H Ταμίλα Κουλίεβα σε κοινή συνέντευξη με τον πρώην σύζυγο & πατέρα του γιου της: «Tο παιδί μας είναι το κέντρο»

H Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την καταγωγή της και τα συναισθήματα που την κυρίευσαν με τον πρόσφατο πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανία: «Ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι που ούτε εγκρίνω ούτε συμμετέχω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένοι στην εκπομπή #The2nightShow βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 29/11 η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας τον γάμο, τον γιο τους και την επιστροφή στην Ελλάδα.

«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», σημείωσε ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Από πλευράς της η Ταμίλα Κουλίεβα πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

Σχετικά με την γνωριμία τους η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε:  «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε ότι ο Γρηγόρης Καραντινάκης είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για την καταγωγή της και τα συναισθήματα που την κυρίευσαν με τον πρόσφατο πόλεμο στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πως «η δική μου καταγωγή είναι ρωσική ενώ ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν. Με το πόλεμο τώρα στην Ουκρανία έχω περάσει από πάρα πολλά συναισθήματα και στην αρχή ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι ήταν αμιγώς δικά μου συναισθήματα».

«Δηλαδή απ’ έξω ουδέποτε κανείς μου δεν μου είπε τίποτα. Έπρεπε λοιπόν να το χειριστώ. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ γιατί βλέπω ότι και τα κλασικά έργα συνεχίζουν να ανεβαίνουν και δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη προς τον ρώσικο πολιτισμό».

«Και το έργο που ανεβάζουμε τώρα στο θέατρο είναι ενός Ρώσου συγγραφέα. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν αισθάνομαι τόσο έντονα όλο αυτό. Έχει περάσει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ταμίλα Κουλίεβα στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»