόσες κάμερες ποτέ. Παιδιά, ξέρετε ότι δε μιλάω στον δρόμο, ούτε στα αυτοκίνητα. Συγγνώμη που περιμένατε. Παιδιά δε μιλάω το ξέρετε, είναι δυνατόν να μιλήσω τώρα;» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η κόντρα ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαίρη Συνατσάκη συνεχίζεται με νέα καρφιά, αλλά και πολλά σχόλια από τα υπόλοιπα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Τη δική του άποψη για τη Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από την εκπομπή #PrwinoSousou. 

Αφορμή για τα σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στάθηκαν οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για ένα σχόλιο που είχαν κάνει στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ζητάμε και συγγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί «θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας» υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», κατέληξε στο σχόλιό του για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ξανά από χθες με τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησαν σήμερα στο #MegaΚαλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε σήμερα στο #MegaΚαλημέρα. και αναφέρθηκε σε κάτι προσωπικό που έχει η ίδια με τη Μαίρη Συνατσάκη και το οποίο ακόμα δεν το έχουν λύσει μεταξύ τους.

«Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη.

Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης».

Δείτε το βίντεο στο 00:02' ΕΔΩ

Για την κόντρα μίλησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του #HappyDay.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων…  Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».

Δείτε το βίντεο στο 00:16' ΕΔΩ

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει, θέλησε να τοποθετηθεί η Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του #FaysTime συζήτησε με τους συνεργάτες της τα όσα έχουν δηλώσει οι δύο κυρίες μέχρι στιγμής και τόνισε πως η παρουσιάστρια του Star επανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς ενοχλήθηκε με την αναφορά στην κόρη της.

«Ενοχλήθηκε που αναφέρθηκαν στο παιδί της, αυτό ήταν και τίποτα άλλο. Το θέμα με το παιδί της είναι πάνω από όλα. Δεν γίνεται να την πείραξε περισσότερο ο σχολιασμός για τις πλαστικές, παρά για το παιδί. Το παράπονό της ήταν ότι η Μαίρη δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στην ίδια ως μάνα και ως γυναίκα. Είμαι κάθετη για το θέμα με το παιδί, δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη πάρα πολλά χρόνια, ποτέ δεν την πέτυχα μια στιγμή να κάνει ένα απρεπές σχόλιο. Δεν μπόρεσε να υπηρετήσει τον ρόλο του να βρίσκεται σε κάποιο πάνελ κάποιες εκπομπής. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο και στη Μαίρη. Δεν ήταν ο εαυτός της και για αυτό δεν το συνέχισε. Μέχρι να φτάσει σε αυτή την επιλογή, σίγουρα θα έχει κάνει και ατοπήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει όμως, ότι όλος ο κόσμος της είναι αυτός», συμπλήρωσε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Τον «πόλεμο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε για το μπούλινγκ που η ίδια έχει βιώσει στην τηλεόραση «καρφώνοντας» και τον Βαγγέλη Περρή.

«Γενικότερα, θα μιλήσω τώρα για τον εαυτό μου και οφείλω να μιλήσω στη συγκεκριμένη στιγμή, είναι χυδαίο οποιοσδήποτε σχολιάζει μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση έχω δεχθεί το μεγαλύτερο μπούλινγκ. Το μεγαλύτερο μπούλινγκ. Το ξεχνάμε όμως αυτό, το περνάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να δηλώσει στη συνέχει τα εξής.

«Επίσης και οι άνθρωποι που θίγονται να σχολιάζουν τη δική τους εμφάνιση, δεν το λέω για την Ζήνα αλλά γενικώς, καλό είναι να μην σχολιάζουν ούτε των άλλων την εμφάνιση. Ας μείνεις λοιπόν στο αν σ’ αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τα λέει, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τοποθετείται και όχι στην εξωτερική εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ότι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα, από εκεί και πέρα όμως, αν δεν θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς αυτόν τον άνθρωπο. Κάνε ζάπινγκ. Είναι πολύ άκομψο γυναίκες ειδικά να σχολιάζουν άλλες γυναίκες με τέτοια υπονοούμενα για την εξωτερική τους εμφάνιση».

«Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα… Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» υπογράμμισε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στον Alpha.

Δείτε το βίντεο στο 00:53' ΕΔΩ

Με το θέμα ασχολήθηκαν και στο #ToPrwino, όπου ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής τοποθετήθηκαν με διάφορους τρόπους.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Βαγγέλης Περρής επισήμανε μεταξύ άλλων: «Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα το οποίο έμπαινε από κάτω…».

Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας για να διευκρινίσει: «Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της».

«Όπως όλοι…», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε και με αφορμή τα όσα σχολίασαν Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή στις πρωινές εκπομπές.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια.

Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».

.Στο #PrwinoSousou έπαιξαν το πρωί της Τετάρτης τη συνέχεια των δηλώσεων μεταξύ των δύο πλευρών και οι συνεργάτες της εκπομπής τοποθετήθηκαν ποικιλοτρόπως.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Η πορεία της Ζήνας μετά από τόσα χρόνια που έχει δουλέψει τόσο σκληρά, που έχει βγει και μπροστά από τις κάμερες και έχει πετύχει… γιατί ασχολείται; 9 χρόνια μετά γιατί ασχολείται; Γιατί ασχολείται»;

«Γιατί είναι κάτι που την έχει πειράξει.», παρατήρησε η Ελένη Τσολάκη, για να απαντήσει η Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Να σου πω κάτι Ελένη μου; Γιατί κοιτάζει προς τα κάτω; Γιατί κοιτάζει προς τα κάτω; Μετά από εννέα χρόνια»;

Την δική του αιχμηρή απάντηση για την Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε ο τότε συνεργάτης της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που ήταν παρών στο συμβάν καθώς υπήρξε πάνελ στην εκπομπή #SpataLive με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τόνισε πως είναι κατινιά να αναπαράγεται κάτι που έχει γίνει εννιά χρόνια πριν…

«Είναι ένα θέμα το οποίο έτυχε να βρίσκομαι μπροστά… υπό άλλες συνθήκες δεν θα το συζητούσα καν και δεν με νοιάζει κιόλας, δεν νομίζω ότι νοιάζει τον κόσμο αυτό το πράγμα. Εννέα χρόνια μετά να θυμηθούμε για κάτι που είπε και ζητήθηκε συγνώμη, εντάξει είναι κατινιά ρε φίλε. Εγώ σκέφτομαι το κίνητρο πίσω από αυτή τη δήλωση, να σου φάω το podcast; ότι είσαι ψεύτικος; ποιος είναι αληθινός στην τηλεόραση;… Δεν την ξέρω την Κουτσελίνη, δεν έχω κάτι απέναντί της αλλά μέσα από αυτά τα εννιά χρόνια έχουν γίνει και καλά ειδικά από τη Μαίρη.

Αυτή είναι η σαπίλα του τηλεοπτικού συστήματος πλέον. Αν το σκεφτείς όλα αυτό το σκετσάκι δεν είχε κάποια θέση, είναι η κλασσική Συνατσάκη όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια. Επίσης γιατί ενώ είμαστε τόσα άτομα στο πάνελ έπεσε όλο αυτό πάνω στη Μαίρη; επειδή είχαν το podcast; όλα από το πάνελ τα άτομα που θα έλεγαν τέτοια χοντράδα είναι Ουγγαρέζος και εγώ γιατί η υπόθεση αυτή πήγε στη Μαίρη; Για την Μαίρη έχω να σου πω 100 θετικά πράγματα αντί να αναφέρουμε τα 100 θετικά πράγματα έχουμε αυτή τη σαπίλα της ελληνικής τηλεόρασης να αναφέρουμε το ένα αρνητικό. Η Μαίρη είναι τα πιο αξιοπρεπή άτομα που ξέρω στη ζωή μου, πότε η Μαίρη δεν ήταν το άτομο που θα λέγεται χοντράδα..» σχολίασε ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»