#FarmaGR: «Έμεινε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τις κατηγορίες κακοποίησης: «Είναι βαρύς χαρακτηρισμός»

#FarmaGR: Εντάσεις και διαφωνίες: «Σηκώθηκες με ορεξούλες; Ντροπή!» - Ο Γιαννακίδης ζητάει συγγνώμη από την Έλενα μετά την επίθεση - Η Ελεονώρα επιλέγει αντίπαλο μονομάχο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη χθεσινή Δοκιμασία Επάθλου στη Φάρμα, οι γαλάζιοι κατάφεραν να κερδίσουν και είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μπριζόλες με πατάτες και σε έναν φάκελο, που έδινε τη δυνατότητα στον αρχηγό της ομάδας να δώσει σε κάποιον ασυλία μέχρι τη 10αδα.

Η Έλενα Καραμβάση πήγε κόντρα στη γνώμη της ομάδας της και έδωσε την ασυλία στον Γιώργο Τσάμη, θεωρώντας ότι του χρωστούσε επειδή όταν αποχώρησε την όρισε αρχηγό. Αυτή η απόφαση γίνεται αφορμή να δημιουργηθούν δύο στρατόπεδα στη γαλάζια ομάδα, με κάποιους να τάσσονται υπέρ της Έλενας και κάποιους να διαφωνούν κάθετα με την απόφαση της και το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε το «θέλω» της ομάδας.

Επιπλέον, η σοβαρή κατηγορία της Πηνελόπης Ορφανουδάκη κατά του Νίκου Παρλάντζα, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην αγελάδα, γεγονός, όμως, που δεν επιβεβαίωσε κανείς από τους παίκτες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, κάνει ακόμα χειρότερο το κλίμα.

Το επόμενο πρωί δεν ξημερώνει ευχάριστα για τη γαλάζια ομάδα.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ταραγμένος τόσο με την απόφαση της Έλενας, όσο και με την κατηγορία που έγινε στο πρόσωπο του Νίκου.

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκαν για μια ακόμα φορά στη Φάρμα, το βράδυ της Τετάρτης, οι συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες μόλις ξημέρωσε η μέρα η καινούργια στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα οι διάλογοι ξέφυγαν σε… απείρου κάλλους εκφράσεις όταν βρέθηκαν όταν τον πρώτο λόγο είχαν τα περιττώματα των αγελάδων.

Η Έλενα Καραμβάση κάθε άλλο παρά καλό κρίμα βρήκε ως αρχηγός της γαλάζιας ομάδας και ειδικά ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν έχανε ευκαιρία για να την πικάρει. Όταν μάλιστα η νέα αρχηγός της ομάδας στη Φάρμα θέλησε να μοιράσει τις αρμοδιότητες, διαφώνησε πλήρωσε ο παίκτης της γαλάζιας ομάδας και το εξέφρασε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο. Σε ίδιο μήκος έκφρασης και αποδοχής κινήθηκε και ο Νίκος Παρλάντζας.

«Ας μαζέψει έξω στο προαύλιο και μετά εδώ στην αγελάδα, έχει κάτι κουρ…δες καλές! Περιποιημένες» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παρλάντζας με την Έλενα να γίνεται έξαλλη και ορισμένους συμπαίκτες να γελούν στο άκουσμα αυτό. «Χρήστο μου, βασικά δεν θέλω κάτι. Θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Εντάξει; Συγγνώμη ε! Τις κου…δες τις περιποιημένες τις αφήνω για σένα».

«Ευχαριστώ, εγώ ούτως ή άλλως κάθε μέρα τις καθαρίζω και στο χωριό μου αυτό κάνω! Το γαλατάκι και το τυράκι, το τρώει όμως» υπογράμμισε ο Παρλάντζας με τη νέα αρχηγό να αποχωρεί έξαλλη για το σπίτι. «Ντροπή πραγματικά» υπογράμμισε η ξανθιά παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για να μοιραστεί, εν συνεχεία, το συμβάν με τις συμπαίκτριες της στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, δε, αφού μοίρασε τις αρμοδιότητες και ο Γιώργος Γιαννακίδης δεν θέλησε να ακολουθήσει καμία, η παίκτρια βγήκε εκ νέου στη Φάρμα για να τον συναντήσει και να του υπενθυμίσει τους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης.

«Εδώ μέσα δεν είσαι τίποτα! Και έξω δεν είσαι τίποτα, είμαι σίγουρος. Είσαι καρναβάλι» φώναξε αρχικά ο Γιαννακίδης για να συμπληρώσει, με υποτιμητικό ύφος, πως «δεν θέλω να σε ακούσω! Πάνε, μάζεψε τις κοπριές! Τι είσαι, αρχηγός; Και τι θα κάνεις; Φύγε από δω ρε! Φύγε από δω, είσαι τοξική».

Η Έλενα προσπαθεί να ορίσει νέες αρμοδιότητες στην ομάδα και να χωρίσει πόστα, αλλά κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνους τους υπόλοιπους παίκτες.

Το επόμενο πρωί δεν ξημερώνει ευχάριστα για τη γαλάζια ομάδα. Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ταραγμένος τόσο με την απόφαση της Έλενας, όσο και με την κατηγορία που έγινε στο πρόσωπο του Νίκου. Η Έλενα προσπαθεί να ορίσει νέες αρμοδιότητες στην ομάδα και να χωρίσει πόστα, αλλά κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνους τους υπόλοιπους παίκτες.

Η ένταση συνεχίζεται στο στάβλο ανάμεσα στην Έλενα και στον Νίκο, καθώς ο δεύτερος φαίνεται να έχει απογοητευτεί εξίσου με τη στάση της αλλά και με το γεγονός ότι του είπε ψέματα για τον πρώτο μονομάχο. Κανείς δεν φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω και οι καβγάδες αναζωπυρώνονται συνεχώς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες της «Φάρμας» στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας.

Στη Φάρμα της Τετάρτης έμελλε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να συναντήσει, για μια ακόμα φορά, τους παίκτες λίγο πριν τα δώσουν όλα στο νέο αγώνισμα. Όσα του είπαν όμως, περί κατηγοριών για κακοποίηση ζώου λίγες ώρες νωρίτερα, έμελλαν να «παγώσουν» τον γνωστό σεφ.

«Χθες κατηγόρησαν τον Νίκο για κάτι πολύ σοβαρό» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Γιαννακίδης για να συμπληρώσει, με μιας, ο Γιώργος Τσάμης: «Για κακοποίησης ζώου, της αγελάδας. Την χτύπησε».

«Αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός και ποινικά κολάσιμο» αναφώνησε αμέσως ο Άλκης Λαδάς με τον παρουσιαστή στη Φάρμα, Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην κρύβει την έκπληξη του για όσα άκουγε ενώ ο Νίκος Παρλάντζας θέλησε να δώσει σαφή εξήγηση για όσα του καταλόγισε ο συμπαίκτης του.

«Θέλω να κάνω μια παρέμβαση και να πω κάτι. Όσον αφορά το σπρώξιμο, έχω δυο παιδιά. Να με πατήσει η αγελάδα, που κινδύνεψα δέκα φορές και οι κάμερες τα γράφουν όλα, την έσπρωξα και την απώθησα για να μην με πατήσει, αν θεωρείται ξύλο να δικαστώ και να αποχωρήσω από την Φάρμα. Κανένα πρόβλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Επειδή ο Νικόλας έχει και μια εμπειρία με τα ζώα, είναι η δουλειά του, αν μπόρεσε να διαβάσει την επόμενη κίνηση της αγελάδας – πράγμα που δεν είχε συμβεί με την Μαρίλια στην αρχή όταν με πολύ αγάπη είχε πάει στο αλογάκι αλλά ήταν απρόσεκτη – την σέβομαι. Κι αν είδε την επόμενη κίνηση που θα έκανε η αγελάδα, το να την απωθήσει… Δεν ήμουν μπροστά, ξαναλέω» υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νέο επεισόδιο για τη Φάρμα που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

«Αν διαπιστώναμε ότι κάποιος, απέναντι σε ένα ζωάκι, φέρεται όπως δεν πρέπει να φερόμαστε απέναντι στα ζωάκια, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα προστατεύαμε το ζώο και θα διώχναμε τον παίκτη. Η κακοποίηση ζώου είναι βαρύ» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής απαντώντας έτσι και στην έντονη διαφωνία που εξέφρασε ο Γιώργος Τσάμης

Η δοκιμασία ξεκινά, με τους παίκτες να κρατούν, με τη βοήθεια σχοινιών, μια κρεμαστή γέφυρα. Ένας παίκτης από την ομάδα ανεβαίνει στη γέφυρα και προσπαθεί να πιάσει διαφορετικά κομμάτια παζλ, που κρέμονται από πάνω. Η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη το παζλ τρεις φορές είναι αυτή που παίρνει τη νίκη αλλά και ένα πολύ νόστιμο έπαθλο.

Ο Χρήστος Γκυζέλης χαρίζει μία μοναδική στιγμή, που τους κάνει όλους να ξεσπάσουν σε γέλια και αποφορτίζει για λίγο την εκρηκτική ατμόσφαιρα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε σε γέλια με την τούμπα του Χρήστου στη σημερινή δοκιμασία της Φάρμας.

«Χρηστάρα, ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανες! Ντάξει, χάθηκε ο πόντος αλλά ήταν εντυπωσιακό!» είπε ο παρουσιαστής στον παίκτη μόλις τελείωσε η δοκιμασία, χωρίς ακόμα να έχει σταματήσει να γελάει.

Ανατροπή! Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Λίγο αργότερα, η Έλενα ξεσπά σε κλάματα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στο σπίτι και βρίσκει παρηγοριά δίπλα στον Γιώργο και στην Πηνελόπη, που είναι οι μόνοι από την ομάδα της που βρίσκονται στο πλευρό της.

Παρηγοριά στην αγκαλιά του φίλου της του Γιώργου Τσάμη βρήκε η Έλενα, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες που έχει αναλάβει τον ρόλο της αρχηγού στη γαλάζια ομάδα της Φάρμας. 

Βάζοντας τα κλάματα, δεν έκρυψε τον θυμό της απέναντι στους συμπαίκτες της. «Είμαι πικραμένη, το ξέρεις ότι μου ΄ρχεται να κλάψω; Στα αλήθεια! Δεν ήρθα εδώ μέσα για να τρελαθώ ρε φίλε!», είπε η παίκτρια με τον φίλο της να την καθησυχάζει. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν κι η Πηνελόπη με την οποία επίσης είναι φίλες. «Στεναχωρήθηκα... δεν ξέρω... έχω μια αδυναμία σε αυτήν την κοπέλα, δεν της το 'χω πει ποτέ. Τη νιώθω λες και την ήξερα από χρόνοα, τη νιώθω σαν αδερφή μου. Χαλάστηκα πολύ που την είδα έτσι», είπε δακρυσμένη στην κάμερα η παίκτρια από την Κρήτη. 

«Δε μου αρέσει να μου αντιμετωπίζουν σαν να είμαι η μαριονέτα τους. Το πρωί απαγόρευση γάλακτος, το απόγευμα "πάρε τυράκι". Αν νομίζουν ότι θα μου χτυπάνε το ταμπούρλο κι εγώ θα χορεύω, είναι πάρα πολύ γελασμένοι. Ήρθα να ζήσω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο ζω. Ελπίζω, στα αλήθεια, να επιστρέψω σύντομα σπίτι μου, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη», είπε στο cue της Έλενα, που θέλησε να ησυχάσει κάνοντας τη βόλτα της στην εξοχή.  

Η Ελεονώρα Κεσίδου, που ορίστηκε πρώτη μονομάχος, θα κληθεί να επιλέξει τον δεύτερο. Θα έρθει στη δύσκολη θέση να ορίσει κάποιον από την ομάδα της ή θα διαλέξει τελικά από την αντίπαλη;

Ποιος ή ποια θα διανυκτερεύσει στα σπιτάκια των μονομάχων μαζί με την Ελεονώρα;

Ο Γιαννακίδης ζητάει συγγνώμη από την Έλενα

Δειτε Επισης

#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»