#FameStoryGR: Η παίκτρια που αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς - O FY καλεσμένος της βραδιάς!

#FameStoryGR: To επικό «άδειασμα» του Light στην Κατσαΐτη: «Σα να ντύθηκαν ωραία, μπράβο, ξύπνησε» - «Κάγκελο» οι πάντες στο #FameStoryGR με το αδιανόητο γαλλικό του: «Γαμ… τα» - Ο Κοκλώνης προσπάθησε ανεπιτυχώς να αδειάσει τον Light γύρω από το θέμα «σεβασμός» και τον τσακωμό Θεοφάνους - Άννας, ξεχνώντας εκκωφαντικά, ότι ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται, ούτε λόγω θέσης, ούτε λόγω ηλικίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To 8o live του Fame Story είναι γεγονός και στο πλατό του Γαλατσίου πραγματοποιήθηκε ακόμα μία έναρξη, με τους σπουδαστές, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζουν το κοινό για ακόμα μία Παρασκευή 17/11!

Οι σπουδαστές βγήκαν στη σκηνή με το «Δυνατά» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και ξεσήκωσαν όσους βρίσκονταν εκεί, αλλά και τους τηλεθεατές που είναι ξανά παρόντες στο διασκεδαστικό μουσικό σόου!

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα και φορώντας παντελόνι και μακριά φούστα, χαιρέτισε τον κόσμο, τους καλεσμένους, τους κριτές και τους καθηγητές!

«Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το live streaming, κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε ο παρουσιαστής!

«Το τόλμησα! Είναι σκωτσέζικη φούστα σε μαύρο!», απάντησε στους κριτές που σχολίασαν τα ρούχα του!

«Απόψε θα είναι μια βραδιά υπερθέαμα», υποσχέθηκε στη συνέχεια!

Αρκετά κουρασμένη ήταν η Ελένη Φουρέιρα όμως δεν της φαινόταν καθόλου.

Αφού τραγούδησε μια σπουδάστρια, ο Νίκος Κοκλώνης, θέλησε να ακούσει την δική της κριτική πρώτα.

«Θα ξεκινήσω με την γυναικάρα της κριτικής επιτροπής», είπε χαρακτηριστικά.

«Με φτιάχνεις πολύ σήμερα. Ξέρεις ότι είμαι κουρασμένη και λες τώρα να της δώσω. Σ΄ευχαριστώ», του απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν σου φαίνεται καθόλου», της είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής με την τραγουδίστρια να λέει:

«Τρεις ώρες με φτιάχνανε. Αν μου φαινόταν κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε».

Ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το κοινό έδωσε ασυλία στην Άννα!

Προτεινόμενος για αποχώρηση από τους καθηγητές ψηφίστηκε η Andrew, η οποία διαγωνίζεται κόντρα στις Μέγκαν και Μαίρη.

«Οι αποφάσεις μας είναι δύσκολες και είναι άγριο για εμάς αυτό. Παρόλα αυτά υπάρχουν παιδιά που φαίνεται ότι έχουν φύγει από τον στόχο τους και άλλα που δεν έχουν», σχολίασε η διευθύτρια της σχολής, Ηρώ.

«Το περίμενα», σχολίασε η Andrew και πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι ένας, ωστόσο υπάρχει και η συμβίωση. Πιστεύω θα επανέλθω και δυναμικά. Όταν ανεβαίνω εδώ σβήνουν όλα».

Από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση, αποκάλυψε στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης, αφήνοντας άπαντες άφωνους!

Υποψήφια αναδείχθηκε η Andrew στο Fame Story κατά την έναρξή του αφού οι καθηγητές θεωρούν ότι πλέον δεν έχει το ίδιο πάθος με όταν ξεκίνησε.

Η ίδια είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ερμηνεύοντας Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο κινήθηκε αρκετά άνετα επί σκηνής ξεσηκώνοντας το κοινό.

Οι κριτές ταυτίστηκαν μαζί τους ή έχουν άλλη άποψη;

«Το είπες πολύ ωραία το κομμάτι, το έκανες λίγο δικό σου. Περίμενα να το πας πιο χαμηλά. Στην αρχή άρχισες να γελάς και λέω “τι έχει γίνει;”. Το κομμάτι έχει μια ειρωνεία. Μετά άρχισα να νιώθω ότι αυτό το κόλπο άρχισε να με πείθει. Ότι κάπως ειρωνικά γελάς μέσα στον πόνο σου. Δεν με ενόχλησε που γελούσες. Μου έβγαλες μια τρέλα, ότι ήθελες να βγάλεις κάτι από μέσα σου. Είμαι μαζί σου σήμερα. Ένιωθα ότι ήθελες να είσαι ο πειρατής σε αυτό το σαπιοκάραβο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Εμένα με έπεισε, μου άρεσε πολύ. Είχες μια γηπεδική διάθεση, ενέργεια. Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις η σημερινή. Μου άρεσε που κινήθηκες στην σκηνή, το απογείωσες! Η υποψηφιότητα σου έδωσε μπουστ», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Έπαιξες με τη μουσική, με το τραγούδι. Ήταν μια ωραία στιγμή σου, καθάρια, άνετη, ωραίος ο τόνος σου. Γενικά σήμερα σε χαρήκαμε».

Με τον Light να καταλήγει: «Μου άρεσες! Ήσουν άνετη στην σκηνή, φαίνεται να έχεις βρει τον εαυτό σου. Οι κινήσεις σου βγαίνουν πιο αυθόρμητες, πιο άνετες. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο υπερβολικά χαρούμενο αλλά στην πορεία το πούλησες σαν χαρούμενο. Ξεσήκωσες όλο τον κόσμο εδώ πέρα οπότε success!».

Υποψήφια για αποχώρηση αναδείχθηκε η Μαίρη στη μουσική Ακαδημία του Fame Story, κάτι που δεν το αντιμετώπισε με ιδιαίτερη ψυχραιμία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι στις πρόβες το έλεγε καλύτερα από ότι στο live.

Η Ελένη Χατζίδου την επισκέφθηκε και την καθοδήγησε προκειμένου να ερμηνεύσει όσο το δυνατόν καλύτερα το κομμάτι, Χειρότερα.

«Δεν ήταν καθόλου καλή μέρα για σένα σήμερα. Δεν σου πήγε καθόλου το κομμάτι. Ήταν τσιριχτό το ρεφρέν, δεν μου άρεσε καθόλου. Ένιωθα ότι ήταν κάτι ξένο. Προσπαθείς πολύ, δεν θα βρεις ποτέ την δικαιολογία αλλά σήμερα δεν…», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light πρόσθεσε: «Πολύ ωραίο αυτό που σου έβαλε να φορέσεις η στυλίστρια απόψε. Ας το αφήσουμε εκεί πέρα. Μπορείς πολύ καλύτερα».

«Δεν ήταν καλή βραδιά για σένα σήμερα. Το πάλεψες, πήγες να το κερδίσεις αλλά δεν τα κατάφερες», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Έδωσε αυτό που έπρεπε να δώσει. Προσπάθησε να το πει με τον καλύτερο τρόπο αλλά αυτό το τραγούδι δεν μπορείς να πεις κάτι περισσότερο. Έχει μια ωραία φωνή και ενέργεια. Θεωρώ τις απαιτήσεις του τραγουδιού τις έδωσες αξιοπρεπέστατα».

Ένα τραγούδι στα μέτρα της κλήθηκε να ερμηνεύσει η Megan, καθώς της δόθηκε το Flowers της Miley Cyrus.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε πρώτος τον λόγο και είπε: «Δεν μου άρεσε αυτό που άκουσα. Περίμενα να γυρίσει πίσω η Megan που ήξερα. Σαν να έχεις χάσει τη φωνή σου, τη σταθερότητά σου. Μου έβγαλε ανασφάλεια. Περίμενα να το σκίσεις μετά από όλη αυτή τη βδομάδα που πέρασες».

«Συμφωνώ με τον Γιώργο. Έχεις όλο το πακέτο, αλλά σήμερα δεν είχες την προσοχή σου. Πιστεύω ότι όντως είσαι γεννημένη γι αυτό. Δεν ήταν καλή στιγμή σήμερα. Τραγουδιστικά δεν ήταν αυτό που έπρεπε να είναι», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light τόνισε: «Νομίζω ότι είναι πιο απλό το πρόβλημα, πρέπει να φέρει πιο κοντά το μικρόφωνο στο στόμα σου. Τονικά ήσουν ανασφαλής, αλλά από μία φάση και μετά το βρήκες, αλλά ήταν λες και σε κατάπινε η σκηνή. Ένιωσα ότι χωρίς κάποιον προφανή λόγο ήσουν ανασφαλής. Δεν θεωρώ ότι η σημερινή εκτέλεση ήταν αυτή που ήταν εξαιτίας έλειψης ταλέντου ή φωνής, δεν το πίστεψες όσο έπρεπε να το πιστέψεις. Δεν ήταν από τις πολύ καλές σου βραδιές».

Από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα, σχολίασε: «Κινησιολογικά ήσουν εκεί, προσπάθησες να δείξεις μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, είχες αυτοπεποίθηση από τη μέση και μετά. Στο κουπλέ ήσουν ασταθής, στόναρες, όμως δεν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που δεν θα στόναρε. Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στις αρχές της καριέρας μου που προσπαθούσαν να αποδείξω ότι μπορώ. Το εκτιμώ πολύ αυτό και το έχεις να ξέρεις».

Η Ηρώ πήρε τον λόγο από πλευράς καθηγητών και είπε: «Πρέπει να αποβάλλει οτιδήποτε αρνητικό την πηγαίνει πίσω».

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να της κάνει μια έκπληξη για να της ανεβάσει την ψυχολογία και επειδή είχε τα γενέθλιά της.

Τα δύο αδέρφια της ανέβηκαν στη σκηνή με μία τούρτα κι εκείνη συγκινημένη έσβησε το κεράκι της.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με ευχές από τους γονείς της, που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα.

O FY καλεσμένος της βραδιάς για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του και να ξεσηκώσει το κοινό με την ενέργειά του!

Beef N.1

«Το δίκιο» της Γιώτας Νέγκα κλήθηκε να ερμηνεύσει η Άννα Πολτζόγλου στο 8ο live του Fame Story, ύστερα από μία εβδομάδα μέσα στην οποία βρέθηκε σε άβολη στιγμή, όταν ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Δεν μασάς τα λόγια σου, ό,τι νιώθεις το λες και μου αρέσει αυτό», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης και τη ρώτησε αν τα βρήκαν με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Δεν χάσαμε κάτι με τον κ. Θεοφάνους, δράση αντίδραση, δεν είναι κάτι», απάντησε η Άννα.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο το κάδρο που βλέπαμε. Άννα ήσουν εξαιρετική άλλη μια φορά, αλλά επέτρεψε μου να σου πω δυο κουβέντες με αυτό που είδα. Καταλαβαίνω ότι κάθε μέρα πιέζεστε, δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές μπορεί να παρεξηγείτε κάποια πράγματα, άποψή μου είναι ότι πρέπει να κρατάτε μια απόσταση από τους καθηγητές. Μέσα στο σπίτι πρέπει να παίξεις τον ρόλο, είσαι μαθητευόμενη και ο άλλος καθηγητής.

Όταν κλείνουν τα φώτα μπορείς να πεις ό,τι σου βγει, ο τρόπος που αντέδρασες δεν μου άρεσε, ήταν απότομος, ριζοσπαστικός και επαναστατικός. Ο Γιώργος συγκρατήθηκε πάρα πολύ και θα μπορούσε να σου μιλήσει πολύ άσχημα. Δεν ξέρω τι είπατε, σχολιάζω το πώς αντέδρασες εσύ. Είναι η αρχή να σέβεται ο μαθητής τον δάσκαλο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light διαφώνησε και ρώτησε πώς γίνεται να κρίνουμε την αντίδραση χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει.

«Δεν είναι όλα επανάσταση καλέ μου», απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Light.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να εξηγήσει, δεν τα είπε σωστά, η Άννα αντέδρασε, ο Γιώργος Θεοφάνους πήρε τον λόγο, είπε τι έχει γίνει και τόνισε: «Μην το μεγαλώνουμε το θέμα».

«Περιμένω από κάποιον σπουδαστή να σέβεται τους καθηγητές του, τον μικρό να σέβεται τον μεγαλύτερο», συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Το χιούμορ που έκανα δεν είναι ότι δεν σε σεβόμουν», της εξήγησε.

«Αν σας προσέβαλα συγγνώνη, αλλά τα λόγια μου τα εννοώ», απάντησε η Άννα.

«Ο καθένας μπορεί να εκτίθεται όπως θέλει», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος, όμως η κουβέντα δεν ολοκληρώθηκε εκεί.

«Διαφωνώ με την ιεραρχεία. Τον σεβασμό τον εμπνέει ο άλλος», πρόσθεσε η Άννα και ο Light χειροκρότησε.

«Αφήνεις υπονοούμενο ότι δεν σου εμπνέω σεβασμό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ο καθένας δείχνει τη μαγκιά του όπως θέλει. Μην τραβάς το σπαθί στην κάθε κουβέντα», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε θέση: «Μπορεί να είχες δίκο, αλλά ήσουν λίγο επιθετική. Το δίκιο της στο τραγούδι το κέρδισε. Ήσουν λίγο πιο πίσω από τον ρυθμό».

