Ο Νίκος Βέρτης απαντά on camera για τις σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Νίκος Βέρτης, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο #ToPrwino, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και για την προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα και δεν άφησε περιθώρια να διαστρεβλωθούν πάλι τα λεγόμενά του. «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, μιλώντας για τη θέση της γυναίκας.

Ο Νίκος Βέρτης ξεκαθάρισε: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Νίκος Βέρτης για την πίστη του στο Θεό.

Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

«Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι», είπε ο Νίκος Βέρτης σχετικά με το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιούνται οι σχέσεις του.

«Θέλω να παντρευτώ. Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια. Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ. Θέλω να είμαι πάνω από την οικογένεια. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι. Υπήρξε σχέση μου που ήθελα να κάνω οικογένεια», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Έχει να κάνει με τη γοητεία, όχι με την ομορφιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο δεν κάνει πλέον πολλή παρέα. 

Αρχικά, ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε για τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»