Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης

Ο Νίκος Φλωρινιώτης που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, έκανε γνωστή τη νοσηλεία του μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Φλωρινιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αδελφή του, Άννα και τον Κώστα Χαρδαβέλλα που πήγε να τον επισκεφθεί.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ. Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

nikos_floriniotis_1701168288_3245957323892722135_9029220948

«Η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω. Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα. Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ.

Είχα φριχτούς πόνους. Προς το παρόν κάνω ανοσοθεραπεία, μετά χημειοθεραπείες, μετά ακτινοβολίες, αλλά μπορεί να μην χρειαστούν. Μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να τη γλιτώσω. Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία» είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Φλωρινιώτης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό #Λοιπόν.

nikos_floriniotis_1701168288_3245957324110914518_9029220948

nikos_floriniotis_1701168288_3245957324119401737_9029220948

Η εκπομπή #SuperΚατερίνα και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, επικοινώνησαν με τον Νίκο Φλωρινιώτη ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη. Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του» ανέφερε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Δείτε το βίντεο στο 00:43' ΕΔΩ

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε και στην εκπομπή #PrwinoSousou

H Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο #ΤοPrwino την κατάσταση της υγείας του γιου της, Νίκου ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αρχικά είπε: «Η κατάσταση του γιου μου πάει μία χαρά γιατί έχω εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο, στους γιατρούς και θα πάμε πάρα πολύ καλά αύριο πρώτα ο Θεός ξεκινάμε την ανοσοθεραπεία. Το παλεύω να είμαι δυνατή με ενδιαφέρει τώρα πρωτίστως για τον Νίκο και τα άλλα παιδιά και τα εγγόνια μου αλλά θα πάνε όλα καλά, ο Θεός είναι μεγάλος».

Και πρόσθεσε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Είναι περίεργα και δύσκολα… πέρασαν όλα μαζί και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι μας συμβαίνει. Οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους. να μη λυγίσουν ποτέ, να είναι δυνατοί, να πιστεύουν εκεί που πιστεύουν να πιστεύουν στους γιατρούς τους και όλα θα πάνε καλά. Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι δυνατός σαν εμένα γιατί δεν είναι εδώ... Πιστεύω ότι εγώ ήμουν πιο δυνατή από τον Γιάννη».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»