«Με τούτα και με εκείνα προσπαθώ να θυμηθώ πώς τραγούδησε η Άννα. Ήσουν εντυπωσιακή. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου 100%. Δεν είδα τι έγινε, αλλά να μείνεις ο εαυτός σου γιατί αυτό αγαπάει ο κόσμος. Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες και ο ένας τον άλλον», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήσουν τρομερή, μπράβο! Την προηγούμενη εβδομάδα λίγο με στεναχώρησες. Αυτή τη βδομάδα τους πήρες τα σώβρακα», είπε για την ερμηνεία ο Light.

«Έχουν δώσει οι καθηγητές τα επόμενα τραγούδια και τα επόμενα θα τα δώσετε οι κριτές», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ένα μεγάλο σαράουντ στον κ. Θεοφάνους. Μου αρέσει η περσόνα του. Τρέφω σεβασμό προς εκείνον. Υπάρχει σε αυτή τη χώρα μια μανία με τους τύπους. Αυτά εδώ τα πράγματα, η λατρεία των τίτλων, έχει επιτρέψει για πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν το λέω για τον κ. Θεοφάνους. Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους ανθρώπους, άσχετο με το τι είναι ο καθένας», ξεκαθάρισε ο Light.

Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στην κουβέντα, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Light και προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τα έκανε όπως πάντα χειρότερα!.

Beef N.2

Το Take on me παρουσίασε ένα από τα φαβορί του Fame Story, ο Φειδίας Ηροδότου, στο 80 live του διαγωνισμού μουσικής!

Ο Φειδίας, ανεβασμένος από το τραγούδι που κυκλοφόρησε στο Spotify από τον ίδιο, είχε το challenge της εβδομάδας, να δημιουργήσει μόνος του την χορογραφία του.

«Μου άρεσε η σημερινή εμφάνιση. Ανταπεξήλθες φωνητικά, δεν ήταν από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. Ίσως ενεργειακά ήθελα να δείξεις παραπάνω πράγματα. Έχουμε απαιτήσεις από εσένα. Δεν πρέπει να σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Φέτα πήρες;» τον ρώτησε ο Light και συνέχισε: «Είχες ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, οι ψεύτικες ήταν πολλές, παρόλα αυτά το πήγες καλά, είσαι πάρα πολύ καλός, αλλά θα συμφωνήσω με τον Γιώργο ότι δεν ήταν από τα καλύτερα βράδια σου, αλλά δεν ήταν και καλό. Απείχε από την τελειότητα».

«Διαφωνώ πάρα πολύ. Ναι μεν έχουμε απαιτήσεις, αλλά σε αυτές ανταπεξήλθες. Είχα άγχος μήπως κάνεις over acting, εκεί που πήγες να το κάνεις δεν το έκανες. Είσαι γεννημένος για αυτό. Θα σε χειροκροτήσω σήμερα», του εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος, τόνισε: «Όχι επειδή είμαστε μαζί με την Ελένη στο σχήμα, αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Η ερμηνεία του Φειδία θα έπρεπε να είναι αυτή που θα ηχογραφηθεί και αυτό να βγει. Θα ήθελα σε ένα από τα επόμενα live να έρθει ο Φειδίας να πει ένα τραγούδι. Θέλω να σε δω στον τελικό».

Πιστός στην τηλεοπτική του θέση αλλά και στα… ιδιαίτερα σχόλια βρέθηκε ο Light. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο νεαρός τράπερ επιφύλασσε ένα «καρφί» μεγατόνων προς την γνωστή ενδυματολόγο και συνεργάτιδα του τάλεντ σόου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έτσι, λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ο Φειδίας, ο Light έκανε μια ερώτηση για την ενδυματολογική επιλογή του σπουδαστή με τον παρουσιαστή και παραγωγό του Fame Story να ρίχνει, άθελα του, λάδι στη φωτιά και να τσιγκλάει τον κριτή για να ακολουθήσει ένας σύντομος μα απολαυστικός διάλογος ανάμεσα τους.

L.: Να κάνω μια ερώτηση, πριν τελειώσουμε. Μία. Έχουμε αλλάξει στιλίστα;

Ν.Κ.: Όχι, για ποιον λες;

L.: Για τα παιδιά, για τα παιδιά.

Ν.Κ.: Όχι, έχουμε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

L.: Μπράβο, ξύπνησε!

Ν.Κ.: Πάντα ήταν ξύπνια. Τι εννοείς;

L.: Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο ωραία τα παιδιά. Σήμερα όλοι είναι λίγο πετυχημένοι.

Ν.Κ.: Και στυλίστας ο Light τώρα!

L.: Στυλίστας όχι, στυλάρα ναι.

«Λοιπόν, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι φανταστική επαγγελματίας. Light μου, αν θες, σε προκαλώ να σε ντύσει μια μέρα για να σε δούμε από την Αλεξάνδρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης με τον τράπερ και κριτή του Fame Story να απαντά ως εξής. «Τι λες ρε φίλε! Τι σου έκανα; Σου έκανα κάτι;».

«Τίποτα, αλλά να σου πω ότι η Αλεξάνδρα θα είναι τιμή σου να σε ντύσει. Εμπιστεύσου με μια φορά» επέμεινε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να σχολιάζει, αδιάφορα, πως «εντάξει φίλε. Θα το σημειώσω στο τεφτέρι μου και θα σου πω την άλλη εβδομάδα».

Με Νίκο Βέρτη και «Θέλω να με νιώσεις» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κλειδάς!

Oι κριτές έμειναν ικανοποιημένοι με την εμφάνισή του!

«Το επίπεδο έχει ανέβει, ο ανταγωνισμός το ίδιο. Είμαστε στην 8η εβδομάδα. Κακός δεν είσαι ποτέ, είσαι καλός. Για εμένα απλά, ειδικά με αυτό το κομμάτι που είναι στα μέτρα σου, περίμενα κάτι πολύ πιο ουάου. Να πως ότι το έσκισες. Δεν το είδα αυτό το πράγμα», είπε ο Light, ο οποίος περνάει δύσκολη εβδομάδα καθώς έχασε τον σκύλο του και δίνει αμοιβή αν βρεθεί.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αρσενάκος τόνισε: «Μια του Βέρτη, δυο του Βέρτη, τρεις και τον τσακώσαμε. Φωνητικά το είπες ωραία, ερμηνευτικά το φώναξες. Περίμενα λίγο παραπάνω συναίσθημα. Ένιωθα ότι τραγουδάς αλλά δεν το νιώθεις».

Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε: «Ήταν λίγο αμήχανο, έχουμε απαιτήσεις από εσένα γιατί μας έχεις δείξει από την αρχή ότι εναλλάσεις τα συναισθήματά σου. Συμφωνώ και με τον Γιώργο, το κουπλέ σου ήταν αμήχανο, επειδή ξέρουμε πώς τραγουδάς. Ήθελε να χρωματίσεις το κουπλέ σου συναισθηματικά».

Η Ελένη Φουρέιρα του είπε: «Μπήκες σκληρά στο τραγούδι, στο ρεφρέν ήσουν καταπληκτικός. Έχεις έναν μαγικό τρόπο να είσαι τόσο καλός τραγουδιστής και να μας παρασέρνεις, μπαίνεις πάντα στο τραγούδι. Εμένα μου άρεσες πάρα πολύ, δεν θα μπορούσες να κάνεις παπάδες».

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τον Θεοφάνους να σχολιάσει.

«Συμφωνώ με τη Φουρέιρα. Δεν είχες το συναίσθημα, φώναζες πάρα πολύ. Φτάνουμε προς το τέλος, κρίνεται όλο σε λεπτομέρειες. Περιμένουμε να είσαι άψογος», τόνισε.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Τίτος στην σκηνή του Fame Story και ήταν έτοιμος να χορέψει το δικό του ζεϊμπέκικο.

Όπως εξομολογήθηκε, την εμφάνισή του θέλει να την αφιερώσει στον πατέρα του αφού του αρέσει πολύ το ζεϊμπέκικο και μάλιστα κατά την άποψή του χορεύει το καλύτερο από όλους.

Η εβδομάδα του ήταν γεμάτη αφού παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στο Breakfast@Star αποκαλύπτοντας και το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Επί σκηνής δεν δίστασε να χορέψει ζεϊμπέκικο μιας και το τραγούδι το επιβάλλει!

«Με έχεις τσαντίσει πάρα πολύ. Βγήκες αποσυντονισμένος! Τι σε αποσυντόνισε; Σε έχουμε μάθει 8 εβδομάδες τώρα και όταν βγαίνεις καρφώνεις με το βλέμμα σου. Τώρα με το πρώτο σου γύρισμα δεν ήξερα τι έχει συμβεί. Μέχρι να χορέψεις το ζεϊμπέκικο. Με τσάντισες! Και όταν την έριξες είπα “Ευτυχώς Παναγία μου! Έσωσες τη βραδιά”. Το άλλο μισό το απογείωσες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μέχρι να φτάσει στο ζεϊμπέκικο ήταν αμήχανο. Μετά το νιώσαμε και στο τελευταίο ρεφρέν ήσουν to the point. Με έκανες να νιώσω άνετα, ξεαγχώθηκα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Θα συμφωνήσω μέχρι ενός βαθμού που το highlight ήταν το ζεϊμπέκικο, ήταν σένιο. Σας κρίνουμε για 1,5 λεπτό που είστε στην σκηνή. Είναι δύσκολο και απαιτητικό για εσάς αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Δυστυχώς σήμερα το έπιασες μετά από το μισό. Δεν ήσουν κακός! Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει και περιμένουμε από όλους σας κάθε performance να είναι εξαιρετικό», συνέχισε ο Light.

Με τον Αντώνη Ρέμο να καταλήγει: «Εμένα με συγκίνησες σήμερα! Δεν είσαι ακόμη επαγγελματίας τραγουδιστής για να μπορέσεις να κοντρολάρεις τις δυναμικές σου. Έχεις ωραία και δυνατή φωνή. Το ρεφρέν σου ήταν πολύ αντρικό, πολύ έξω καρδιά και με συγκίνησε που έχεις αυτή τη σχέση με τον πατέρα σου. Νιώθω ότι είσαι ένα αντράκι που σέβεσαι την οικογένεια και τους ανθρώπους και για μένα θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία αυτό. Ένιωσα αυτό το σεβασμό του και το χάρηκα και θεωρώ το είπε πολύ καλά».

Τα διδυμάκια έκαναν αρκετές πρόβες όλη την εβδομάδα προκειμένου να το μάθουν και να το αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται.

Μαζί τους χόρευαν και τραγουδούσαν και οι συμπαίκτες τους προκειμένου να τους δώσουν θάρρος.

«Μου αρέσατε πάρα πολύ παιδιά. Η ενέργεια ήταν εκεί, μου άρεσε που βάλατε δικό σας στίχο. Ήθελα λίγο παραπάνω στο κουπλέ. Νιώθω ότι στα ρεφρέν που είστε μαζί, απογειώνεται. Ο ένας έχει το γρέζι. Victor έχεις φοβερό γρέζι και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, δίνεις κάτι μαγικό. Danny, θέλω να κάνεις έναν δικό σου τρόπο ραπάρεις. Όταν αρχίσεις να λες τις ρίμες σου πρέπει να λες με έναν δικό σου τρόπο», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αντώνης Ρέμος, πρόσθεσε: «Ήσασταν σαν να βρισκόσασταν σε μια μπανιέρα και περνούσατε πολύ άνετα. Ήσασταν πολύ χαλαροί και εύχομαι να σας κάνει παραγωγή ένα τέτοιο τραγούδι ο Light».

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε: «Μου άρεσε πολύ και το σημερινό. Θεωρώ ότι είστε performers. Δεν ξέρω αν θα καταφέρετε να γίνετε ράπερς, αυτό είναι πάνω σας. Και να μην τα καταφέρετε στο ραπ, τραπ μπορείτε να κάνετε πράγματα. Η μουσική είναι μέσα σας, την σκηνή μπορείτε να την κατακτήσετε.».

Ο ειδήμονας της τραπ, Light, πήρε τον λόγο και είπε: «Έχουμε δει πολλούς καλλιτέχνες που δεν έχουν τόσο στιχουργικό ταλέντο αλλά επειδή έχουν πολύ ταπεραμέντο και είναι άνετοι, έχουν κάνει τεράστια επιτυχία. Όλες τις φορές είναι πολύ άνετοι και βάζουν δυνατή ενέργεια που ξεσηκώνει τον κόσμο. Είναι ένα εργαλείο που θα σας εξυπηρετήσει να κάνετε καριέρα στην μουσική. Μου άρεσε όπως το πατήσατε αλλά θέλω να το φέρνετε στα μέτρα σας και έχετε μέλλον σε αυτό το industry».

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια ερμήνευσε ο Σωτήρης που έχουμε ακούσει από τη φωνή της Δέσποινας Βανδή.

Είναι από τους μόνους σπουδαστές που αποδέχονται τα τραγούδια με χαρά – ακόμη και αν δεν τα ξέρει – και δουλεύει όλη την εβδομάδα.

Μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, αποθεώθηκε από το κοινό και περίμενε με αγωνία την άποψη των κριτών.

«Είδα σε σένα για πρώτη φορά την ερμηνεία, την έκφραση που μου άρεσε πάρα πολύ. Είχες αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Κατέχει την σκηνή, όλο αυτό που συμβαίνει γύρω. Φωνητικά στο κουπλέ ήταν λίγο ασταθές αλλά στο ρεφρέν είχες ωραίες στιγμές», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Το ρεφρέν σου ήταν δυναμικό! Έβγαλες από την ψυχή σου όλα όσα αισθάνθηκες!», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ήσουν μαγικός. Σήμερα έδειξες ότι η διαφορά των κουπλέ και στο ρεφρέν είναι τεράστια. Χαίρομαι τόσο πολύ. Είσαι η μεγάλη έκπληξη αυτού του σόου», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light κατέληξε: «Εμένα μου δίνεις το meme “Τι φωνάζεις; Να μας πείσεις ότι είσαι τραγουδίστρια;”. Δεν μου άρεσες! Δεν ξέρω τι άκουσα. Εμένα μου φάνηκε ότι φώναζες».

Το «Κομμάτι της ζωής μου» ερμήνευσε ο Γιάννης Στεφανίδης.

Ο Light πήρε τον λόγο και είπε: «Ξεκίνησες και λέω “ναι”, πάρα πολύ δυνατά… Η αρχή και το τελείωμα ήταν τα πιο δυνατά σημεία του κομματιού. Ενδιάμεσα ένιωσα ότι ίσως ο τόνος δεν ήταν ιδανικός για τη φωνή σου. Νιώθω ότι για κάποιο λόγο δεν ήταν στον σωστό τόνο το τραγούδι, ήταν αδύναμο,, χλιαρό. Θα παντρευτείτε τελικά με τη Στεφανία;».

«Έχεις ανέβει πολύ στα μάτια μου από την περασμένη εβδομάδα, άρχισα να σε καταλαβαίνω. Ένιωσα ότι άκουσα πραγματικά τη χροιά της φωνής σου. Μου άρεσες πάρα πολύ», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος σχολίασε: «Ακούσαμε και φάνηκε η χροιά σου, ήσουν καλός. Ενεργειακά κι εγώ σε έχασα στη μέση του τραγουδιού».

Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε: «Θα συμφωνήσω με την Ελένη, είναι ένα στυλ τραγουδιού που σου αρέσει. Θα βρεις τον δρόμο σου…»

Το τραγούδι της Dua Lipa, Levitating, κλήθηκε να ερμηνεύσει η Αριστέα.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την κριτική λέγοντας: «Έχεις πατήσει ένα κουμπί, ανεβαίνεις και λες δεν με νοιάζει τίποτα. Είναι φοβερό και εντυπωσιακό. Κράτα το κουμπί πατημένη, γιατί δίνεις φοβερή ενέργεια στη σκηνή. Τραγουδιστικά σήμερα υπήρχαν σημεία που ήταν αποθεωτικά και άλλα που τα έχασες. Δεν με ενοχλεί όμως καθόλου λόγω της ενέργειάς σου, γιατί κάποιες φορές αυτό καλύπτει τα πάντα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Το πρώτο μέρος ήταν κενό αέρος, ενώ το δεύτερο ήταν εξαιρετικό. Μου έμεινε η δύναμη από το μέσο και μετά. Αυτό που είδα μου έδωσε δείγματα πολύ δυνατά και ωραία προοπτική».

«Ήταν όντως δύο τα μέρη, το ένα είχε προβληματάκια, αλλά θα μείνω στο δεύτερο» της είπε ο Αντώνης Ρέμος και τη ρώτησε τι τραγουδίστρια θα ήθελε να γίνει.

«Όλα αυτά που θες, θέλουν δουλειά. Την άφησε τη χορογραφία κάποια στιγμή. Φάνηκε σαν να το παράτησες», συνέχισε ο κριτής και η Ελένη Φουρέιρα πήρε το μέρος της.

Ο Χάρης Κούσιος, ο χορογράφος της ακαδημίας, απάντησε: «Έχει δώσει ρέστα η κοπέλα. Είναι η μόνη που της έκανα χορογραφία από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Έκανε πρόβες μόνη της, χωρίς χορεύτριες. Είναι η μοναδική που είναι μέσα στον ρόλο της όταν σηκώνεται να τραγουδήσει. Μου άρεσε πάρα πολύ, τρελάθηκα!».

