Η μαρτυρία της γυναίκας που ήταν με τον Matthew Perry, 24 ώρες πριν πεθάνει: «Ήταν χαρούμενος & ζωντανός»

Τα δάκρυά της Jennifer Aniston σε συνέντευξη που μιλούσε για τον Matthew Perry: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε» - Στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο το βιβλίο του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Matthew Perry εθεάθη να κυκλοφορεί με μια άγνωση γυναίκα 24 ώρες πριν τον θάνατό του όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 54χρονος - που υποδυόταν τον «Chandler Bing» στους #Friends βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του το Σάββατο.

Ο Matthew Perry είχε βγει με μια γυναίκα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το #TMZ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου γύρω στις 14:30 το μεσημέρι στο Hotel Bel-Air στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Αυτόπτες, μάρτυρες δήλωσαν στο #TMZ ότι το οι δυο τους κάθισαν στο τραπέζι για περισσότερο από μία ώρα, αλλά ο Matthew Perry δεν άγγιξε σχεδόν καθόλου το φαγητό ή το ποτό του.

Ωστόσο, φάνηκε ότι είχε καλή διάθεση καθώς συζητούσε με τη μυστηριώδη μελαχρινή κυρία.

Η βασίλισσα της ομορφιάς Athenna Crosby ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνη που εθεάθη να γευματίζει με τον Matthew Perry μια μέρα πριν από τον θάνατό του.

Η Athenna Crosby, η οποία είναι πρώην Μις Καλιφόρνια και φιναλίστ στο Μiss Teen USA, ισχυρίστηκε ότι η μυστηριώδης γυναίκα ήταν εκείνη, λέγοντας στη #DailyMail:

«Ο Matthew Perry ήταν σε καλή διάθεση στην κοινή μας έξοδο και είμαστε όλοι ακόμα σοκαρισμένοι από αυτή την τεράστια απώλεια. Ελπίζω να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και αγωνίζονται να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται».

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ο Matthew Perry και η Athenna Crosby κάθισαν για περισσότερη από μιάμιση στο εστιατόριο και στη συνέχεια έφυγαν μαζί. Σύμφωνα με το #TMZ ο ηθοποιός δεν έφαγε καθόλου από το φαγητό που είχε παραγγείλει.

Με ανάρτηση της στο Instagram της, η Athenna Crosbyαποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που είχε πάει για φαγητό με τον Matthew Perry:

«Για άλλη μια φορά δεν είχα ποτέ την πρόθεση να πω τίποτα, αλλά μιας και έχω ταυτοποιηθεί, ναι, αυτή είμαι εγώ μαζί του την περασμένη Παρασκευή. Θέλω να τονίσω ότι ο Matthew Perry  ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μου μίλησε με ενθουσιασμό για τα πράγματα που έρχονται στη ζωή του. Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός. Παρακαλούμε να αποφύγετε κάθε εικασία γύρω από τον θάνατό του και να ξέρετε ότι ο άνθρωπος έκανε αγώνα να επιστρέψει και πραγματικά άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη γη. Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας μας έχασε πραγματικά έναν θρύλο. RIP».

Perry_Crosby

«Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά θεώρησα ότι ήταν κακόγουστο να μιλήσω γι' αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν θα έπρεπε να είναι σε μένα, αλλά σε εκείνον και την κληρονομιά του. Όμως, πράγματι, ήμασταν φίλοι και ήμουν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που του μίλησαν και τον είδαν πριν πεθάνει».

Perry_Crosby1

Μετά τον θάνατο του Μatthew Perry , στα 54 του χρόνια, το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απώλειά του έφερε ξανά στην επιφάνεια τους αγώνες του ηθοποιού με τους εθισμούς και τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε, κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Έτσι, λίγες μέρες αφού βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του για να διαβάσουν σχετικά με τη ζωή του και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Mάλιστα, οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της #Amazon, τα απομνημονεύματα της Britney Spears, «The Woman in Me», όπως αναφέρει η #DailyMail.

Στις πάνω από 250 σελίδες που είχε γράψει, ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τους εθισμούς του, αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι της νηφαλιότητάς του.

Το βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Η καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστριά του, Jennifer Aniston είχε καταλάβει από την αρχή πόσο σοβαρή είναι η «μάχη» του Matthew Perry.

Σε συνέντευξή της στη Diane Sawyer το 2004, η Jennifer Aniston είχε μιλήσει για τον ηθοποιό και είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέραμε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς μας προηγουμένως δεν είχε καμία παρόμοια εμπειρία. Και η ιδέα ακόμη να τον χάσουμε... Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά είναι εντάξει».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο φίλος της και στη σκέψη ότι μπορεί να μην τα καταφέρει, η Jennifer Aniston ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.

Τον περασμένο χρόνο, ο Matthew Perry αποκάλυψε πως ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ, παρακολούθησε 6.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και πήγε σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη