Aπάντησε μέσω διαρροής o Brad Pitt: «Νιώθω καταθλιπτικά και απογοητευτικά» - Η μπηχτή για την Angelina Jolie

H τοποθέτηση για τα όσα είπαν τα παιδιά του Ζahara Marley και Pax Thien: «Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αngelina Jolie έχει τα παιδιά με το μέρος της, μιας και τα μεγαλύτερα από αυτά, δείχνουν να έχουν εναντιωθεί στον πατέρα τους, Brad Pitt.

Πρώτα η Ζahara Marley, που απαρνήθηκε το επίθετό του δημόσια και ύστερα η διαρροή της viral ανάρτησης του Pax Thien από το παρελθόν, είναι μόνο οι πιο πρόσφατες αποδείξεις, ότι ο Χολιγουντιανός σταρ δεν έχει πολλές ελπίδες να «κερδίσει» πίσω τα παιδιά του.

Αν και ο ίδιος παραμένει σιωπηλός από το 2016, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά του, ο Brad Pitt άφησε να διαρρεύσει και η δική του θέση, μέσω τρίτου.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του είπε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ότι ο 59χρονος αισθάνεται «καταθλιπτικά και απογοητευτικά» με το να βλέπει τα δημοσιεύματα να «τραβάνε» τόσο το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργάτης του δήλωσε στη #Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Brad να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους "κακός άνθρωπος", ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Pitt σέβεται πολύ κάθε ένα από τα παιδιά του και λέει πολλά το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα» σε μία έμμεση αναφορά πιθανότατα στην Αngelina Jolie.

Μετά από χρόνια εικασιών ότι ο ηθοποιός παραμένει αποξενωμένος από τα έξι παιδιά που μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Αnhelina Jolie, πληροφορίες έρχονται να τις επιβεβαιώσουν.

Οι ύβρεις κατά του Brad Pitt από τα παιδιά του ξεκίνησαν από τον γιο του Pax Thien, καθώς επέκρινε δημόσια τον πατέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τρία χρόνια. Εκείνη την εποχή, ο Pax Thien φέρεται να δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Brad να βραβεύεται με Όσκαρ για τον ρόλο του στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Σε μια πολύ ταπεινωτική ανάρτηση, ο υιοθετημένος γιος του Brad ο 19χρονος σήμερα Brad Pitt, αποκάλεσε τον διάσημο πατέρα του «μ… παγκόσμιας κλάσης» σε Instagram story του το 2020 το όποιο όμως κατέβασε από τον λογαριασμό του.

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Pax Thienέσβησε αμέσως, όμως η #DailyMail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».

STORU.width-800

Από την άλλη η υιοθετημένη 18χρονη κόρη του Zahara Marley Jolie Pitt απαρνήθηκε το επώνυμο του Brad Pitt κατά τη διάρκεια της τελετής εισαγωγής της στην αδελφότητα της στο κολέγιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Zahara ανακοίνωσε με υπερηφάνεια: «Το όνομά μου είναι Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί» και συνέχισε: «Έρχομαι από τη Χρυσή Πολιτεία, από την πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους, το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας ... Είμαι το νούμερο επτά αυτής της σειράς».

Το δράμα με την κηδεμονία των παιδιών

Το δράμα για τον Brad Pitt συνεχίζεται καθώς πολλά χρόνια μετά το διαζύγιό του τον Σεπτέμβριο του 2016 με την Αngelina Jolie στη μάχη για την κηδεμονία την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους έχει η ηθοποιός, ενώ ο Brad έχει μόνο το δικαίωμα επίσκεψης.

Ο Brad Pitt έλαβε αργότερα την κοινή επιμέλεια των παιδιών του τον Μάιο του 2021, αλλά η Angelina Joplie κέρδισε αργότερα έφεση εναντίον της. Η ηθοποιός εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ ο Brad μπορεί να επισκέπτεται τα ανήλικα παιδιά του.

Ο Brad Pitt έχει αποκτήσει τρία βιολογικά παιδιά με την πρώην του Αντζελίνα - τη 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα  Knox Léon και  Vivienne Marcheline. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει επίσης τρία υιοθετημένα παιδιά- τον 22χρονο  Maddox Chivan, τη 18χρονη Zahara Marley και τον 19χρονο Pax Thien.

c56d0f29d28d23c2894c305aaee5d96b

Η Αngelina Jolie υιοθέτησε αρχικά τον Pax Thien όταν ήταν μόλις τριών ετών από ένα ορφανοτροφείο στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, το 2007.Ο Παξ εγκαταλείφθηκε στο ορφανοτροφείο όταν ήταν νεογέννητος από τη βιολογική του μητέρα που ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. Ένα χρόνο αφότου η Αngelina τον υιοθέτησε, ο Brad υιοθέτησε επίσημα και τον Pax Thien ως παιδί του.

jolie-pitt-1-05e3a0fd919e400ea00e8c4eb0113e5b


Οι δημόσιες αντιδράσεις των παιδιών αποτελούν το... κερασάκι στην τούρτα για τον Brad Poitt καθώς η Angelina Jolie ισχυρίστηκε ότι κακομεταχειρίστηκε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2016.

O Brad ήταν μεθυσμένος και εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια της πτήσης και φέρεται να προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους και να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο.

3d969692dcb08730afd4dedf531b64a4

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη