Ρούλα Κορομηλά: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας με ρωτήσουν τι είναι bullying»

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε το #ΣπίτιμετοMEGA με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - «Με την Ρούλα Κορομηλά ένιωσα μία έλξη, ένα απίστευτο καλλιτεχνικό δέσιμο» - «Είναι ιππότης και κύριος δεν υπάρχει ο Μιχάλης, είναι πολύ γενναιόδωρος, έχει πάρα πολύ χιούμορ και μπορείς να στηριχτείς πάνω του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μάλιστα, στην έναρξη για το νέο κύκλο της εκπομπής #ΣπίτιμετοMEGA, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοίμασαν ένα μικρό αυτοσχεδιαστικό σκετς για να υποδεχτούν με παιχνιδιάρικη διάθεση τους τηλεθεατές τους.

Ο Γιάννης Χατζηγιάννης βρισκόταν καθισμένος στο πιάνο και αφού έπαιξε την πρώτη μελωδία, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε κατευθείαν στο πλευρό του.

«Μιχάλη, σήκω τώρα και πάμε για εκπομπή! Σήκω» είπε η Ρούλα Κορομηλά για να αποκριθεί, ελαφρώς έκπληκτος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Τι λες; Τι λες; Πρόβα κάναμε;» είπε ο τραγουδιστής και ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος για τους δυο τους.

Σπίτι-με-το-MEGA-1-1024x681

Σπίτι-με-το-MEGA-8-1024x681

Ρούλα Κορομηλά.: Τι πρόβα; Έχει εδώ τους μουσικούς, το πιάνο σου, την κιθάρα σου να κάνεις πρόβα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όχι, Ρούλα μου, τέτοια πρόβα. Πρόβα τηλεοπτική!

Ρούλα Κορομηλά.: Τηλεοπτική; Τι να την κάνεις την πρόβα την τηλεοπτική;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πλατό, κάμερες… Έχουμε 70 κάμερες εδώ, δεν ξέρω που να κοιτάξω.

Ρούλα Κορομηλά.: Το θέμα σου είναι που θα κοιτάξεις;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Autocue! Έχουμε autocue;

Ρούλα Κορομηλά.: Τι είμαστε εμείς, θεατρική παράσταση να έχουμε κείμενα για να βλέπουμε το autocue;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ώπα, θα με βάλεις πρίμα βίστα τώρα!

Ρούλα Κορομηλά: Έτσι ακριβώς. Αυθόρμητα. Έτσι, με την καρδιά σου θα μιλάς στο τηλεοπτικό κοινό. Συγγνώμη, έχεις πρόβλημα που θα κοιτάς; Εγώ σου λέω, Μιχάλη μου, να κοιτάς πάντα μπροστά. Εγώ κοιτάζω πάντα μπροστά».

Με αφορμή την επιστροφή της εκπομπής #ΣπίτιμετοMega, η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της παύση και τους αιχμηρούς σχολιασμούς εκπομπών για άλλες εκπομπές σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ήταν συνειδητή η επιλογή να κάνω παύση από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε ποτέ φόβος ότι αν θα φύγω, ποιος θα μου πάρει τον θρόνο μου. Δηλαδή μην το φοβόμαστε αυτό το πράγμα, που λέμε «α, θα φύγω και θα έρθει ο άλλος τώρα να πάρει την καρέκλα μου». Και να πάρει την καρέκλα σου, οι συγκρίσεις δεν είναι εφικτές καμιά φορά. Οπότε λέω κάποια στιγμή πως «νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνω άλλο τηλεόραση, να σταματήσω, να ξεκουραστώ και να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα». Και πράγματα ήθελα να κάνω στην προσωπική μου ζωή και βεβαίως όταν δουλεύεις από το 1988, έχοντας δουλέψει και άλλα 15 χρόνια πριν, υπάρχει κούραση και κόπος», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Κάθισα σπίτι μου και είπα θα ρισκάρω, θα κάνω κάτι άλλο. Αν μου πετύχει, μου πέτυχε. Όλα αυτά τα χρόνια πορείας σαφώς και έκανα πράγματα τα οποία δεν μου πέτυχαν και δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα που θα ήθελα εγώ ιδανικά να έχω. Νομίζω όμως ότι έτσι είναι η ζωή. Πάντα δεν μπορείς να είσαι πρώτος και πάντα δεν μπορείς να κάνεις τα τέλεια πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις εκπομπές, η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε: «Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Τα νούμερα βοηθάνε το κανάλι, βοηθάνε την ψυχολογία του παρουσιαστή και βεβαίως καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής. Εκεί που θεωρώ ότι μπερδευόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας οι συνάδελφοι μεταξύ μας: Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται η εκπομπή σου με άλλη εκπομπή, με άλλο συνάδελφο σου, που για κάποιους λόγους δεν έχει τα αναμενόμενα ή τα ιδανικά νούμερα Το θεωρώ αυτό και προσβλητικό και απαράδεκτο και δίνουμε έτσι την εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό που μας παρακολουθεί ότι είμαστε άρμεγε και κούρευε! Ότι μεταξύ μας σφαζόμαστε και ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός ο οποίος είναι αθέμιτος».

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει αλλά καλό είναι και να μην υπάρχει και σε κάθε περίπτωση να μην το βγάζουμε προς τα έξω. Εμένα αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι γίνεται εσκεμμένα για να θίξουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, δηλώνοντας πως είναι ιππότης και κύριος, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε με τη σειρά του πως έχει πάρει μαθήματα παρουσίασης από την κορυφαία του είδους και πως τα εφαρμόζει κατά γράμμα.

«Ο Μιχάλης είναι πολύ γενναιόδωρος, έχει πάρα πολύ χιούμορ και μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Κοιταζόμαστε στα μάτια και συνενοούμαστε», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Με την Ρούλα Κορομηλά δεν γνωριζόμασταν. Με το που κάναμε το πρώτο ραντεβού ένιωσα έλξη, ένα απίστευτο καλλιτεχνικό δέσιμο άνευ προηγουμένου», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πίσω από αυτό που βλέπετε υπάρχει μία ειλικρινής καθαρή σχέση και φιλία που συνέχεια δυναμώνει», συμπλήρωσε.

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχε προσκαλέσει σε εκπομπή της.

«Είμαι Χατζηγιαννίτσα full. Τον θαυμάζω», είπε.

Ο Μιχάλης Χατζηγθάννης της πρότεινε να κάνουν ένα αφιέρωμα στον ίδιο και η Ρούλα Κορομηλά να τραγουδήσει τα τραγούδια του.

«Η Ρούλα Κορομηλά έχει καλή φωνή και είναι καιρός να αποκαλυφθεί!», είπε ο τραγουδιστής.

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντέδρασε on camera και η Παναγιώτα Βλαντή αρνήθηκε να μιλήσει και αποχώρησε
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, χαρακτηρίζει την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, εμμέσως πλην σαφώς, «κουλή δεξιά»
Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Βαγγέλη Περρή – Ανήρτησε το απόσπασμα με τα ειρωνικά σχόλια
Η συγκινητική αφιέρωση των Πυξ Λαξ στον Βασίλη Καρρά και η on stage συνύπαρξη με τους Active Member
Πέμη Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Γεννατάς, Μέμος Μπεγνής, Μαριάννα Πολυχρονίδη κ.α. για το κόψιμο του #ΈρωταΦυγά
Μαγγίρα, Χρηστίδου & Μπακοδήμου για την κόντρα της Κουτσελίνη με την Συνατσάκη: «Δεν έβρισε το παιδί της»
Τηλεοπτική μετάδοση ECOMMBX Super Music Awards 2023 hosted by City of Dreams Mediterranean
#ΈρωταςΦυγάς: O Αντώνης Καρυστινός παίρνει θέση για το πρόωρο φινάλε και αποχαιρετά τον ρόλο του
O Νίκος Κοκλώνης απαντά στην «πύρινη ομιλία» Βελόπουλου για τη φούστα στο #FameStoryGR
#FameStoryGR: Οι δύο σπουδαστές που αποχώρησαν - Πάλι η Κατσαΐτη στο σκαμνί - Η αντίδραση Ρέμου