Η γιορτή για τον 1 χρόνο δημιουργίας του Ioanna Paliospirou Foundation και η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχθηκε τους καλεσμένους της για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της - Δημήτρης Ουγγαρέζος - Γιώργος Λιάγκας: Συναντήθηκαν, αλλά δεν είπαν ούτε «γεια» - Μαρία Μπακοδήμου: «Ευχαρίστως και θα γινόμουν κουμπάρα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη» - Ιωάννα Μαλέσκου: «Καημό το έχω να πω το αστείο μου αβίαστα και να μη… σχολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπως της έχουν γράψει πολλές φορές στα social media της, την «άλλαξε 100% την ιστορία της».

Η ίδια μπορεί πίσω στον Μάιο του 2020 να δέχθηκε την χωρίς λόγο επίθεση με βιτριόλι, αλλά δεν το έβαλε κάτω ούτε έγινε πιο σκληρή σαν άνθρωπος λόγω της πολύ επίπονης αυτής περιπέτειάς της.

Αντίθετα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναθεώρησε όλη τη ζωή της και με μεγάλη δύναμη ψυχής αυτά τα τρία χρόνια που έχουν περάσει μόνο παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί με την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και τη στάση της απέναντι στα τραύματά της και την ίδια τη ζωή.

Δεν είναι μόνο τα podcasts που κάνει, με τα οποία μέσα από αντίστοιχα επίπονες ιστορίες άλλων ανθρώπων προσπαθεί να δώσει δύναμη και κουράγιο στον οποιοδήποτε περνάει δύσκολα στη ζωή του, είναι και το ίδρυμα που δημιούργησε για την ψυχολογική και ιατρική στήριξη εγκαυματιών, το Ioanna Paliospirou Foundation πριν από ένα χρόνο.

Η γιορτή για τον 1 χρόνο δημιουργίας του Ioanna Paliospirou Foundation και η εντυπωσιακή εμφάνισή της Ιωάννας

ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν οι: Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Τσολάκη, η Μαρίνα Πατούλη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τη σύντροφό του Γεωργία Σιακαβάρα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Σόφη Πασχάλη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Έλενα Κρεμλίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφο της κ.α.

Την παράσταση ωστόσο, «έκλεψε» η ίδια με το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε μια απόχρωση που συμβολίζει την θετικότητα, την έμπνευση και την ευαισθησία κι αυτό δεν είναι άλλο από το ροζ.

β δ ε ζ η 400116161_918264276606481_6225627162226226890_n 370162594_353501930564548_8259018012193416486_n 400116161_918264276606481_6225627162226226890_n α 400384601_307421798861863_7980103810511255503_n ν ξ λ ι μ θ κ
β δ ε ζ η 400116161_918264276606481_6225627162226226890_n 370162594_353501930564548_8259018012193416486_n 400116161_918264276606481_6225627162226226890_n α 400384601_307421798861863_7980103810511255503_n ν ξ λ ι μ θ κ

Άλλωστε αυτό είναι ήταν και το χρώμα που είχε επιλέξει να φορέσει και κατά την συνέντευξη τύπου που είχε δώσει για να ανακοινώσει τη δημιουργία του Ioanna Paliospirou Foundation από το σημείο της επίθεσης που δέχθηκε.

«Την συνέντευξη τύπου στο σημείο της επίθεσης , με σκοπό την ανακοίνωση του IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION, επιτρέψτε μου να την νιώθω ως μια προσωπική μου νίκη. Όσοι έχετε προσευχηθεί για εμένα τις κρίσιμες στιγμές, ξέρω πως το θεωρείτε και δική σας νίκη και μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα.
Let’s do this together» είχε γράψει σε σχετική ανάρτησή της τον Νοέμβριο του 2022.

Βέβαια είναι και το χρώμα που έχει επιλέξει για το λογότυπο και την ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στις κάμερες με αφορμή τον 1 χρόνο του ιδρύματός της

«Σήμερα γιορτάζουμε τον ένα χρόνο από τότε που έφτιαξα αυτό το ίδρυμα για τους εγκαυματίες. Είμαι πολύ συγκινημένη, νομίζω ότι μέσα σε ένα χρόνο έχουν περάσει παρά πολλά όμορφα πράγματα».

Ερωτήθηκε επίσης για την προσωπική της ζωή: «Δεν μπορείς να ρωτήσεις για την προσωπική μου ζωή» τόνισε.

Τέλος μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει και τι θα ήθελε να παρουσιάσει:

«Έχω διάφορες προτάσεις από την τηλεόραση , έχω πει θα έκανα κάτι το οποίο μπορώ να το υποστηρίξω και ο τηλεθεατής νιώθει ότι του προσφέρω κάτι. Κάποια κοινωνική εκπομπή θα μου ταίριαζε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο του ιδρύματος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε για το πρόσφατο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα σενάρια της μετακίνησής του στο Mega. 

«Μη με ρωτάτε τι θα γίνει γιατί πραγματικά δεν ξέρω, είμαι ο τελευταίος που θα μάθω, εύχομαι το καλύτερο για όλους μας. Ούτως ή άλλως, αυτό που πιστεύω είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε για το συμβόλαιό του με το Mega: «Το τηλεοπτικό μου συμβόλαιο λήγει φέτος. Στο ραδιοφωνικό έχω άλλη μία χρονιά. Πρόκειται για μία δουλειά. Εννοείται πως κανείς δεν μας πιέζει να κάνουμε κάτι. Όλα συμφωνούνται με βάση το συμφέρον του εργοδότη και του τηλεθεατή».

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στην ίδια εκδήλωση βρίσκεται και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω».

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις απαντώντας για την σχέση της με τον χρόνο αλλά και την γνωριμία της με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι προσέχει λεπτομερώς την εξωτερική της εικόνα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική.

