#SecretSong: Tα διάσημα πρόσωπα που απολαύσαμε στη λευκή πολυθρόνα του show - Συγκίνηση, κλάμα & εκπλήξεις

#SecretSong: Η Σμαράγδα Καρύδη, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Καραμίχος, Ζήνα Κουτσελίνη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Ρένος Χαραλαμπίδης, Λάκης Παπαδόπουλος και η Κάτια Δανδουλάκη σε δυνατές συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές με ξεχωριστά πρόσωπα, στο ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης,

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Ναταλία Γερμανού υποδέχεται εννέα διαφορετικά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος και της μουσικής, που χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί, θα καθίσουν στην λευκή πολυθρόνα του The Secret Song, έτοιμοι για μία μοναδική έκπληξη.

Σμαράγδα Καρύδη: Μια μελωδία την γυρίζει πίσω στα χρόνια της αθωότητας

Σταμάτης Φασουλής: Το τραγούδι που τον συνοδεύει σ όλα τα σημαντικά του βήματα

Γιώργος Καραμίχος: Ένα τραγούδι για τους φίλους που γίνονται οικογένεια

Ζήνα Κουτσελίνη: Μια ανεπανάληπτη συνάντηση, μια στιγμή που θα ζει στις καρδιές όλων μας

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το τραγούδι που τον σημάδευσε, η ερμηνεία που θα τον καθηλώσει

Μελίνα Ασλανίδου: Δύο κόσμοι ενώνονται μέσα από ερμηνείες που αγγίζουν την πιο ευαίσθητη χορδή της

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ένα τραγούδι από τους ανθρώπους που συνάντησε κι έγιναν οι άνθρωποί του

Λάκης Παπαδόπουλος: Ένα “κρυμμένο” τραγούδι του αποκαλύπτει μια ξεχωριστή ιστορία

Κάτια Δανδουλάκη: Μια μελωδία καλά φυλαγμένη στην καρδιά της ζωντανεύει επί σκηνής

Πώς θα αντιδράσουν βλέποντας στη σκηνή του The Secret Song αγαπημένα τους πρόσωπα να τους κάνουν έκπληξη με το δικό τους “μυστικό τραγούδι”;

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η πρώτη από τους καλεσμένους που έκατσε στην λευκή πολυθρόνα του #SecretSong αναμένοντας την έκπληξη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκαν εκεί για να την κάνουν να συγκινηθεί.

Μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια για την ηθοποιό τόνισαν πως είναι από τους ανθρώπους που βρίσκεται πάντα δίπλα τους τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Αποφάσισαν να της πουν το «Σε αγαπώ γιατί είσαι ωραία» που της είχε αφιερώσει ο άντρας της ζωής της, Μάριος Πλωρίτης.

«Με πήγατε πολύ πίσω και σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ! Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, ήταν 32 που σημαίνει πάρα πολλά. Αυτοί που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ είναι στιγμές πολύ ουσιαστικές που μας έδεσαν. Στιγμές που κλάψαμε, που γελάσαμε, που χάσαμε ανθρώπους. Είμαστε ακόμα μαζί», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κάτια Δανδουλάκη.

dandoulaki-2-1160x817

Μία έκπληξη – γροθιά στο στομάχι επιφύλασσε το #SecretSong για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με γυναίκες που τις έχει βοηθήσει στάθηκαν ευθύς μπροστά της.

Γυναίκες που βίωσαν την γυναικτονία μέσα από τις κόρες τους ή που τα παιδιά τους κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για τη ζωή.

Καθεμία από αυτές εξομολογήθηκαν τα όσα έχει κάνει η παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες και πόσο τους στάθηκε σαν πραγματική μαμά και φίλη.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμηνεύει μαζί με όλες τις γυναίκες το «Θα προχωράμε μαζί», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα.

«Είμαι εδώ για σένα. Οι εκπλήξεις στη δική μου ζωή δεν μου αρέσουν αλλά το τολμώ για σένα και αισθάνομαι αγωνία και χαρά συνάμα. Άλλωστε έχω γράψει και υπάρχει δημόσια, η Ναταλία είναι παρουσιάστρια από το Α έως το Ω», είπε πριν κάτσει στην λευκή πολυθρόνα.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά!

