Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία στο θρυλικό #BarclaysCenter της Νέας Υόρκης με πάνω από 10.000 θεατές!

Ακόμα μία σπουδαία κατάκτηση πέτυχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς έγραψε ιστορία κι έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά στο Brooklyn, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου. Πάνω από 10.000 θεατές έζησαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, συμπαραγωγή της Panik Live, με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τις δυνατές ερμηνείες του και τη μοναδική ενέργειά του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε γενικότερα ελληνική μουσική στο εντυπωσιακό στάδιο, το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Madonna, Justin Timberlake, Depeche Mode, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Bieber και Doja Cat.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνεχίζει την περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, «μαγεύει» με το νέο του single «Μια Θεσσαλονίκη». Το ζεϊμπέκικο – ύμνος στην πόλη κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Platinum και, όπως κάθε του τραγούδι, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των charts, του ραδιοφωνικού airplay και των YouTube trends.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην #SuperKaterina για αυτήν την τεράστια επιτυχία στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι η ελληνική μουσική είναι τόσο όμορφη σε αυτόν τον χώρο, το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τόσο φανταστική ήταν η στιγμή που μπορέσαμε κι ακούσαμε τραγούδια που έχουν ελληνικά, μπουζούκι και νησιώτικα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να τραβήξεις έστω και 5 λεπτά τη συναυλία. Την επόμενη ημέρα το πρωί πρέπει να κάνουν προπόνηση οι μπασκεμπολίστες. Πρέπει το προσωπικό να μαζέψει ό,τι στήσαμε εμείς. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ταξιδέψω την ελληνική μουσική στον κόσμο. Δεν νιώθω ότι υπάρχει κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε το βίντεο από την #SuperKατερίνα ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»