Νίκος Βέρτης: «Είναι επιλογή μου που δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια. Δεν με θέλει καμία γυναίκα»

Oι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για την θρησκεία και την Θέμιδα Μπαζάκα, τον ηλιακό ρατσισμό και την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το body shaming και η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #MEGAΚαλημέρα για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει όταν κάτι κακό του συμβεί και χρειάζεται να βγει να τραγουδήσει.

«Γίνεται ένας χαμός πίσω από τη σκηνή αλλά όταν βγεις πάνω πρέπει να μην δείξεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Όταν μου συμβαίνει κάτι έχω την προσευχούλα μου, πάντα. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο για εμένα, μου ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή. Όταν με πιάνει η πονηριά μου και η ζήλεια μου, η πίστη με συνεφέρνει».

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε και για το body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε και για τη δημιουργία οικογένειας.

«Δεν με θέλει καμία γυναίκα. Δεν με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να αποκτήσω παιδιά και θα γίνει. Θα κάνω ένα επαγγελματικό διάλειμμα ή θα ηρεμήσω λίγο από τις επαγγελματικές υπερβολές μου».

Ο Νίκος Βέρτης είπε πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να κάνει επαγγελματικό διάλειμμα.

«Δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ, ουδείς αναντικατάστατος. Συμφωνώ με τη Θέμιδα Μπαζάκα ότι πρέπει να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά γιατί να βγουν τα θρησκευτικά; Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή αλλά όχι να βγει από το σχολεία, οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τη θρησκεία».

Μετά την προβολή της άποψης του Νίκου Βέρτη για το συγκεκριμένο θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής 17/11 εξέφρασε τη δική της γνώμη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

«Εγώ συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπε ο Νίκος Βέρτης για τις χοντρές. Κάθισα και διάβασα τι είπε ο καθένας και που καταλήγουμε… Τελικά νομίζω ότι από τις απόψεις που άκουσα και τις τοποθετήσεις, αυτή του Νίκου Βέρτη είναι πάρα πολύ σωστή. Τελικά, σημασία δεν έχει η λέξη σαν λέξη αλλά η δόνηση που της δίνεις να χρησιμοποιηθεί» είπε η παρουσιάστρια.

«Θεωρώ λάθος που αφαιρέθηκε η λέξη. Και επειδή άκουσα το τραγούδι ξανά, να δω γιατί η κυρία Πρωτοψάλτη θέλει να φύγει η λέξη “χοντρή” και όχι το “φρικιό”. Ίσως την έχει ενοχλήσει ο τρόπος που εκείνη δίνει έμφαση στο “χοντρή” την ώρα που το τραγουδά… Αυτό που εμένα με ενοχλεί, είναι ότι άλλα λέμε στην τηλεόραση και άλλα μεταξύ μας. Το θεωρούμε και λίγο παράνοια όλο αυτό που γίνεται και λέμε, “είναι δυνατόν να ακυρώσουμε λέξεις;”» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνη με τα όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στις δηλώσεις του για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», είναι και η Δανάη Μπάρκα.

Ακούγοντας τα όσα είπε ο τραγουδιστής, η Δανάη Μπάρκα συμφώνησε μαζί του τονίζοντας πως θεωρεί «υπερβολή» όλο αυτό που γίνεται με το body shaming.

«Θεωρώ ότι εμείς κάνουμε τις λέξεις να έχουν ρατσιστική χροιά… Ένα τραγούδι με τέτοια μελωδία, που δεν είναι ένα τραγούδι που βρίζει τους ανθρώπους ή λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι. Είναι μια λέξη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Και το λέω εγώ που θα μπορούσα όντως να είμαι από την αντίπερα όχθη.

Παρ’ όλα αυτά, μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Το να περιγράφεις έναν άνθρωπο δεν είναι βρισιά, το να λες “θέλω να εξαφανιστούν όλες οι χοντρές”, αυτό ναι, είναι μίσος» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

'Οσα είπε ο στιχουργός Νικος Μωραΐτης για τον στίχο που δεν τραγούδησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο #ToPrwino

«Ας καταλάβει ο κόσμος ότι οι άνθρωποι της δημιουργίας έχουν μια ελευθερία να μπορούν να εκφράζουν τα νοήματα που νοιώθουν ανά πάσα στιγμή»

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»