Ο Light πήρε τον λόγο και τόνισε: «Έχεις ένα τεράστιο ταλέντο, είσαι τεράστιο ταλέντο, αυτό που είδα σήμερα όμως, είναι σαν να είναι ακατέργαστο το ταλέντο σου. Ναι μεν στο τέλος τα φωνητικά σου ήταν εξαιρετικά, αλλά ο χρόνος σου πάνω στη σκηνή έδειξε ναι μεν το ταλέντο, αλλά δεν έχει βάλει τον χρόνο και τη δουλειά ώστε να είναι to the point. Δεν έδωσες την εικόνα που θέλαμε και μπορούσες να μας δώσεις».

Η Ηρώ αποθέωσε την Αριστέα για τη δουλειά που ρίχνει στην ακαδημία.

Ένα δύσκολο challenge είχε να εκτελέσει η Ελεάνα Rielle, καθώς κλήθηκε να ερμηνεύσει το «Καμιά φορά» της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας, Μαρινέλλας.

Η Ελεάνα συγκινήθηκε μετά το τέλος του act και μάλιστα στο πλατό βρέθηκε και η μαμά της που είχε να τη δει πολλούς μήνες.

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον λόγο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεν το αγγίζεις αυτό το τραγούδι. Είχα πολύ μεγάλο άγχος για εσένα. Να δοκιμαστείς με τέτοιο τραγούδι είναι δύσκολο. Όλο σου το κουπλέ ήταν καταπληκτικό, στο ρεφρέν ήταν λίγο αδύναμο. Δεν με άγχωσες όσο περίμενα ότι θα με αγχώσεις, θα σου πω μπράβο».

Ο Light σχολίασε: «Έδειξε για ποιον λόγο αξίζει να είναι σε αυτόν τον διαγωνισμό. Δεν σου κρύβω ότι είπα στην Ελένη ότι τα τελευταία δύο σου acts ήταν μέτρια και θεωρούσα ότι το ίδιο θα είναι και αυτό. Με διέψευσες. Ήσουν εξαιρετική, μου άρεσες πάρα πολύ και ίσως ήταν από τα καλύτερα της βραδιάς».

«Ήταν φιλότιμη προσπάθεια, το αντιμετώπισες με σεβασμό», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος που δεν συμφώνησε με τον Light.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του τόνισε: «Είσαι μια πολύ καλή τραγουδίστρια και καλώς ασχολείσαι με το τραγούδι. Επειδή το έχω μέσα στα αυτιά μου από τη φωνή της Μαρινέλλας, έκανες πολύ ωραία προσπάθεια. Να συνεχίσεις να τραγουδάς τέτοια ερμηνευτηκά τραγούδια. Έχεις τις δυνατότητες».

Υπόθεση… τριών ήταν και στο 8ο live του Fame Story η αποχώρηση από τη μουσική ακαδημία.

Η Μαίρη και η Megan είχαν ψηφιστεί από τους κριτές την περασμένη εβδομάδα για να βγουν προτεινόμενες προς αποχώρηση μαζί με την Άννα, ωστόσο η Άννα με την εύνοια του κοινού πήρε την ασυλία και βγήκε από τη διαδικασία.

Τη θέση της, πήρε η Andrew, καθώς εκείνη επιλέχθηκε από τους καθηγητές της ακαδημίας.

Στο τέλος του 8ου live και αφού όλοι είχαν παρουσιάσει τα acts τους, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι το κοινό «έσωσε» την Andrew.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Αντώνη Ρέμο για να ανακοινώσει ποια από τις δύο κοπέλες θα μαζέψει τα πράγματά της και θα αποχαιρετήσει το σπίτι και τον μουσικό διαγωνισμό.

«Ήταν η πιο αδύναμή σας στιγμή και για τις δύο. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την απόφαση. Θεωρώ ότι και οι δύο έχετε πάρει πάρα πολύ ωραία πράγματα, έχετε ζήσει έντονες στιγμές, αλλά όλα αυτά θα σας κάνουν λίγο πιο σοφές και πιο δυνατές μετά από εδώ. Η απόφαση που πάρθηκε είναι ομόφωνη. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας έφτασαν στην απόφαση», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι η Μαίρη είναι η σπουδάστρια που για εκείνη το ταξίδι σταματάει εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι από το επόμενο, το 9ο live, θα ξεκινήσουν οι διπλές αποχωρήσεις.

Τα πρώτα λόγια της Μαίρης μετά την αποχώρησή της από το #FameStoryGR

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»