Ελένη Φουρέιρα: «Έλεγαν: έλα τώρα το αλβανάκι που θέλει καριέρα» - «Δύο χρόνια προσπαθούσα να κάνω παιδί»

H Ελένη Φουρέιρα μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Νατάσσα Μποφίλιου είναι οι πρώτες καλεσμένες στο podcast του Fipster στο Youtube - Νατάσσα Μποφίλιου: «Πολλές φορές όταν πρέπει να πω ότι δεν έχω παιδιά κι ότι δεν θέλω παιδιά αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καταγωγή της και στον λόγο που πήρε την απόφαση να την κρύψει στην αρχή της καριέρας της, εξαιτίας του ρατσισμού που αντιμετώπιζαν τότε όσοι γεννήθηκαν στην Αλβανία.

«Όταν ήμουν 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα, έμαθα ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, κάπως σε βρίζουν, χωρίς όμως μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου, το οποίο κάθε φορά που περνούσα από μια παρέα, τους κοιτούσα να δω πώς θα αντιδράσουν. Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “Παιδιά είμαι από την Αλβανία”. Δεν είναι σούπερ;

Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Θα γυρίσει να μου πει κάποιος “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Φοβάται την αντίδραση και την κατακραυγή του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά. 

Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ρε αγάπη μου είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου είπαν μετά “Έλα τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα» τόνισε η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

Η superstar μίλησε και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και το άγχος που τη διακατείχε λόγω της ηλικίας της.

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος.

Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί.

Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές. Έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα “όπα είναι 33, οπ είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;”. Όταν έκανα το παιδί μου σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό και σαν να άλλαξαν όλα. Μία ανακούφιση ότι έκανα παιδί! Μια ανάγκη για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος ότι περνάνε τα χρόνια», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνέχισε λέγοντας πως στην ελληνική κοινωνία μια γυναίκα που δεν έχει παιδί θεωρείται πως «δεν έχει ολοκληρώσει τον προορισμό της» κι αυτό όπως αποκάλυψε είναι υποσυνείδητα καταγεγραμμένο και στην ψυχή ανθρώπων που δεν το πιστεύουν συνειδητά, όπως αυτή.

Ακόμη κι εγώ πολλές φορές όταν πρέπει να πω ότι δεν έχω παιδιά κι ότι δεν θέλω παιδιά αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ.

Η ίδια, όπως είπε, σκέφτεται πόσο «μη σημαντικές» μπορεί να αισθάνονται πολλές γυναίκες όταν τις ρωτούν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα παιδιά και μπορεί να βρίσκονται στην προσπάθεια, να κάνει εξωσωματικές ή να μην μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ή απλά να μην θέλουν. Γι' αυτό κι η ίδια, ενώ δεν τις έχει ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο και παρότι λατρεύει τις μητέρες και τα παιδία - μεγάλωσε άλλωστε με μια υπέροχη μαμά - πολλές φορές «κομπλάρει» να πει ότι δεν έχει παιδιά γιατί δεν θέλει.

Όλοι συμφώνησαν πως αντικειμενικά είναι μια απόλυτη αλήθεια ότι είναι το ποιο μοναδικό το να έχεις μια σχέση με έναν άνθρωπο της απόλυτης ανιδιοτέλειας, όπως είναι η σχέση μητέρας - παιδιού, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιος θέλει να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία ή δεν μπορεί να νιώσει αυτή την ανιδιοτέλεια υιοθετώντας ένα παιδί ή δεν μπορεί να αισθανθεί την αγάπη μέσα από κάτι άλλο κι όχι από την μητρότητα.

Το σίγουρο είναι πως καμία και κανείς, όπως είπε κι η Ελένη Φουρέιρα, δεν πρέπει να σχολιάζει καθόλου την άποψη μιας γυναίκας σχετικά με το αν θέλει ή όχι παιδιά, αφού αυτό που είναι πιο σημαντικό, όπως συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου είναι το να σε νοιάζει η ευτυχία και η ευημερία, όποιου ανθρώπου είναι δίπλα σου.

Αυτό βέβαια, όπως κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ «επίπονο» γιατί πρέπει να αντέξεις την «ελευθερία» του διπλανού όταν εσύ μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει είτε ο περίγυρός σου είτε η κοινωνία.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»