Φαίη Σκορδά: «Παρουσιαστές βγάζουν αυτές τις πληροφορίες γιατί έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους»

Άρης Καβατζίκης: «Έχουν γραφτεί τρία ρεπορτάζ για το μέλλον του «Πάμε Δανάη», αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ψάχνουμε για δουλειά» - Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Είχαν πει πέρυσι στην εκπομπή της Φαίης ότι η εκπομπή μας δεν θα υπάρχει φέτος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το σήμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου έδωσε η Φαίη Σκορδά με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου γνωστού εμπορικού καταστήματος, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 22/11.

Η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, #FaysTime, ντυμένη στα κόκκινα, καλησπέρισε το πλήθος κόσμου που βρίσκονταν στο σημείο, και στη συνέχεια, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της εορταστική περιόδου, μιας και ο χρόνος για τα Χριστούγεννα, μετρά ήδη αντίστροφα.

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες της δηλώσεις η Φαίη Σκορδά, απαντώντας για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Σχετικά για τον λόγο που επέλεξε να απαντήσει, στα σενάρια που την θέλουν σύντομα εκτός ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά. 

Και πρόσθεσε: «Εγώ όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δεν χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Είναι η πρώτη φορά που δεν δέχτηκα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια, αλλά δεν απαντώ», είπε η Φαίη Σκορδά για τα δημοσιεύματα γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής #FaysTime η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησαν σε έναν διάλογο σχετικά με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και όλα όσα γράφονται για το μέλλον των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

«Τα μισά θέματα από αυτά τα ρεπορτάζ είναι μπαρούφες. Γράφονται από ανθρώπους και λέγονται και αναπαράγονται. Όπως για παράδειγμα το θέμα με τη Δανάη Μπάρκα και τον Κώστα Τσουρό, δεν έκανε κανείς τον κόπο να τους πάρει τηλέφωνο. Πολλά θέματα που γράφονται ιδίως σε site βγαίνουν από το κεφάλι ενός ανθρώπου» τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Φαίη Σκορδά να διαφωνεί με τον συνεργάτη της.

«Είναι σαν να τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι» απάντησε η παρουσιάστρια του #FaysTime.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση: «Επειδή είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, στην Αθήνα τουλάχιστον και μετά από το Alter, ένα κομμάτι μεγάλο στις εκπομπές υπήρχε που παρουσίαζα εγώ, μαγειρική, ζώδια, καλεσμένοι. Η άλλη σταθερά με την οποία ασχολούμαι χρόνια με εξαιρετικούς συνεργάτες και στο Alter με το «Πολύ Μπλα Μπλα», ήταν από τις πρώτες εκπομπές που ασχολήθηκαν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τότε υπήρχε μόνο στο γραπτό κείμενο και όχι τηλεοπτικά.

Ξέρω πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα πάρα πολύ καλά, γιατί αν μη τι άλλο το κάνω πάνω από 15 χρόνια. Από πίσω μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Γι’ αυτό τον λόγο ξεκάθαρα να το πω, κάποιες φορές χρειάζεται να βάλεις μια τελεία, γιατί μπορεί ένα κανάλι να βγάζει προς τα έξω μία πληροφορία για άλλους λόγους, για να δουν πώς θα το πάρει η αγορά. Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές που μπορεί να βγάζουν τέτοιες πληροφορίες γιατί έχουν αυτή τη λογική εξέλιξης της καριέρας τους ή λογική ενδυνάμωσης συμβολαίων. Δεν σημαίνει ότι κάποιες πληροφορίες βγαίνουν τυχαία».

Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να αναφερθεί έξω από τα δόντια και να απαντήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα που βγαίνουν και αφορούν στο μέλλον της εκπομπής #PameDanai

«Σκέφτομαι ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα συνεννοημένο και ούτε έχουμε μιλήσει με την αρχισυνταξία, αν θα μπορούσα να είμαι τελείως ελεύθερος να πω αυτά που σκέφτομαι. Εμείς είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή που λέγεται #PameDanai στο Mega. Έχω διαβάσει ήδη μέχρι τώρα τρία υποθετικά σενάρια σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν θέλω να θίξω κανέναν συνάδελφο δημοσιογράφο, τρία ρεπορτάζ για το μέλλον αυτής της εκπομπής, τον τελευταίο μήνα», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Αυτοί οι συνάδελφοι που γράφουν τα σενάρια για τη σεζόν 24-25, μπαίνουν καθόλου στα παπούτσια των ανθρώπων που είναι εδώ και δουλεύουν; Λίγη ανασφάλεια να έχεις, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλοι να ψάχνουμε για δουλειά και να στέλνουμε βιογραφικά…» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αγαπητοί συνάδελφοι που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σας σέβομαι απόλυτα, έχετε γράψει ήδη τρία σενάρια γι’ αυτές τις ζώνες. Τι θα γίνει; Θα κερδίσεις Πούλιτζερ αν πεις ότι του χρόνου θα γίνει αυτό στην πρωινή ζώνη;».

Τις νέες δηλώσεις που έκανε η Φαίη Σκορδά, για την διάψευσή της στα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον, έπαιξαν σήμερα στο #MegaΚαλημέρα. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ που έχουν προβληθεί στην εκπομπή της Φαίης και τα οποία βασίζονταν σε φήμες.

«Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι, να ισχύει το ρεπορτάζ. Απλώς συμβαίνει, και στην εκπομπή της ίδιας της Φαίης… Πόσες φορές έχουν παίξει κάτι, που μπορεί να ήταν μια φήμη και να μην ίσχυε στην πραγματικότητα. Το ίδιο θα πάθεις κι εσύ. Δηλαδή, αυτό, όπως έχει γίνει το θέμα, με τη φήμη και το ρεπορτάζ… Λέμε για τα ρεπορτάζ που μπορεί να έχει παίξει η ίδια στην εκπομπή, ότι ο τάδε φεύγει από το κανάλι και πάει σε ένα άλλο κανάλι, ότι έχει κλείσει…», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Θα σου πω ένα παράδειγμα πολύ απλό και δεν το λέω με κακία, είχε γίνει. Στην εκπομπή της Φαίης πέρυσι είχαν πει ότι η εκπομπή δεν θα υπάρχει φέτος, ήταν μια φήμη. Δεν με πήρε κανείς εμένα τηλέφωνο να με ρωτήσει, αν έκλεισα ή δεν έκλεισα. Οκ, αυτά συμβαίνουν, ή παίρνεις θέση και το διαψεύδεις ή δεν κάνεις τίποτα».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»