#FameStoryGR: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε! Ντουέτο - έκπληξη από τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα

#FameStoryGR: «Σήμερα Φειδία ήταν η απόδειξη γιατί αξίζεις όλα αυτά τα μπράβο κάθε βδομάδα» - «Είδα μία Andrew που ήταν απενοχοποιημένη στη σκηνή, ακομπλεξάριστη. Ήθελα να σε δω να ξεκλειδώνεσαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το 9ο live του Fame Story ξεκίνησε από τους σπουδαστές της ακαδημίας.

Οι παίκτες ανέβηκαν στο stage ερμηνεύοντας το Let me entertain you από Robbie Williams.

Αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε θεαματική είσοδο καλησπερίζοντας κοινό και κριτές λίγο πριν ανακοινώσει ποιος υποψήφιος προς αποχώρηση κέρδισε την ασυλία.

Στους ρυθμούς του Light και με mood τράπερ ο οικοδεσπότης μαγνήτισε τα βλέμματα με το στραφταλιζέ φούτερ του και υποσχέθηκε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι απόψε δεν θα έχουμε διπλή αποχώρηση αλλά από την επόμενη εβδομάδα.

Η αγωνία έληξε για την Αριστέα σύντομα καθώς το κοινό τη στήριξε με τι περισσότερες ψήφους.

Η Ηρώ στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι τη θέση της πήρε η Ελεάννα.

Μία χάρη ζήτησε ο Νίκος Κοκλώνης από Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα και φυσικά δεν τον άφησαν δυσαρεστημένο!

Ο CEO της Barking Well Media ζήτησε από τους δύο κριτές του σόου να δώσουν μία γεύση στους τηλεθεατές από το υπέροχο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει τη φετινή σεζόν για τους θαμώνες του NOX.

«Δεν θα μας δείξετε κάτι; Ένα τσακ!» είπε ο παρουσιαστής.

«Ούτε μία πρόβα; Πώς θα το πούμε έτσι;» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Αν και τους έπιασε απροετοίμαστους δέχτηκαν με χαρά και μόλις επέστρεψαν από το διάλειμμα τραγούδησαν ένα αγαπημένο κομμάτι που έχουμε αγαπήσει με τις φωνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Η αγάπη θέλει δύο» είπαν και μάλιστα με ελαφρώς ραπ στοιχείο χάρη στις απολαυστικές παρεμβάσεις του Light με το κοινό να τους αποθεώνει στο χειροκρότημα!

Ξεσηκώθηκε το πλατό του Fame Story αφού η Χαρά Βέρρα εμφανίστηκε επί σκηνής και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της έκανε τους πάντες να χορέψουν παραδοσιακά και να γίνουν ένα με την τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, έδωσε και λίγο το μικρόφωνο στον Νίκο Κοκλώνη, μιας και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Το Twitter ξεσηκώθηκε εξίσου μαζί της και την αποθέωσαν για τη φωνή της!

Μεταξύ άλλων, αφιέρωσε και ένα τραγούδι στη Βάσω Χατζή που έφυγε από τη ζωή.

Οι υποψήφιοι

Τραγούδι της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσε η Megan στο Fame Story παρότι δεν το γνώριζε και το έμαθε από την αρχή.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή αγχώνεται και για αυτό δεν αποδίδει πάντα όσο θα ήθελα.

«Είμαι υπερήφανη για σένα. Είναι τραγούδι δύσκολο ειδικά για ένα κορίτσι που δεν είναι το στυλ του. Το είπες ωραία και ας στόναρες. Ήσουν μέσα σε αυτό, τα μάτια σου, το βλέμμα σου. Δεν ένιωσα άβολα. Χαίρομαι όταν παίρνεις κάτι έξω από την προσωπικότητά σου και το βγάζεις εις πέρας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Νιώθω ότι είναι έξω από τα νερά σου. Ένιωσα ότι στο τέλος δεν τα κατάφερες γιατί είναι έξω από αυτό που είσαι εσύ. Είσαι ποπ τραγουδίστρια που σου αρέσει να “τρως” την πίστα. Είχε αρκετές ερμηνευτικές απαιτήσεις και νιώθω ότι κάποια στιγμή ήταν πάνω από σένα και δεν μπόρεσες να το εκφράσεις όπως το ήθελες. Ήταν μια όχι και τόσο καλή εμφάνισή σου», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light από την πλευρά του, είπε: «Ίσως να ήμουν πιο εντυπωσιασμένος αν ήμασταν στα πρώτα lives. Στο επίπεδο που έχουμε φτάσει τώρα είναι όλα πιο απαιτητικά. Δεν είναι το στυλ σου αλλά αυτό πρέπει να είναι δικαιολογία και ελαφρυντικό. Έχουμε δει σπουδαστές να έχουν κάνει πράγματα έξω από τα νερά σου. Όταν σκέφτομαι τον νικητή, δεν τον σκέφτομαι μονοδιάστατα. Θεωρώ ότι ήταν μια μέτρια εμφάνιση, δεν θα σε κατακεραυνώσω. Στο 9ο live έπρεπε να είσαι καλύτερη».

Ο Γιώργος Αρσενάκος κατέληξε: «Σε στιγμές ήσουν καλή. Και λέω “γιατί δεν είσαι σε όλο καλή;”. Δεν δούλεψες; Το φοβήθηκες; Ήταν ένα τραγούδι που είχε καλές στιγμές και θα έπρεπε να είναι σε όλο το φάσμα του. Ήταν σαν καρδιογράφημα το live, μία το έχανε, μία το έβρισκε. Ήταν μια μέτρια εμφάνιση».

Σαν άλλο Barbie Girl ανέβηκε η Ελεάννα και τραγούδησε το ομώνυμο κομμάτι από Aqua με τη βοήθεια του Σωτήρη ως Ken!

Η εμφάνισή της όμως δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην επιτροπή.

«Προσπάθησες να δείξεις τις κινήσεις που σου έδειξαν αλλά ήταν σαν να μην το πίστευες ότι ήσουν η Barbie» σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Σπάσανε τα κριντζόμετρα. Βάρεσαν τελικές τα μηχανάκια της ετεροντροπής. Δεν μου άρεσε» συνέχισε αυστηρά ο Light.

Εξίσου απογοητευμένος έμεινε ο Γιώργος Αρσενάκος. «Ούτε εμένα με έπεισε αγάπη. Περίμενα να παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό αλλά στη σκηνή δεν έφτασε».

Ο Αντώνης Ρέμος επεσήμανε ότι: «Αυτό είναι το πρώτο AI performance σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουμε δει. Τραγούδησες με μία αμηχανία, ήταν αμήχανο όλο το πράγμα. Ήταν σαν να ήσουν ρομποτάκι».

Το Τυχερό του αστέρι θέλει να βρει ο Δημήτρης Κλειδάς και θέλησε να αγγίξει και τους κριτές με την ερμηνεία του.

Η μπαλάντα που πήρε ζωή ξανά μέσα από τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε το κοινό να καταχειροκροτήσει τον Δημήτρη.

«Το συναίσθημα το βρήκε. Το τραγούδι δεν το ξέρω! Θα μπορούσε να είναι πραγματικά δικό σου τραγούδι. Μακάρι το κομμάτι να ήταν δικό σου και θα πήγαινε πολύ καλά και ο κόσμος θα σε αγαπούσε πολύ. Ο κόσμος σε αγάπησε για άλλη μια φορά», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Εγώ φοβήθηκα στην αρχή, ότι δεν θα με κέρδισε. Προχωρώντας και εξελίσσοντας όλο το τραγούδι έδωσες τον δικό σου χαρακτήρα. Είναι ένα σημαντικό βήμα και απόκτημα να μπορεί να σφραγίζει και να καθορίζει τα τραγούδια που λέει», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Είμαι συγκινημένη! Τα λόγια είναι περιττά. Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα, για ότι έχεις περάσει, για το πόσο δυνατός είσαι. Το πώς ήρθες και ξεκίνησες εδώ και για αυτή την υπέροχη ερμηνεία που μας έδωσες σήμερα. Αν δεις την πρώτη σου εμφάνιση το πόσο αμήχανος ήσουν και δεις το σημερινό, το λέβελ έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Το ερμήνευσες συγκλονιστικά. Θα μπορούσα να κλείνω τα μάτια μου και να σε ακούω όλη την ώρα. Ήθελα να σε κοιτάω γιατί το κύτταρό σου εννοούσε όσα έλεγε το τραγούδι», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light κατέληξε: «Μου άρεσε πολύ! Έχεις μια μαγευτική φωνή. Απλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, όσο μειώνονται οι σπουδαστές το επίπεδο ανεβαίνει. Το κουπλέ σου έχανε σήμερα. Αλλά έχεις αυτή τη φωνή που θα σε σώσει 9 στις 10. Στο ρεφρέν το απογείωσες το τραγούδι. Σε αντιμετωπίζω ως έναν σπουδαστή που έχει τα φόντα να είναι ο νικητής. Πρέπει όσο είναι το τραγούδι να μην χάνεις. Σε σώζει η φωνή σου αλλά θέλω πιο πολλή συγκέντρωση».

Ο Γιώργος Θεοφάνους παίρνοντας τον λόγο είπε πως αν ήταν ο τελικός σήμερα «θα του το έδινα!».

Oι Κύπριοι

Με ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια στη δισκογραφία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανίστηκε η Andrew.

Έβαλε τα δυνατά της και τραγούδησε το «Βενζινάδικο» θέλοντας να πατήσει σωστά στις νότες αλλά και να δώσει τον δικό της χαρακτήρα στο act.

«Έχεις πάθει κάτι και θέλεις να το δίνεις όλο. Ένιωσα ότι σε μερικά σημεία φώναζες, στακάτα, δεν ξέρω γιατί. Θεωρώ ότι ερμηνευτικά θα μπορούσες να το πεις καλύτερα».

«Έχεις πάθει Νίκο Κοκλώνη» πρόσθεσε με χιούμορ ο Αντώνης Ρέμος και συνέχισε: «Και εγώ ένιωσα ότι απενοχοποιήθηκες και τραγούδησες έτσι όπως έπρεπε να τραγουδήσεις».

Ο δε Light συμφώνησε τόσο με Ελένη Φουρέιρα όσο και με Αντώνη Ρέμο. «Είδα μία Andrew που ήταν απενοχοποιημένη στη σκηνή, ακομπλεξάριστη. Ήθελα να σε δω να ξεκλειδώνεσαι. Στο κομμάτι της ερμηνείας θα συμφωνήσω με την Ελένη, κάποιες στιγμές και εγώ σε έπιασα να φωνάζεις».

«Στο 9ο live αρχίζεις και βρίσκεις τον εαυτό σου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Με διαφορετικό στυλ τραγουδιού εμφανίστηκε ο Φειδίας αφού ερμήνευσε Θέμη Αδαμαντίδη.

Παρότι είναι τραγούδι τελείως έξω από τα νερά του κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά τους κριτές και ιδίως τον δύσπιστο Light.

«Αυτό που ακούσαμε σήμερα ήταν ένα δείγμα ενός ανθρώπου που έχει ταλέντο και μπορεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι ρεπερτόριο του έρθει. Για δεύτερη βδομάδα θα σου πω ταπεινότητα, μαζεμένος ο αέρας και συνέχισε να δουλεύεις. Δεν χρειάζεται να ξεφεύγεις. Η επιτροπή σου έχει μιλήσει με ευνοϊκά σχόλια αλλά μην ξεφύγεις», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Φάνηκε ότι το δούλεψες γιατί είναι έξω από σένα. Μπράβο σου για την προσπάθειά σου. Το τραγούδησε πολύ καλά. Βάση της ιδιοσυγκρασίας του σαν τραγουδιστής, όλο αυτό το τραγούδησε εξαιρετικά. Κατάφερες να σταθείς αντάξια της μαγκιάς σου και της επαγγελματικότητάς σου», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light λέει: «Ήμουν ο πρώτος που έλεγα ότι σε είχαμε νταντεμένο. Βλέπω σήμερα Θέμης Αδαμαντίδης. Ήθελα να το πεις καλά, δεν σε περίμενα στην στροφή. Το είπες πολύ καλά ρε φίλε, μπράβο σου. Αυτό που λέει ο Γιώργος για την ταπεινότητα το αντιλαμβάνομαι αλλά είμαι από άλλη σχολή. Για μένα σήμερα απέδειξες ότι είσαι full of yourself».

Η Ελένη Φουρέιρα κατέληξε: «Σήμερα αποδεικνύει γιατί εμείς λέμε αποθεωτικά σχόλια. Είσαι καταπληκτικός, έχω δει κάτι σε σένα! Όλος ο κόσμος το έχει δει. Σήμερα ήταν η απόδειξη γιατί αξίζεις όλα αυτά τα μπράβο κάθε βδομάδα».

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι

Τραγούδι της Ηρούς ερμήνευσε ο Σωτήρης, εκφράζοντας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τον ενθουσιασμό του.

Μάλιστα, η Ηρώ επισκέφθηκε ξανά τη μουσική Ακαδημία προκειμένου να τον συμβουλέψει για το πως πρέπει να προσεγγίσει το τραγούδι.

«Αυτό το ρεπορτόριο που άγγιξες, μπορείς να το υποστηρίξεις, σου ταιριάζει. Σήμερα δεν μπήκες καλά το κουπλέ, το έσωσες στο ρεφρέν. Είχα παραπάνω προσδοκίες από σένα. Περίμενα ότι θα το έσκιζες. Το είπες καλά και με πολλή δουλειά είναι ένα ρεπερτόριο που σου ταιριάζει», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Έχεις ένα χαρακτηριστικό στο λαιμό σου. Όλο το τραγούδι δεν μπήκες καλά. Ένιωσα ότι το τραγούδι ήταν στακάτο. Δεν υπήρχε μια νότα να την τραβήξεις. Θα ήθελα σε κάποια σημεία να τραβήξεις τη νότα. Θα έπαιρνα κάτι από την ερμηνεία της Ηρούς. Να έβαζες λίγο παραπάνω συναίσθημα. Άρχισα να βλέπω τον Φειδία σε κάποιες εκφράσεις. Είδα κάτι άλλο. Δεν με χάλασε αλλά ήταν κάτι άλλο», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήταν το φρύδι σου σηκωμένο και έκανες τον μοιραίο. Ήσουν ο φρυδίας και όχι ο Φειδίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανες ένα θέμα ότι δεν θες να σε χαρακτηρίζει ότι είσαι ένα ωραίο παιδί. Αυτή τη βδομάδα προσπάθησες να είσαι ωραίο παιδί. Επιχείρησες πέρα από αυτό που είσαι φυσικά, να είσαι και λίγο μοιραίος. Το τραγούδι που είχες σήμερα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία φωνητικά. Περίμενα ότι θα έδινες κάτι πιο έξτρα πάνω του. Επειδή είδες ότι μπορείς να πατήσεις εύκολα πάνω του, δεν δούλεψες τόσο σκληρά. Θα ήθελα να σε δω λίγο παθιασμένο. Νιώθω σαν να έχεις κάτι λίγο πίσω», συνέχισε ο Light.

Ο Danny και ο Victor ερμηνεύοντας Bruno Mars μετά από το τραγούδι που τους δόθηκε από τους καθηγητές.

Κατά την εμφάνισή τους είχαν τεράστια ενέργεια που ξεσήκωσαν το κοινό! Ισχύει το ίδιο και για τους κριτές;

«Θεωρώ ότι όντως δείχνετε μια βελτίωση σε κάθε σας εμφάνιση. Ήταν πιο δομημένο σαν σύνολο. Δεν μπορώ να πω ότι φωνητικά είδα κάτι το εξαιρετικό. Θα πω ότι ήταν ένα καλό performance για εσάς. Δεν πετάω την σκούφια μου! Θα έβαζα ένα 7 στα δέκα. Θέλω να δω κάτι που ξεφεύγει κάθε φορά από εσάς και θα πω “ωπ, εδώ είμαστε”», είπε ο Light.

«Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Φέρεστε σαν ένας και είναι τρομερό αυτό που βλέπουμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Στο κομμάτι του σόου έχετε να δώσετε πολλά πράγματα. Φωνητικά μου άρεσε αυτό που άκουσα. Ήταν ένα από τα live που μπορέσατε να στηρίξετε αυτό που παρουσιάζεται και έρχεται», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Βλέπω τρομερή βελτίωση, δεν με αγχώνεται πια. Το κάνατε τελείως δικό σας! Θέλω να βλέπω αυτό που κάνατε. Ήσασταν εκεί, η βελτίωση είναι καταπληκτικοί. Είστε μοναδικοί».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Όντως σήμερα το δικό σας το act είχε κάτι που με ικανοποίησε! Το δώσατε με έναν δικό σας τρόπο, χωρίς να κάνετε παιχνίδι με τις ψεύτικες. Δώσατε ένα δικό σας χαρακτήρα. Έχετε βελτιωθεί και να συνεχίσετε έτσι».

Με κλάματα κύλησε η εβδομάδα για την Αριστέα καθώς δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι το τραγούδι που της ανατέθηκε

Κλήθηκε να ερμηνεύσει τη «Μάντισσα» και τελικά ήταν για καλό αφού κατέπληξε τους πάντες παρά τη «μίρλα» που προηγήθηκε, όπως σημείωσε και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αριστέα μου, αρίστευσες. Ήταν από τις ωραιότερες εμφανίσεις σου. Είχε μέτρο, ρυθμό και το πιο σημαντικό, ότι έκανες αυτό ακριβώς που έπρεπε» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Σήμερα ήσουν καταπληκτική, ήταν εμφάνιση τελικού» συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light έκρινε πως «ήταν η καλύτερη εμφάνιση απόψε. Μου άρεσες πάρα πολύ. Τους ξεβράκωσες! Ήσουν τρομερή, ήταν παρουσία τελικού. Μπράβο σου!».

Εντυπωσιασμένη και η Ελένη Φουρέιρα αλλά απόρησε από πού προήλθε όλη αυτή η αρνητική ενέργεια των προηγούμενων ημερών.

«Γιατί τόσο κλάμα; Και ανοίγεις το στόμα σου και λέω “μας κοροϊδεύει;”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο ήλιος βασιλεύει» τραγούδησε ο Τίτος και δοκιμάστηκε και στο παραδοσιακό ρεπερτόριο που είναι πολύ ιδιαίτερο για τους Έλληνες της ξενιτιάς, όπως ο ίδιος.

Φωνητικά ήταν σωστός αλλά δεν το απογείωσε με το συναίσθημά του σύμφωνα με τους κριτές.

«Τίτο, ένιωσα ότι ήσουν μια χαρά. Με προσπάθεια και λίγη δουλειά παραπάνω θα τα καταφέρεις. Η ψυχή σου έχει δημοτικό τραγούδι» είπε ο Αντώνης Ρέμος ενώ μαζί του συμφώνησε και ο Γιώργος Αρσενάκος.

AdvertisementEnd of ad break in 14 s

«Μέχρι να χορέψεις λίγο μου έβγαλες την ψυχή αλλά τραγούδησες πάρα πολύ ωραία» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light είχε όμως ενστάσεις. «Μου άρεσε πάρα πολύ, δεν είμαι ειδήμων, αλλά νιώθω ότι θα έπρεπε να προσπαθήσω να το αποδομήσω σε μεγάλο βαθμό για να βρω κάτι λάθος».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή δε ήταν όταν εμφανίστηκαν στο πλατό η γιαγιά και ο παππούς του Τίτου που ήρθαν για να καμαρώσουν τον εγγονό τους από κοντά.

Με ένα τραγούδι έξω από τα νερά του εμφανίστηκε, ο Γιάννης, αφού ερμήνευσε Elvis Presley.

Παρότι ήταν στα αγγλικά, προσπάθησε να το φέρει εις πέρας και να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή.

«Δεν ένιωθα άβολα. Ήσουν πολύ χαλαρός και αυτό σου βγήκε σε ωραία ερμηνεία. Αυτό όλο που έδωσες στο τραγούδι, δώσε το και σε δικό σου ρεπερτόριο. Έδωσες καλή ενέργεια. Δεν ένιωσα άβολα που το περίμενα. Ο Γιάννης έχει ταλέντο, έχει χροιά αλλά σπαταλάτε σε πράγματα που δεν είναι ο σκοπός που ήρθε εδώ», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα, πρόσθεσε: «Αγχώθηκα. Καταλαβαίνω ότι η προφορά σου δεν είναι καλή. Ξέρουμε το ταλέντο του, τις δυνατότητές σου. Έκανες μια καλή προσπάθεια για κάτι που είναι έξω από τα νερά σου. Θέλω να σου πω μπράβο γιατί με αξιοπρέπεια στάθηκες σε αυτό το τραγούδι και το κατάφερες όσο καλύτερα μπορούσες».

«Το πρόσημο είναι θετικό και για μένα. Στάθηκες αξιοπρεπώς στην σκηνή. Δεν θα κολλήσω στις προφορές και αυτά. Αυτό που αντιλήφθηκα είναι ότι ήσουν σφιγμένος, αγχωμένος, μαγκωμένος και δεν μπόρεσες να το ξεπεράσεις στην σκηνή. Ήταν πασιφανές ότι ένιωθες άβολα. Ήταν πολύ κραυγαλέο ότι ένιωθες άβολα. Έφαγες και μια κοτσίδα κάποια στιγμή αλλά συνέχισες. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ρεπερτόριό σου. Για μένα είσαι λίγο πάνω από το μέτριο», συνέχισε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Σε χάρηκα, μου κάνεις και ένα φιζίκ σαν τον Έλβις. Νιώθω ότι δεν το χάρηκες, είχες στο μυαλό σου να θυμηθείς τα λόγια. Έχεις μια καλή φωνή, οι νότες σου ήταν άψογες. Ουσιαστικά ήσουν πολύ καλά τονικός! Αλλά ήθελα να σε δω να φοράς τον ρόλο του Έλβις».

Η ένταση ανέβηκε για λίγο ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Light αφού έπεσαν στο τραπέζι πληροφορίες που «καίνε» τον βασιλιά του Rock n’ Roll.

Σε γνώριμα ερμηνευτικά μονοπάτια που της ταιριάζουν έπαιξε μπάλα η Άννα

Η παίκτρια είπε το κομμάτι «Ακόμα μία» της Άννας Βίσση και έβαλε φωτιά στο stage με τη δυναμική της παρουσία.

Η ενέργειά της και η ένταση που έβγαλε δεν έμεινε ασχολίαστη και πρώτος που της έδωσε συγχαρητήρια για το act ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ανεβαίνεις και το ζεις. Άννα, ό,τι και να κάνεις το κάνεις ωραία. Το απογείωσες, τα έσπασες!» πήρε τον λόγο πρώτη η Ελένη Φουρέιρα.

«Κάθε φορά που ανεβαίνεις εδώ πάνω είσαι όλο και καλύτερη. Το έσκισες, μπράβο» πρόσθεσε ο Light.

«Ξεκίνησες πιο ροκ, συνέχισες πιο λαϊκή, τώρα πια υπάρχει ένας συνδυασμός ροκ – λαϊκό, με μαγκιά, αυτοπεποίθηση, πολύ ωραίο» ήταν τα λόγια του Γιώργου Αρσενάκου.

Ο Αντώνης Ρέμος βρήκε υπέροχη την εμφάνισή της και συνέχισε το σερί με τους επαίνους. «Τρίζει η καρέκλα της Αριστέας, ήταν τα δύο καλύτερα acts απόψε» ανέφερε.

Η αποχώρηση

Το καρδιοχτύπι έντονο για τους διαγωνιζόμενους που έδωσαν το 100% στο stage για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να διασφαλίσουν τη θέση τους στο μουσικό ριάλιτι.

Η επιτροπή έκρινε αυστηρά τις εμφανίσεις, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για να βρει αδύναμα σημεία και αστοχίες.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε τους τρεις υποψήφιους δίπλα του και ανακοίνωσε πρώτα σε ποιον έδωσε το κοινό ασυλία.

Η Ελεάννα ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και επέστρεψε ασφαλής στη θέση της.

Η τελική απόφαση ήταν δύσκολη για τους κριτές, οι οποίοι ύστερα από πολλή σκέψη έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στον Δημήτρη με αποτέλεσμα η Μέγκαν να δει την πόρτα της εξόδου.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»