O Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει νοσηλευόμενος στο Δαφνί – Τι δηλώνει η μητέρα του ηθοποιού

Η μητέρα του που είναι δίπλα του, έκανε εκ νέου δηλώσεις επισημαίνοντας ότι ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον γιο της - Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήμουν στο μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω – Η σκέψη από την πράξη έχουν απόσταση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει νοσηλευόμενος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί», όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην #OnTime.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του.

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο #ToPrwino, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του.

Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

Η μητέρα του που είναι δίπλα του, έκανε εκ νέου δηλώσεις στο #ToPrwino, επισημαίνοντας ότι ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον γιο της.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ» δήλωσε η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

H φίλη Σταμάτη Γαρδέλη, Γιούλη Ζήκου, στο #ToPrwino: «Είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός. Το σύστημα δεν του φέρθηκε και πολύ καλά θα έλεγα, τα τελευταία χρόνια»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο.

Το μοντέλο – επιχειρηματίας και ο γνωστός ηθοποιός, μέχρι προσφάτως συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here»

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Και εξομολογήθηκε: «Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση», είπε για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και κατέληξε για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Είναι θλιβερό αυτό που περνάει.  Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει», είπε στην κάμερα του Alpha η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δειτε Επισης

«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»
Μυστήριο με το θάνατο του Liam Payne-Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο
Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»