«Κάνω ό,τι μπορώ. Προσέχω κάνοντας υγιεινή διατροφή, δεν χάνω ώρες ύπνου. Πηγαίνω στη δερματολόγο μου, φροντίζω τον εαυτό μου, πάω στο γυμναστήριο. Δεν είναι να νικήσεις τον χρόνο, είναι να νιώθεις καλά με σένα και να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε κάθε ηλικία», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν γινόταν κουμπάρο σε έναν ενδεχόμενο γάμο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ευχαρίστως και θα ήμουν κουμπάρα. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που είναι καλά. Θα κάνουν ό,τι θέλουν, αν παντρευτούν ή όχι. Οι άνθρωποι είναι καλά και φαίνεται. Είναι για τον εαυτό τους, δεν είναι να το συζητάμε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ανάμεσά τους ήταν και η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά όταν την ρώτησαν για τον Βλάσση Χολέβα, ο διάλογος έγινε από λίγο έως αρκετά αμήχανος…

Πώς απάντησε η Μαρίνα Πατούλη;

Σήμερα στην εκδήλωση δίνει το παρών και ο κ. Χολέβας, έχετε ανταλλάξει ένα γεια; Έχετε μιλήσει;
Δεν έχω δει καθόλου, τώρα μόλις ήρθα.

Έχετε ωστόσο επικοινωνία; Θα μιλήσετε;
Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Να το κάνουμε τόσο κίτρινο;

Το ρώτησα επειδή είστε δύο άνθρωποι που ήσασταν μαζί και επαγγελματικά και…
Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στις κάμερες για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και τους σταθμούς.

Η παρουσιάστρια είπε: «Γιατί να σταματήσω το ζάπινγκ μόνο σε ένα σταθμό; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω πρόσωπα, όχι τηλεοπτικούς σταθμούς. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να με απασχολεί για λόγους περιεχομένου, να μην μου κουμπώνει κάτι σαν τηλεθεάτρια. Κάνω το ζάπινγκ μου, έχω όμως και τις αδυναμίες μου σε συγκεκριμένες ζώνες, αλλά δεν θα πω ποιες είναι.»!

Και πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό που έχω ανάγκη είναι να δω το καθαρό το ψυχαγωγικό, αυτό που θα βγει αβίαστα, που τώρα δεν ξέρω πια αν μπορεί να υπάρξει καθαρόαιμη ψυχαγωγία όπως λέμε. Σίγουρα θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης να είμαστε πιο ξεκλειδωμένοι. Να έχουμε πιο γνήσια χαμόγελα. Καημό το έχω να να βγω να πω ελεύθερα το αστείο μου, αυτό που σκέφτομαι αβίαστα και να μην νιώσω ότι θα πουν, “τώρα γιατί το είπε;”».

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Κατερίνα Καραβάτου και ρωτήθηκε για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το #MSRgr

«Αν θα είναι ή όχι η Χατζηπαντελή θα το απαντήσει ο σταθμός. Εγώ δεν μπορώ και δεν έχω κάνει και ποτέ στη ζωή μου δηλώσεις για το τι πρόκειται να συμβεί και πώς προόκειται να συμβεί το οτιδήποτε. Θεωρώ ωραίο, σωστό, κομψό και ακέραιο να μην λέμε για πράγματα που μπορεί ή όχι να αλλάξουν όταν ένα προϊόν είναι στον αέρα. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για τη Χατζηπαντελή».

Τη βλέπω δύσκολη τη φετινή χρονιά. Συμβαίνουν πράγματα που σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι.

Οι δημοσιογράφοι ψάχνονται και γι’ αυτό ξεκίνησε νωρίς το γαϊτανάκι. Μου έχει συμβεί να μάθω από ρεπορτάζ το τηλεοπτικό μου μέλλον και όχι από το κανάλι. Δεν αποκαλύπτω το συμβόλαιό μου» είπε.

Και πρόσθεσε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Τη βλέπω δύσκολη τη φετινή χρονιά. Συμβαίνουν πράγματα που πολλές φορές σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι, που πολλές φορές είναι δυσάρεστα. Όμως θεωρώ ότι όταν τα πράγματα βαίνουν προς έναν ακραίο δρόμο αυτό που θα συμβεί είναι να ξαναγυρίσουν προς μια ισορροπία».
Για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι πολύ μετά στα πράγματα επειδή ξέρω ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, επειδή κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια, επειδή έχω δει πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Το μοναδικό πράγμα που εγώ επιθύμησα ήταν να μπορέσω να κάνω μια αλλαγή και την έκανα. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω, προς το παρόν ξέρω ότι μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό νομίζω βγαίνει προς τα έξω, στον τρόπο με τον οποίο βρίσκομαι, στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζω, στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και δρω».

Τέλος, για τα ρεπορτάζ που έχουν ξεκινήσει πρόωρα να ασχολούνται με τους παρουσιαστές, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε: «Θεωρώ ότι πρέπει οι εκπομπές πρέπει να έχουν θέματα και οπότε όταν ψάχνεις θέματα, το να έχεις ένα πρωτογενές ρεπορτάζ είναι πολύ σημαντικό, οι δημοσιογράφοι ψάχνονται πολύ και γι’ αυτό ξεκίνησε νωρίς το γαϊτανάκι. Μου έχει συμβεί να μάθω από ρεπορτάζ το τηλεοπτικό μου μέλλον και όχι από το κανάλι. Δεν αποκαλύπτω ποτέ τους όρους του συμβολαίου μου, πηγαίνω ανάλογα με το πρότζεκτ μου αυτή τη στιγμή οπότε είμαι μια χαρά».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

2

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision