#MadWalk2023: Φρενίτιδα για τον Michele Morrone - Τα hot act, τo παρασκήνιο & οι δηλώσεις

#MadWalk2023: Δειτε τις chic εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στη σκηνή του Tae Kwon Do, το pole dancing της Ελένης Φουρέιρα, το από άλλο γαλαξία, γυμνό act της Τάμτα, τον Σάκη Ρουβά, την Josephine, την Ήβη Αδάμου και τη σέξι Δέσποινα Βανδή και τα ελληνικά του Michele Morrone - H Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το όνομα του μωρού της & ητην Βρισηίδα Ανδριώτου τοποθετήθηκε σχετικά με το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, για 13χρονιά. Τα Madwalk αποτελούν το πιο λαμπερό show που συνδυάζει τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event.

Και η Βίκυ Καγιά δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event.

Έχοντας αναλάβει την παρουσίαση του λαμπερού event που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε το stage να πάρει φωτιά από το πρώτο κιόλας λεπτό της εμφάνισής της στο catwalk.

Η Βίκυ Καγιά έκανε εντυπωσιακή έναρξη στα φετινά MadWalk. Η Ελληνίδα καλλονή έκανε πασαρέλα «για το καλό», όπως ανέφερε και εντυπωσίασε.

Φορώντας ένα πολύ κοντό βελούδινο μαύρο φόρεμα, η Βίκυ Καγιά άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους όσοι παρακολουθούσαν live τη βραδιά. Πριν καν καλωσορίσει το κοινό περπάτησε στην πασαρέλα με αέρα... ντίβας, όπως της αναλογεί και μάγεψε τούς πάντες.

vickykaya__3240493004479428534

Όταν πήρε στα χέρια της μικρόφωνο καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε το πρώτο act όμως στην επόμενη εμφάνισή της on stage ήταν το ίδιο εντυπωσιακή με την πρώτη της εμφάνιση. Φορώντας ένα σακάκι που είχε συνδυάσει με πολύ κοντό σορτς που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η Βίκυ Καγιά σαγήνευσε για ακόμα μία φορά.

vickykaya__3240492590207875484

Aίσθηση έκανε στο κόκκινο φόρεμα που επέλεξε με το off shoulder σχέδιο και τα bold φουσκωτά μανίκια.

vickykaya__3240493212340758937

Στο φινάλε του MadWalk 2023 και στην εμφάνιση δίπλα στον σέξι Μικέλε Μορόνε επέλεξε ένα αισθησιακό εφαρμοστό φόρεμα με cut outs.

vickykaya__3240494142670868333

Η Βίκυ Καγιά απέδειξε για ακόμα μια φορά είναι η απόλυτη βασίλισσα του catwalk! 

Η στιγμή που όλοι περίμεναν περισσότερο από οποιαδήποτε στο λαμπερό σόου ήρθε όταν επί σκηνής εμφανίστηκε ο Michele Morrone. 

Ο Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός του #365Days στο #Netflix, με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram έφτασε στην Αθήνα πριν από μερικές ώρες. Μάλιστα συνοδευόταν από τη σύντροφό του, σύμφωνα με το #HappyDay.

Ο Michele Morrone προκαλεί... χαμό όπου και αν εμφανιστεί και το ίδιο ήρθε να κάνει και στην Ελλάδα με την guest εμφάνισή του στα #MadWalk 2023

Ο διάσημος Ιταλός φορώντας τζιν και έναν t-shirt για να αναδεικνύει το καλογυμνασμένο του κορμί το οποίο αρχικά είχε... καλύψει με ένα σακάκι, καλωσόρισε το κοινό και άρχισε να τραγουδάει, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες του.

Όταν ολοκλήρωσε το act του, η Βίκυ Καγιά τον καλοδέχτηκε, φωνάζοντάς τον Μίκι, το οποίο είναι και το χαϊδευτικό του για τους φίλους του. Στις πρώτες κιόλας κουβέντες του, ο Michele Morrone είπε ότι περνάει υπέροχα και φυσικά δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Μια άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση έκανε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του MadWalk 2023 by Three Cents . Η διάσημη τραγουδίστρια βγήκε στο stage ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι και εντυπωσίασε.

Ωστόσο, το κοινό ενθουσιάστηκε όταν η Ελένη Φουρέιρα χόρεψε pole dancing και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Το εμπνευσμένο από άλλο γαλαξία το act της Τάμτας στη σκηνή του MadWalk.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή που συνόδευσε με τα τραγούδια και το act της το catwalk της Celia Kritharioti.

Σέξυ και εντυπωσιακή η Δέσποινα Βανδή ενθουσίασε το κοινό που σιγοτραγουδούσε στον ρυθμό της «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά».

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του στο φετινό MadWalk και τα εντυπωσιακά εφέ στο act του. Ο ίδιος συνόδευσε το catwalk για Vrettos Vrettakos.

Η Ήβη Αδάμου στην σκηνή του MadWalk

Η Josephine στην σκηνή του MadWalk

Κατερίνα Παπουτσάκη & Θοδωρής Μαραντίνης στην σκηνή του MadWalk

Η Λίλα Τριάντη στην σκηνή του MadWalk

Λαμπεροί καλεσμένοι μίλησαν στην κάμερα του #MEGAΚαλημέρα

«Το μεγαλύτερο άγχος και μέλημά μου είναι τα παιδιά μου. Συζητάω κάτι για την τηλεόραση αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε τις σκέψεις της για το show.

«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, είναι μια υπέροχη διοργάνωση για άλλη μία χρονιά και φέτος είναι πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα γιατί βγήκα με ένα καινούριο τραγούδι και μέσα σε αυτό έχει βάλει τη μοναδική του πινελιά ο Trannos», τόνισε.

«Η κόρη μου έχει μία εικόνα και μια αντίληψή του τι γίνεται αλλά όχι πλήρως. Η κόρη μου έχει κάνει “κόμμα” με τον άντρα μου», συμπλήρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Έχω ένα μυαλό δημιουργικό που πολλές φορές με βασανίζει. Στην καθημερινότητά μου δεν εμφανίζομαι όπως στην πίστα, ούτε εγώ με αναγνωρίζω», δήλωσε η Τάμτα.

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είμαι σε μια καλή φάση. Ο έρωτας δεν προγραμματίζεται, έρχεται όταν είναι η ώρα του. Αυτή η στιγμή είναι πολύ δημιουργική για μένα, ο έρωτας έχει ν α κάνει με την μουσική», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Η Σάσα Σταμάτη με χιουμοριστική διάθεση αστειεύτηκε σχετικά με την προσωπική της ζωή και για το εάν την φλερτάρουν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τοποθετήθηκε σχετικά με το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και στο γιατί δεν θέλει να μιλάει για εκείνη.

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

«Μου έχει φέρει γούρι αυτό το αγοράκι που έρχεται. Το όνομά του θα είναι Νικόλαος, θα έχει το όνομα του παππού του, έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου», επεσήμανε η τραγουδίστρια και μοντέλο.

«Αφήσαμε πίσω μας ό, τι έγινε με τον Νίκο Αποστολόπουλο», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος που βρέθηκε μαζί με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Ο Διονύσης Μακρής, μίλησε για τις εμφανίσεις του και για τα χρήματα που έπαιρνε.

Η εντυπωσιακή Λίλα με το αποκαλυπτικό φόρεμα σχολίασε: «Το σώμα μου το αγαπάω και το αγκαλιάζω».

Ο Good Job Nicky δήλωσε ερωτευμένος και η Ναυσικά είπε: «Η Μαράια Κάρεϊ είναι η πιο ντίβα από όλες τις ντίβες, έχω τραγουδήσει μαζί της».

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»