Η μαμά της Άσπας, είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε για να την σκοτώσει. Αυτή η μάνα είναι ηρωίδα! Έχουμε κάνει πολλά με την Σπυριδούλα. Η Άσπα όταν χαμογελά, χαμογελά ολόκληρη η Σπυριδούλα και όλη η φύση.

Είμαστε αγκαλιά μεγάλη και με τις δύο μανούλες. Κάποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους, δολοφόνησαν. Γυναικοκτονία λέγεται!

Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που έγινε για μένα, δεν ξέρω αν το αξίζω. Αυτό που θέλω να εγγυηθώ με την καρδιά μου είναι ότι όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά, θα παλεύω με όλη μου την καρδιά. Ακόμη και έναν άνθρωπο να αλλάξουμε εκεί έξω, θα έχει πετύχει η εκπομπή».

koutselini-2

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αντίκρισε τα πρόσωπα που της έκαναν έκπληξη στο #SecretSong, η Μελίνα Ασλανίδου ξέσπασε σε κλάματα.

Απέναντί της ήταν ο κουμπάρος και φίλος μας μαζί με το βαφτιστήρι της αλλά και μια συντέκνισσά της και της αφιέρωσαν ένα κρητικό τραγούδι.

Μετά το τέλος του τραγουδιού έτρεξε γεμάτη δάκρυα και τους πήρε μια τεράστια αγκαλιά.

«Όχι ρε φίλε, θα τρελαθώ. Από πού να πρωτοξεκινήσω;» αναφώνησε όσο τους απολάμβανε επί σκηνής!

«Είναι οικογένειά μου, είναι άνθρωποι της καρδιάς μου. Έχουμε συντεκνιάσει. Νιώθω υπερηφάνεια και αγάπη σε όλους. Δεν έχω λόγια, είναι τεράστια η συγκίνηση», πρόσθεσε στο τέλος!

aslanidouu-1160x776

Ένα τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή του τού ετοίμασαν οι κολλητοί φίλοι του Γιώργου Καραμίχου στο #SecretSong.

Η Αντριάννα Μπάμπάλη θα ερμηνεύσει το Porcelain από Moby, ένα τραγούδι που το άκουγαν συνεχώς σε νεαρή ηλικία και έμελλε να είναι τραγούδι ζωής.

Μάλιστα, ανάμεσα στις φωτογραφίες που έπαιξαν στο wall ήταν και ένας ακόμη φίλος του που δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή.

Στην σκηνή εμφανίστηκε και το βαφτιστήρι του, κάνοντάς τον να συγκινηθεί ακόμη περισσότερο.

«Στα φοιτητικά μας χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Στις φωτογραφίες από την Ταϊλάνδη, ο τρίτος της παρέας δεν είναι πια εδώ οπότε είναι ακόμη πιο συγκινητικό.

Η Αντριάννα είναι πολύ μεγάλος έρωτας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, νομίζω ότι γίναμε οικογένεια.

Θέλω να γελάω και να κλαίω μαζί», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

karamixos

Γεμάτος ανυπομονησία ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο #SecretSong αφού δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να το κάνει έκπληξη.

«Για να σε συναντήσω» του ερμήνευσαν οι φίλοι του, με τον ηθοποιό να μην κρύβει την συγκίνησή του.

Παρότι ο ίδιος ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού ότι δεν συγκινείται εύκολα, αυτή τη φορά τα μάτια του βούρκωσαν βλέποντας απέναντί του ανθρώπους που είναι μαζί χρόνια.

«Αυτοί που έκαναν την έκπληξη είναι από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες εν ζωή αυτή τη στιγμή!», πήγε στα backstage ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

xaralampidis-1160x777

Ένα τραγούδι που άκουσε στην παιδική του ηλικία και τον συντροφεύει μέχρι και σήμερα απόλαυσε ο Σταμάτης Φασουλής στην σκηνή του #SecretSong.

Το «Πόσο λυπάμαι» από τη Σοφία Βέμπο ήταν το κίνητρο που τον έκανε να αγαπήσει την υποκριτική και γενικά την Τέχνη.

Φίλοι του από τον χώρο της υποκριτικής που έχουν ζήσει δυνατές στιγμές βρέθηκαν εκεί να του θυμίσουν κομμάτια από τη ζωή του.

Άλλη μια έκπληξη ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μαρινέλλα που του θύμισε τις φορές που το τραγουδούσαν μαζί.

«Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους! Είναι ένα τραγούδι που το πρωτοείπα στο θέατρο το 1981 όταν παίζαμε με τη Μίρκα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής εμφανώς συγκινημένος.

fasoulis-1160x775

Ο Λάκης Παπαδόπουλος κάθισε στην λευκή πολυθρόνα του #SecretSong και αναμένει να δει ποιος θα βρίσκεται απέναντί του.

Τόσο ο γιος του, Άγγελος, όσο και οι κολλητοί του φίλοι αποφάσισαν να ερμηνεύσουν το «Ξημερώματα» που γράφτηκε και έμεινε κλεισμένο σε ένα συρτάρι.

Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να το δώσει, με τον Μίλτο Πασχαλίδη να το ερμηνεύει και να ακούγεται παντού.

«Αυτό είναι το video clip! Ήθελα να το δώσω στον Νίκο Ξυλούρη. Έπαιρνα τηλέφωνο και το σήκωνε η γυναίκα του και μου έλεγε να τον πάρω την άλλη βδομάδα.

Την τρίτη βδομάδα άκουσα στις ειδήσεις ότι ήταν σοβαρά και έφυγε. Ψάχνοντας να βρω έναν Ξυλούρη για χρόνια, βρήκα τον Μίλτο Πασχαλίδη και το απογείωσε!», είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

papadopoulos-2-1160x774

Μπορεί ο ίδιος να εμφανίστηκε ως έκπληξη στη Σμαράγδα Καρύδη, όμως, το #SecretSong επιφύλασσε έκπληξη και για τον ίδιο.

Η αδελφή του και οι φίλοι του, ανάμεσα σε αυτούς και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μοιράστηκαν όμορφες στιγμές μαζί του από το παρελθόν αλλά και το παρόν.

«Είναι ένας άνθρωπος που φωτίζει τη ζωή μου», είπε στο προσωπικό της κιου η αδελφή του, Σοφία.

«Το συγκεκριμένο το ακούσαμε με τη φωνή της Ελευθερίας, σε μια παρέα στη Ζάκυνθο το 1997 σε κασέτα. Ήμουν 26 ετών και μου προκαλούσε μια πικρία, μια νοσταλγία του μέλλοντος.

Τώρα που είμαι στου δρόμου τα μισά, δεν ξεκίνησα για αλλού. Αυτό που φανταστήκαμε σαν νέοι είναι αυτό που πραγματοποιήσαμε», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

karidi-1160x917

Πανέτοιμη να δει ποιοι κρύβονται πίσω από την έκπληξη που της επιφυλάσσει το #SecretSong είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Φίλοι της από τον κόσμο της υποκριτικής αποφάσισαν να της τραγουδήσουν μια καντάδα σαν αυτές που της τραγουδούσε ο παππούς της που του είχε αδυναμία.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όσο και ο Νίκος Κουρής με τον Μιχάλη Μαρίνο αποκάλυψαν και την πρώτη στιγμή που τη γνώρισαν και έκτοτε η φιλία τους κρατάει χρόνια.

«Αριστούργημα είστε! Πόσο συγκινητικό ήταν αυτό και το σιχαίνομαι το συγκινητικό στην τηλεόραση. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βγήκαν ήταν ντυμένοι σαν τον παππού μου.

Έχω περάσει πολλά χρόνια με τον παππού μου που έπαιζε μαντολίνο. Είναι εικόνες σαν αυτές από παλιά ελληνική ταινία. Έχει χαρούμενο κλάμα το μαντολίνο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Η Σμαράγδα είναι ιδέα! Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη. Είμαστε 35 χρόνια φίλοι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Είναι ένας άνθρωπος σπουδαίος, σπάνιος πολύ», πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής.

markoulakis-1160x773

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!